Hay sen çok yaşa emi!!

En sonunda benim ne kadar yüksek bir ilim ve irfan sahibi olduğumu anladın. Sağol. Varol

Allah sana istediğin kadar ömür versin. Mutluluk versin. Sağlık versin. Haaaa! Bu arada para da versin. Para iyidir.
Babam arasıra imam hazretlerinden bana hikaye anlatırdı ama hep aynı hikayeyi anlatırdı. İmam hazretleri çok ünlüymüş. Ve ününü herkes duymuş. Çağın süper ilim sahiplari onunla yarışa karar vermişler. En ünlü alim (Ateist bir alim)onun gelmesini beklemiş ama imam efendi 2 saat sonra gelmiş. Neden geç kaldın. Yoksa korktunmu benden demiş. İmam efendide şöyle cevap vermiş. "Gelirken yağmur yağdı. Her yer sel oldu. Sonra ağaçlar devrildi. Yanyana geldi. Sal oldular. Bende sala binip ancak gelebildim" demiş. Ateist alim "olur mu canım. Hiç ağaçlar kendi kendine sal olur mu" deyince, imam cevabı yapıştırmış."madem bir ağaç bile kendi kendine sal olamıyorsa, bu dünya nasıl kendi kendine oluyor" Ve sonrada ne olmuş biliyor musunuz. Bizim ateist alim o anda tövbe edip müslüman olmuş.
İşte benim canım babacığım, hem bu yalan ve saçma olayı sürekli anlatır. Hem de ağlardı. Neye ağlardı onu da anlamış değilim.