bence domuzun bu kadar kotu pis aman yemeyin felan denilerek nefret edilmesi tam bir yalamalik ornegi soyleki efenim zina yapmamak zordur bizim halkimiz ve araplar zina deyince amaaaan deyip gozlerini acar ve olayi lanetler fakat lanetlemesine ragmen komsusunun kizlarina karisina cocugunun ogretmenine goz koyar mahalleye tasinan dul kadina is atar firsatini bulursa hic affetmez direk zinayi buyuk bi zevkle isler.
icki denince keyif verici maddelerin basidir insana zevk verir eglenceyi arttirir yasaga uymasi zordur.
cinayet zaten normal bi insanin normal sartlarda yapabilecegi bisey degil.
kaldi geriye zavalli domuz domuz yemessen ne olur? hic bisey olmaz.yersen bi ozelligi yok kulturumuzde yok dolayisiyla domuz yememek cok kolay.
bu kolay yasagi halk cok rahatlikla uyguluyor ama allahada su mesaji vermekten kacinmiyor bak ben domuz yemiyorum pis domuz asagilik hayvan asla yemem.bak allahim gor beni ....
domuzun bu asiri tepkiyi almasinin sebebi sevap arttirma yani ..
ramazanda bile restorantlarda alkol gece hayatinda zina non stop devam ediyor
bu kisilere domuz desen sana saldirabilirler (yalamalik icabi)
eskiden bi arkadasla tartisirken sunu soylemistim domuz yersen vucuduna protein almis olursun ve ertesi gun tuvalette bu domuzu tamamen disari atarsin.gunahsada tovbe et kardesim

)
ama icki icersen trafik kazasi yapip hic sucu olmayan bi aile babasini oldurup o aileyi ve kendin hapise girip kendi aileni perisan edebilirsin yada cinayet isleyebilirsin yada zina edersin saymakla bitmez.
ama alkole domuza gosterilen tepki nedense gosterilmiyor.
isin ozu alkolde zinada zevk var domuz ise o kadar onemli degil gunluk yasantida.
ben musluman olsam domuz yerim alkol ve zina islemem.
ama bunlarda tam tersi.. yalamalik icabi...