Bir aralar bunlar televizyona falan çıktı? Ne bileyim hiç bir kaynak tüketmeden enerji elde eden makine icat ettik diye.Sonra birden bire gündemden düştüler.Hakkaten ne oldu ERKE'ye ve inanılmaz icadına?
Web sitelerini buldum baktım hiç bahsetmiyorlar. Sadece "Bilimsel düşüncenin gücü" yazıyor bir de ilkelerini yazmışlar o kadar.
sevgili ascendent, insanların hayalinde hep sonsuz çalışabilecek makinelerin hayali vardı erkede bunlardan biri.
erkeninbüyük reklamlarla halka sunması bir uydurmadır. çümkü erke türü makineler daha öncede vardıbir enerji üretmek için mutlaka başka bir enerjiye ihtiyaç vardır bunların kullanmaya çalıştıkları enerji mıknatıs gücü .
bu güçte sanayide işe yarayacak bir motor gücüne erişmiyor
yani bu iş bir hayal
şu linke bakarsan hem erkenin açıklamalarını görürüsün hemde benzeyen çalışmaları
Nıhaa bu ne komik şey ya. Carl Sagan Contact filminden fırlamışlar biraz da uzay1999. Viyuz viyuv viyuv ses ve üstüne video efektleri. Birde 12 Kw lazer diyor. Ülen ya hesap bilmiyon yada dayak yemedin sanayide demir kesen CO2 lazerler 300-500 watt. 12 Kw lazer verip mV seviyesinde ölçüyor, kaç amper veriyor ki 12 Kw harcadığın enerjiden fazlasını alasın. Ölçü aletide pH metre ayrıca.
insanlar yağmurdan kaçar
ama su dolu küvetlerde
otururlar. C.Bukowski
Bu erke hadiselerine hemen menfi yaklaşmamak gerek. Yokluktan yani daha önce var olmayan bir enerji yaratılamaz ama evrende zaten var olan bir enerjiyi kullanarak sonsuz çalışan bir makine neden yapılamasın.
Nıhaa bu ne komik şey ya. Carl Sagan Contact filminden fırlamışlar biraz da uzay1999. Viyuz viyuv viyuv ses ve üstüne video efektleri. Birde 12 Kw lazer diyor. Ülen ya hesap bilmiyon yada dayak yemedin sanayide demir kesen CO2 lazerler 300-500 watt. 12 Kw lazer verip mV seviyesinde ölçüyor, kaç amper veriyor ki 12 Kw harcadığın enerjiden fazlasını alasın. Ölçü aletide pH metre ayrıca.
Sevgili kafasıkarışık,
o video zaten Erke ile dalga geçmek yapılmış bir video. Video ilk yayınlandığında bizim gazeteciler de videoyu Erke'den zannedip ciddi ciddi yorumlar yapmaya kalkmışlardı. Ne kadar gülünç duruma düştüklerinin hala farkında değillerdir sanırım.
Sevgiler
Bir müslüman yalan söylemezse, rahat edemez. Bu bir doğa kanunudur, hiç şaşmaz.
Bak: İslam'ın birinci şartı olan Kelime-i Şehadet = Yalancı şahitlik.
Erke'nin sitesinde patent aldıklarını yazıyor. Doğruluğunu bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum.
Elde bir patent varsa üçkağıtcılık yapmak daha kolay olur. Anlaşılan bu sefer biraz daha akıllıca davranıp mehter marşı ile show yapmıyorlar. Sessiz sedasız ellerine geçirdikleri birilerinin cüzdanını hafifletmeye çalışıyorlardır.
Sevgiler
Bir müslüman yalan söylemezse, rahat edemez. Bu bir doğa kanunudur, hiç şaşmaz.
Bak: İslam'ın birinci şartı olan Kelime-i Şehadet = Yalancı şahitlik.