Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kadın & İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 28-01-2008, 23:17
vgm.1 vgm.1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Türban , islam ve bir santim

"Dünya *hala *"Yuvarlak" *sevgili *peker,"Düz"de *olmayacak " Psiko

Hoşgeldin sevgili psiko.
Kendinizi aşmışsınız psiko, dünya yuvarlak ama öküzün boynuzlarında da durmuyor. * *
Bu konuda profosyonel yardım aldınız mı.

"Senin,"Altın kubbeli" yerle ilgili "Duyum"ların,benim ise "Bilgi"m vardı.
Bu konuda da aynı. " psiko

Ben sizin oralarda çok yaşadım, fazla ışıktan rahatsız oluyorum. Gözlerimi alıyor. Fazla ışıkta görme kaybına neden olabiliyor.

Gelelim İran'a bilgilerini saklıyacakmısın, yoksa anlatacakmısın, demokrasi ve insan haklarındaki dünyaya verdikleri dersleri. Yoksa insanların karınlarının doyması yetiyormu, sanat ta açtıkları çağdan da bahsederseniz hoş olur.

İdealist felsefenin ilüzyonlarını hala ışık olarak algılıyorsun, gözlerini kapatırsın, ellerinle gözlerine bastırdığın zaman ışıklar görürsün ya, onlar gerçek ışık değil.

Saygılarımla;
Alt 28-01-2008, 23:24
okinono
Üye Değil

Başlamazlar sa hatırım kalır yaw.
Sanki kazık kakacağız dünyaya *
Dünya hala "Yuvarlak" sevgili peker,"Düz"de olmayacak
dolayısı ile,hani bir şarkı vardır
"Benim için üzülme" *diyen * ...Psiko...

.....

Bizler Ölümü kucaklarımızda büyüttüğümüz *nazlı bir bebek gibi severken;
Sizler, ölümü dudaklarınızda titrek seslerle anardınız -Mekan/98

demeyi unutmuşsunuz. *Sevgili Psiko. *:wink:
Alt 28-01-2008, 23:59
Üye

"Korku gelene kadar kimse korkuyu bilmez." Konfiçyus.

Boş efelikler, yok edilecek olan değerleriniz, acaba hakkınızda mı yanıldım yoksa özleminiz kasteddiğim düzene mi. Ya da tevekkül ve teslimiyet, sanırım size teslimiyet daha çok yaraşır.

İnsanın yaşamında çaktığı kazıklar sayılır, çakmadıkları değil.

Saygılarımla;
Alt 29-01-2008, 11:11
hiramusta hiramusta isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

metalheart";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayal dünyasında yaşıyorsunuz,bar muhabbetleriyle vatan kurtarıyorsunuz,yere basmayan *tellerden çalıyorsunuz.Sadaka yönetimi diye yapılanları eleştirirsiniz ama üniversitede okuyunca burs,yurt peşinde koşarsınız.Eski tüfekleriniz de teşvikler peşinde koşuyorlar..

aslan parçası
ben viyanada devlet üniversitesinde parasız ( burs değil insanların okuması için teşvik deniyor buna)işletme okuyup ekonomi masteri yaptım.
yorumlarımı bakkal defteri hesabıyla yapmam.
çok desteklediğin politikalarla koyun olmayı kabul ediyorsan senin problemin beni bağlamaz. koyunluğu bana değil senin gibi düşünmeye meyilli arkadaşalarına tavsiye et...
Hade yav! Rüşvete artık rüşvet demiyorlar,hediye diyorlar biliyor musun? ...Burs ya da teşvik... niye sadaka alıyorsun kardeşim?Ayıp değil mi 3 kuruş sadakayla eğitim hayatını sürdürmek?
Aslanım benim,arada ekonomi masteri da yapmış.Ekonominin padişahı olsan ne yazar?..Bakışın yamuk.Senin ağababaların da 3 yıldır krizden bahsediyor... bi türlü çıkamayan krizden.Bunlar Türkiye'ye özgü bi tür olsa gerek. Ekonomikus krizus adamus.
Alt 29-01-2008, 11:36
deggial - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
deggial deggial isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

hiramusta yazdıkların biraz komik olmuş! özellikle şu günlerde amerikan, japon, çin vs. piyasaları sadece hapşırırken, senin piyasaların zattüre olmuşken :wink:

varsın iktidar ekonomi iyi gidiyor masalını anlatmaya devam etsin, yakında şişirdikleri balon patlayınca, televole ekonomistlerine inanan halkımla beraber başlarsınız "allah bizi sınıyor" edebiyatına :wink:

All thinking men are atheists
Alt 29-01-2008, 12:07
hiramusta hiramusta isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Bak Peker,sen ve kriz çığırtkanı ekonomistlerin,artı darbe şakşakçısı medya ve aydın bozuntuları ne herzeler yumurtlayacaksanız yumurtlayın,ancak külahım dinler.Tüm dünya Ak Parti hükümetinin her alandaki başarılarını överken,içimizdeki köşe başlarını tutmuş ve her an o köşeleri kaybetme korkusuna saplanmış (ki bu korkuları çok yakında gerçekleşecek) çıkarcıların boşa kürek çekmeleri ne Tayyip Erdoğan'a ne de Hükümetin yükseliş ivmesine bi zarar veremez.Bak aha buraya yazıyorum,bunların sesleri belediye seçimlerine kadardır.Ondan sonra bunlardan ses solukta duyamazsın...

Bi de sana kendi ekonomik verilerimi vereyim;

Anasol-M hükümeti zamanda asgari ücret 2001 itibariyle 87 dolardır.Şimdiki asgari ücret ise 430 dolar civarındadır.2001 de aldığım maaş 500 dolar civarındaydı,şimdi ise aldığım maaş 1270 dolardır.Asgari ücrete en fazla artışta sizin beğenmediğiniz Refahyol döneminde 1 defada % 100 yapılmıştır.
Alt 29-01-2008, 12:21
deggial - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
deggial deggial isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sayısal değer bizde verelim

4 milyon kişi işsiz.

24 milyon kişi yoksul.

40 milyon kişi borçlu.

AÇLIK sınırı, 697 lira.

Yoksulluk sınırı, 2.271 lira.

Asgari ücret 435 lira.

kısaca sizi istediğiniz kadar kafanızı kuma gömmeye devam edin! gerçekler bunlardır!

All thinking men are atheists
Alt 29-01-2008, 12:30
Üye

Hiram, kaynak bulunmazsa Türkiye iflasını istemek zorunda kalır. Gene borç alıp borç ödemek zorunda.

Sosyal güvenlik, devlet ve üniversite hastahaneleri bu yılın ikinci yarısında krize girecekler, radikal bir değişiklik olmazsa da çökecekler, Türkiye'nin kayıplarının %80'i yolsuzluktan değil iş bilmezlikten.

Tüm gelir getiren kurumlar satılmıştır, özel sektörün küçük esnaf ayağı %70 oranında kepenk indirmiştir, büyük sektörlerde küçülme yoluna gidecektir bu da vergi de gelir kayıpları demektir. Devlet artık toprak satma yoluna dahi gidebilir. Gizli işgal tamamlanmak üzeredir.

Ben size biri diğerinden daha iyidir demiyorum, ama bunlar da ülkeyi kötü yönetmekteler. Siyasi kadrolaşmadan dolayı işler ehil ellerde değildir.
Alt 29-01-2008, 12:48
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

türbandan *atlayıp, ekonomiyide halletmişsiniz helal olsun *

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 29-01-2008, 13:05
Üye Değil

Temel ve Dursun oturmuş bir güzel parlatmışlar.
Ama ne parlatış.
Tam o sırada temelin cep telefonu çalmış.
Temel zilzurna
elini cebine atmış,
atmış ama öteki cepteki silahı alıp kulağına dayamış
Dursun canhıraş bir feryatla
-Ula dur,ula dur sakun yes'e basma

Fıkranın konumuzla ilgisi yok.
Hoşuma gittiği için paylaşayım dedim *

Sevgili peker ;

Her kim İran'dan "Demokrasi ve insan hakları" dersi vermeye kalkarsa önce benim güleceğimden şüphen olmasın.
İnancının "Doğuş" noktası 1850 lerin İran'ı olan ,İran'da o dönemde 20.000 "İnançdaş"ı öldürülmüş 1979 devriminden sonra da başlayan bir "Baskı ve zulüm" e maruz kalmış bir Bahai olarak,orada yaşayan Bahailere karşı izlenen politikaları yakından izlemekteyiz.
Son 10 yıldır,İranda yaşayan Bahailer üzerindeki "Baskı ve zulüm"ün,hissedilir derecede ortadan kalkıyor olması,bizler için önemli bir veri kaynağıdır.
"Dünya"nın yuvarlak olması ise benim açımdan bir "Formül"dür.
Yani dünyadaki yaşam sizi ,siz istemeseniz de dünya "Yuvarlak"tır demeye götürecektir.
Her ne kadar vahşet,zulüm,baskı,kan da olsa sonuç budur.
"Tarih" yani "Bilim" bize böyle söylemektedir.
Sizin oradan başka mı görülmekte ? *

Önerilen Siteler