Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 30-08-2009, 01:56
pervane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pervane pervane isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

milomanara'ya resim çekmeyi kim öğretti yahu. bir ara özgür beyine birileri resim asmayı öğretmişti. bugün nedense hep resimli anlatım yapılmaya başlandı
Alt 30-08-2009, 02:06
milomanara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
milomanara milomanara isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

foto-milo /sultanahmet

Güzel oluyormuş böyle, uzun uzun yazmaktansa, printscreen, yapıştır, finito.
Alt 30-08-2009, 02:26
pervane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pervane pervane isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Şu kurs bir bitsin siteyi bayram yeri gibi resim ile donatmaz isem mod olamayayım bence de resimli anlatım yolu güzel oluyor.
Alt 30-08-2009, 14:23
lolepet lolepet isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

milomanara´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın azrael,

Öncelikle hoşgeldiniz, sormadan edemeyeceğim, lakabınız azrael melek olan mı? Yoksa Gargamel'in kedisi olan mı?

Banner konusu tasarımla ilgili, pek anlamam. Ama son mesajlar'ı görebiliyoruz:

nickim küçüklüğümden beri kullandığım bişi...counter da çok ii olduğum için rakiplerim taktı bu lakabı...

cvplarınız için tşkler
Alt 11-09-2009, 00:22
esron esron isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

1. Forumlarda açılan konular, forum konusuyla ilgisizse, ilgili başlığa taşınmalı bence... İlgili forum başlığı yoksa açılmalı...

İslam Forumundaki konu başlıklarından örnek vereceğim şimdi:

Atatürk Atesit miydi?

Atesitler evlenmekten yana mıdır?

Teknolojinin acizliği, vs vs...

Bu başlıkların islam ile ilgisi nedir?

.................................................. .......

2. Bir forum çok uzun süre sonra okunduğunda bile anlam bütünlüğünü yitirmemeli... Giden, gelen, mesajını silen üye, sorunları çözülmeli...

Sitede gördüğüm en önemli iki aksaklık bunlardır...
Alt 11-09-2009, 12:03
Zihin Harmanı Zihin Harmanı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

dini değerlere hakarete izin vermesi site gelişimin önündeki en büyük engel değil midir?
Alt 11-09-2009, 12:36
Üye

Zihin Harmanı,

Ben de sitedeyim bir süredir, az forum okumadım... Bu forumlarda da bol bol ateistlere hakaret eden müslümanlar gördüm...

Galiba nerede olduğunuzun farkında değilsiniz, burası dinlerden özgürlük sitesi...

Sizin dini "değer" olarak kabul ettiğinizi, değer olarak görmeyen insanların konuşması, düşüncelerini açıkça ortaya koyması için kurulmuş bu site... Dindeki şeyleri "değer" olarak gören dini kabul eder zaten...

Ancak buradaki müslümanlar kuran insan uydurmasıdır, denmesini bile, değerine hakaret kabul ediyor...

Mühim olan kişilerin bir birine hakaret etmeden konuşabilmesi ve dediğim gibi kişilere hakaret eden de çoklukla müslümanlar olmuş şimdiye dek...
Alt 11-09-2009, 12:43
Zihin Harmanı Zihin Harmanı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

esron´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Zihin Harmanı,

Ben de sitedeyim bir süredir, az forum okumadım... Bu forumlarda da bol bol ateistlere hakaret eden müslümanlar gördüm...

Galiba nerede olduğunuzun farkında değilsiniz, burası dinlerden özgürlük sitesi...

Sizin dini "değer" olarak kabul ettiğinizi, değer olarak görmeyen insanların konuşması, düşüncelerini açıkça ortaya koyması için kurulmuş bu site... Dindeki şeyleri "değer" olarak gören dini kabul eder zaten...

Ancak buradaki müslümanlar kuran insan uydurmasıdır, denmesini bile, değerine hakaret kabul ediyor...

Mühim olan kişilerin bir birine hakaret etmeden konuşabilmesi ve dediğim gibi kişilere hakaret eden de çoklukla müslümanlar olmuş şimdiye dek...
peki o zaman nerede sizin siteye kaydolmadan ki foruma kaydoluş sözleşmesi...

ben laiklik denilen sistemi kabul etmıyorum lakin o sistemi hakaretler ederek kendi değerlerimi savunmuyorum, Kur'an-ı Kerim elbette ki bir insan uydurması değil ilahi bir mesajdır.

İlahi mesajı bir elçiye atfetmek değerlerinize ne kadar uygun?

Kişinin inançlarına hakaret dolaylı olarak kişiye hakaret değil midir?
Alt 11-09-2009, 13:03
Üye

Bir değeri kabul etmemek, o değeri kabul edenlere hakaret etmek değildir...

Ben müslüman değilim ve annem müslüman, ben annemle konuşurken, ayetlerin aptalca olduğunu söyleyeceğim tabii, yoksa neden kabul etmeyeyim?

Kabul etmiyorum çünkü Kuran dediğiniz ve kutsal olduğuna inandığınız kitap, insan elinden çıkmıştır... İncil de öyle Tevrat da...

Şimdi ben Kuran'ı aptalca bulduğumu söyleyince, anneme de mi aptal demiş oluyorum?

Siz bu şekilde algılarsanız, müslümanlar dışında herkesi size hakaret ediyor olarak görürsünüz, ki siz de müslümanlar dışında kalan herkese hakaret etmektesinizdir, zaten bu durumda hakaret edilmeyi de hak etmişsinizdir...

Böyle düşünme sistemi olmaz...

Siz de ateizm ya da panteizm düşünme sistemini kabul edenlere, aksi görüş bildiriken bu "izm"e dair pek çok şey söyleyeceksiniz, ve bunu yaparken "bize hakaret" etti diye kimse ayağa kalkmayacak, göreceksiniz...
Alt 16-09-2009, 15:49
Pavka Pavka isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Dine hiçbir eleştiri duymak istemeyen ve her din eleştirisini peşinen hakaret olarak algılamaya eğilimli bir insanın neden bile bile Turan Dursun sitesinin forumuna üye olduğunu anlamıyorum. Aslında anlıyorum, bu tamamen ikiyüzlü bir alınganlık numarası ve toplumsal değer yargılarının arkasına saklanma çabası.

Önerilen Siteler