Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 01-09-2007, 02:27
SarapTanrisi SarapTanrisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Dersim Katliamı Bir Soykırımdır

Dersim diye bir sehir yok Türkiye Cumhuriyeti topraklarinda, herhalde Tunceli demek istediniz.
Tunceli yada sizin tabiriniz ile Dersim katliami diye bir sey de yoktur. Bunlarin hepsi ayni sözde Ermeni soy kirimi gibi, Türkiye Cumhuriyeti topraklarini bölmeyi calisan Teröristlerin cikarttigi hikayelerden baska bir sey degildir. Ama ciddiye alinmasi gereken konulardir. Cünkü böyle yalanlarla dolu bölücü ve propoganda tasiyan Siteler bilhassa kapatilmali ve gerekli önlemler alinmalidir. Aksi taktirde bu oyunlara bilincsiz genclerimiz alet olabilir ve zararlarini yüce devletimiz tasiyabilir. Ayni zamaninda devletimizin ve Vatandaslarimizin PKK tehlikesini göz ardi etmeleri gibi. *"Üc bes capulcu" deyip gecistirdiler... simdi hunlarca pkkli cikti karsimiza... ne demisler: "yilan kücükken koparacaksin kafasini" (yada ona benzer) ...

Dionysos- Şarap tanrısı.
Alt 01-09-2007, 02:27
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

sevgili teotehuakan

* *gerek bu başlıgı açan tarafından, gerekse de daha sonra katli vaciptir diye fetva çıkaranlar tarafından bir ikileme sürüklenmeye çalışılıyoruz. Aslında ortada onların istedigi gibi bir ikilem yok, onlar bir kirli savaşın iki tarafında olan savaş tüccarları ve kandan besleniyorlar. İnsanın görevi ise kanı durdurmak olmalı, ben böyle düşünüyorum.

* * Dinsel kutsalları atabildigimiz ölçüde bu kutsalları da sırıtımızdan atabilsek kanı durdurmak açısından oldukça mesafe alabiliriz diye düşünüyorum ama her şeyden evvel akan kanım Benim kanım oldugunu kabul edebilmek ve kan üzerinden ticaret ve siyaset yapmamak gerekiyor.

* * *saygılarımla
Alt 01-09-2007, 02:44
SarapTanrisi SarapTanrisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ben PKK meselesinde biraz radikalim!
Her ne kadar yüce Dinimiz Siddeti hos görmesede,
savunmayi helal kilmistir...

Bir operasyon yapacaksin, ve o dagdaki bütün PKK kamplarina Ucaklardan Bomba atacaksin!!!
O daglari baslarina yikacaksin... ne de olsa savas hali... böyle hergün üc bes gencimizin sehit olacagina topyekün olayi halledeceksin...
Amerika k.Irak'tan cekilince, bir operasyon oraya...hic asker masker göndermiyeceksin... alacaksin Amerika'dan son model ucaklari, yükleyeceksin bombalari, yerle bir edeceksin orada ki magaralari, daglari...

Dionysos- Şarap tanrısı.
Alt 01-09-2007, 05:48
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Türkiye dünyadaki sayılı ülkelerden biri, 23 senedir kendi topragını bombalıyor ve bu iş için şimdiye kadar milyarlarca dolar harcandı, bu paralar da savaş baronlarının kasalarına girdi. 90 lı yıllarda gazeteler manşet atmıştı Agrı dagına bayrak diktik diye, ne varsa Agrı dagında. Bir ülke düşünün ki kendi dagına bayrak dikmekle övünebildi.

* * Merak buyurmayın Şarap Tanrısı sizin gibi radikaller 23 senedir aynı işi yapıyor, demin Dersim İsyanına atfeden arkadaşımın hatırlayamadıgı bogazın ya da geçidin ismi Ali Bogazı olması gerekirç Orası enteresan bir yermiş 90 lı yıllarda da oradan aylarca pkk yi çıkaramamaışlardı iyi hatırlıyorum. Heralde Tunceliler bilirler, garip bir bogazmış dışarıdan ulaşımı çok zor, içerisi ise çok korunaklı imiş.

* * Şu andaki Pkk nin Kuzey Irak kampları ise lojistik olarak tam bir bela imiş. Oraya yapılacak bir operasyon binlerce km yi içereceginsen neredeyse başarı şansı yok gibi bir şey, kandil den bahsediyorum. Ancak zannedersem İran kendi tarafından bir operasyona başladı.

* * *Maalesef işler sallandıracaksın üç beş kişiyi biter herşey, bombalayacaksın yeri gögü kimse kalmayacak mantıgı ile artık yürümüyor, yürüyemiyor. Yürüseydi merak etmeyin çoktan yapılırdı.
Ne hikmetse her şeyi de Abd ile yapıyorsunuz. Tartışmaya biraz daha girseniz eminim ki Pkk emperyalizmin adamı dersiniz. Şu anda % 50 kesinlikle dogru olan bu tahlilde emperyalizm kim onu merak ediyorum.

* * * Daha geldiginizin üzerinden 24 saat geçmeden bakıyorum siteleri kapattınız, astınız, yagdınız, gürlediniz. Biraz da şu boş dediginiz, zaman kaybı dediginiz konulara egilseydiniz de sizden el alma onuruna kavuşsaydık.

* * * saygılarımla
Alt 03-09-2007, 12:06
gerilla gerilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

(.......) Bir başka başlıkta (a.q) kısaltmasını haklı olarak uyaran bir üyemizin bir başka
başlıkta daha vahim vecizelere imza atması enteresan. frodo

bi yerlerden ilham geliyor, bir şeyler uyduruluyor! aslını astarını belirtecek olan varsa söylesin.
Alt 03-09-2007, 12:54
Üye Değil

SarapTanrisi = Almanci kafasi, bu kadar basit. Buna ister irkcilik deyin ister sosyal siniflar hakkinda bir gozlem deyin. Bu adamlar yontulamaz mermer granit gibi adamlardir, bakin okul bitirmis psikolog olmus, Almanya'da bunu adam zannedip diploma vermis. Bu adamlar hicbirseyi anlayamaz, degistiremez, objektif bakamaz. Cunku bu adamlar "Almanci" dir, yani dunyanin en basit organik insanlari, sebeplerini ayri bir baslikta tartisabiliriz. Bu dedigim bir genelleme kimse ustune alinmasin.
Alt 09-05-2014, 18:46
Anadolulu Anadolulu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

kimin umrunda 3-5 başka ülkelerden gelen işgalcileri öldürmek?

Önerilen Siteler