Bozacinin sahidi siraci, ikiside birbirinden cahil iki adam gelmis Allah rizasi icin birbirlerinin sirtini sivazliyor. Japon senden akilli, en azindan musluman olmamis
japon müslüman olursa bizden akıllı olur ama sen böle gerçekleri reddettikçe sen bırak boş bişe için yaşamayı sürekli gericilik yaparak sadece **** yaparsın
ha dielim ben burda hak dini anlatamadım peki sen anlamak için gidip 1 kere kuran okudunmu
peki elinizde bi kanıt warmı işe yaramadığına dair
yok yani japonlar bile namaz *hareketlerini sağlıklı yaşamak için yaparlarda sizlerin japonlardan akıllı olduğunuzuda hiç zannetmiyorum zaten sizde kabul etmişsiniz
şimdi desem günde beş kere yere kapanıp popoyu gökyüzünde dikmek erkekliğe zarar veriyormuş....almanlar öyle diyor....aksi kanıtlanana kadar cevap vermicenmi?
yok yani japonlar bile namaz *hareketlerini sağlıklı yaşamak için yaparlarda sizlerin japonlardan akıllı olduğunuzuda hiç zannetmiyorum zaten sizde kabul etmişsiniz
şimdi desem günde beş kere yere kapanıp popoyu gökyüzünde dikmek erkekliğe zarar veriyormuş....almanlar öyle diyor....aksi kanıtlanana kadar cevap vermicenmi?
peki ben sana insan deilsin desem aksi ispatlanana kadar cevab verebilcenmi
neden öyle oluyomuş ki?? sen bi denesene aksini kanıtlayalım eğer bişi yapmazlarsa sorun yokturama rahat duranladın sen onu
Kara Cahilim anlamam anladığımıda anlatamam hele birde zehrimi kimseyle paylaşamam....
Yine ilk bakışta verebileceğimiz bir cevap vardır tabiiki.
-Hadi be...
-Yapma yav!
-Sen kafayı mı yedin?
Bir kere daha düşünsek mi?
Ama bu sefer şu kelimenin yapısını biraz değiştirerek.
Spor kanserden koruyor.
Sporun pek çok faydası vardır.
Hatta ve hatta, yaşayan bir organizma için vazgeçilmezdir.
Her yaşın, her zamanın ve her kişinin kendisine has spor yapması elzemdir.
Yenidoğanlara yaptırılan esneme ve masajlar vardır.
Yaşlılıkta önerilen yürüme ve çok hafif de olsa egzersizler vardır.
Bu iki yaş döneminin içinde tüm sporlar, uzman görüşü alınarak yapılabilmektedir.
Bir de uzman görüşü alalım.
"Kalp sağlığı:
Kalp atımını ve kan seviyesini arttırır. Kalp krizi ve kalp damarlarındaki tıkanmayı azaltır. Kalp iletimini düzene sokar.
Solunum sistemi:
Daha fazla oksijen alınıp daha fazla karbondioksit atılarak, hücre yenilenmesi sağlanır. Nefes darlığı ve solunum sıkıntısını azaltır. Akciğer seviyesini ve kapasitesini arttırır.
Kas sistemi:
Çizgili kaslarda genişleme ve hacim artışına sebep olur. Kas miktarı artarken yağ miktarı azalır. Kas liflerindeki genişlemeye bağlı olarak, daha fazla güç ve ağırlık kaldırmak mümkün olur. Yorgunluğu azaltır.
Sindirim sistemi:
Sindirimi ve hazmı kolaylaştırır. Şişkinlik ve bağırsak düzensizliklerini azaltır. Enzim salgılarını düzene sokar.
Üregenital sistem:
Böbreklerin çalışmasını hızlandırdığı için böbrek taşı riskini azaltır. İdrar miktarını arttırdığı için prostatit şikayetlerini azaltır.
Sinir sistemi:
Uykuyu düzene sokar. Enerji yükünü azalttığı için stres gibi psikolojik bozuklukları azaltır. Beyin faaliyetlerini arttırarak insanlarda zeka gelişimini sağlar."
Yukarıdaki spor kanserden korur mu?
Bence korur.
Bu kelimeyi de bence eski şekline sokmayın.
Aynen böylece kalsın ki; zaten doğrusu da bu olmalı.