Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 17-11-2005, 14:24
kani kani isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart ALLAH+MELEKLERve ŞEYTAN

Allah Şeytanla baş edebilmek için Meleklerden bir ordu kuruyor Takviye için de insanoğlunu saflarına katıyor,Şeytanla mücadele için genelge yayınlıyor hemde 3 genelge yayınlıyor,
Topyekün bir savaş yapılıyor 2000 senedir galip olan kim?
Şeytan.
Allah genelgelerinde, Başa çıkamadığı düşmanı olan şeytanı ben yarattım diye övünüyor.
Demek Allah ta hata işleyebiliyor insanlar gibi.Başa çıkamayacağı bir mahluk yaratmış ve onunla savaşıyor.
Her şeye kadirse önce kontrolünden çıkan Şeytanı dizginlesinde görelim.
O zaman zaten kötülük kalmıyacak Tevrat,İncil,Kuran boşa cıkacak.
Eğer Allah şeytanı söylediği gibi özellikle yaratmışsa ona ne denirki MAZOŞİST denebilirmi acaba.
Cünki insanı yaratırken kendinden ruh üfledi insana vereceği her ceza kendi ruhunun bir parçasına ceza vermek değilmidir.
Alt 17-11-2005, 14:34
aspartam aspartam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

aspartam - MSN üzeri Mesaj gönder

lol
Alt 17-11-2005, 16:46
burkay
Üye Değil

SEVGILI KANI KARDES ... CENABI ALLAH IN VE CINLERI YARATMADAN EVVEL MELEKLERI YARATTI ... SONRA CINLERI YARATTI SONRA INSANI YRATTI YARATIRKEN HER NEFISE KENDINDEN ÜFLEYEREK RUH VERDI ... ALLAH BUNUNLA BIRLIKDE BIR DÜNYA YARATACAGINI SÖYLEDI CENNET VE CEHENNEMI YARATTI ... BUNUNLA PARALEL HER SEYIN ÇIFTINI YARATTI IYILIK KÖTÜLÜK SIYAH BEYAZ SICAK SOGUK VS ... BEN INSAN YARATICAGIM DEDIGINDE BÜTÜN MELEKLER ALLAHA : ALLAHIM SEN INSAN YARATICAKSIN AMA ONLAR YERYÜZÜNDE FITNE ÇIKARIRLAR BIRIBIRINI ÖLDÜRÜRLER ... CENABI ALLAH BEN HERSEYI BIR DÜZEN IÇINDE KURACAGIM INSANLARI ANCAK BANA IBADET ETSINLER DIYE VE BENI TANISINLAR DIYE YARATICAM ... IHTIYACI MI VAR HAYIR .... BIZIM ONA IHTIYACIMIZ VAR ... BUARADA CINLERIN BASI OLAN SEYTAN O MEKANIN EN BILGINLERI ARASINDA GELIYORDU ... MELEKLER GELIP IBLISE ( SEYTANA ) YA IBLIS SEN HEPIMIZDEN DAHA BILGINSIN ALLAHA DUA ET DE BU INSNLARIN SERRINDEN KORUSUN ... IBLIS ALLAHA DUA EDER : EY ALLAHIM SEN BU MELEKLERI O YARATACAGIN INSANIN SERRINDEN KORU ... VE BIR ZAMAN SONRA CENABI ALLAH BEN HALIFE YARATICAM GELIN ONA SECDE EDIN DEDI ... BÜTÜN MELEKLER SECDEYE VARDILAR ... IBLIS HARIÇ ! EY IBLIS SENI BENIM EMRSTTIGIM SEYDEN MEN EDEN SEY NEDIR DIYE SORDU ... ( ALLAH CEVABINI ZATEN BILIYOR ) IBLISDE SEN BENI ATESDEN ONU TOPRAKDAN YARATTIN ATES DAHA ÜSTÜNDÜR DEYINCE : TOPRAGI ATESIN ÜSTÜNE DÖKDÜ ATES SÖNDÜ ... ALLAH SEN KOVULANLARDANSIN DEDI ... SEYTANIN BÜYÜKLENMESI GURURLANMASI ONU HELAKA SÜRÜKLEDI .. IBLIS ALLAHIM SEN CENNETI CEHENNEMI BOSUNA YARATMADIN BANA KIYAMETE KADAR MÜHLET VER BEN O INSANLARI BANA ARKADAS OLARAK CEHENNEME GÖTÜREYIM DEYINCE : CENABI ALLAH AL KANDIRABILDIKLERINI KANDIR AMA BANA BAGLI OLDUKLARI MÜDDETCE BENIM KANUNLARIMI UYGULADIKLARI MÜDDETCE ONLARA ZARAR VEREMESSIN ... BIR GURUR IBLISI SEYTAN YAPTI ... SIMDIK SEYTANA KIYAMETE KADAR BIR MÜDDET VEREN ALLAH SENIN DEYIMINLE DIZGINLERINI ELE ALSINDA GÖRELIM DIYE ACELECI OLMA HERSEY BIR DÜZEN IÇINDE YARATILDI BU DÜZENE UYANLAR VE UYMAYANLAR OLARAK IKIYE AYRILDI YERYÜZÜ ... SIMDIK SU SORUYU DUYMA GEREGI DUYMAYIN NEDEN DURUP DURURKEN BUNA GEREK DUYDU ... BU SORUYU BIRAKIN SU AN KENDINDEN SORUMLU OLAN BIR INSANSIN ... SU AN YERYÜZÜNDESIN ONU EN GÜZEL BIR BIÇIMDE YASAMAYA BAK ... ISYAN VEYA ALLAHA HESAP SORMANIZ SIZE HIÇBIRSEY KAZANDIRMAZ ... SAYGILARIMI SUNARIM ...
Alt 17-11-2005, 17:08
Mutezile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Mutezile Mutezile isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Burkay arkadaş;

Problem nerede biliyor musun? Anlattıklarının h i ç b i r i s i Allah ile alakalı olamaz-eğer Allah'ın sıfatlarında bir ''tenzil-i rütbe'' yapılmadı ise
anlattıklarının (dolayısı ile İslam, tefsir ve hadis kaynaklarının da) bu konudaki her kelimesi Allaha iftiradır..Zati ve subuti sıfatları gereği Alla C.C:

* Zaman ve mekan ötesi bir varlık olan Allah açısından yaptıklarında bir 'öncelik' ve 'sonralık' var ise; bizatihi kendisi var ettiği zamanın esiri olur; ki eminim bunu öne sürecek değilsin.

* İnsanoğlu'nı, cini, şeytanı, melekleri yarattığında bunların tamamının akıbetinden 'haberi' vardı. Yani hem Şeytanın ''Ben ateşten yaratıldım; İnsana s e c d e etmem'' diye böbürlen e c e k olmasından; hemde Adem
ile havva'nın cenetten kovulacağından haberi vardı.

* İnsanı ilk yarattığı günden bu güne dek geçen sürede; tüm yaratılanlar ve bunların akıbetleri onun bilgisi 'içinde' gerçekleşmektedir.
Onun ol dediği olur..İnsanın Cüz'i iradesini nasıl kullanacağı; Külli irade tarafından sınırlandırılmıştır zaten.

‘Barışı sabote etmek için Türklerle savaştık. Öldük ve öldürdük… Sevr Antlaşması ve ‘büyük Ermenistan’ hayali gözlerimizi kör etti. Kandırıldık ve Rusya’ya bağlandık… Tehcir doğruydu ve gerekliydi…’

''Askerî operasyonlara katıldık. Kandırıldık ve Rusya’ya bağlandık. Tehcir doğruydu ve gerekliydi. Gerçekleri göremedik, olayların sebebi biziz. Türklerin millî mücadelesi haklıydı. Barışı reddetmemiz ve silahlanmamız büyük bir hataydı. ''
Ovanes Kaçaznuni (Ermenistan'ın 1. Başbakanı)
Alt 17-11-2005, 17:22
burkay
Üye Değil

Burkay arkadaş;

Problem nerede biliyor musun? Anlattıklarının h i ç b i r i s i Allah ile alakalı olamaz...
SIMDIK SEYTANA KIYAMETE KADAR BIR MÜDDET VEREN ALLAH SENIN DEYIMINLE DIZGINLERINI ELE ALSINDA GÖRELIM DIYE ACELECI OLMA HERSEY BIR DÜZEN IÇINDE YARATILDI BU DÜZENE UYANLAR VE UYMAYANLAR OLARAK IKIYE AYRILDI YERYÜZÜ .
SU AN SANA ÖRNEK VERDIGIM YAZININ ALLAHLA ALAKALI MI DEGILMI ... SEYTANA SEN KIYAMETE KADAR ERTELENENLERDENSIN SÖZÜ ALLAHIN MI DEGILMI ?
Alt 17-11-2005, 17:28
burkay
Üye Değil

MUTEZILE HICIR SURESI :32. Allah, “Ey İblis! Saygı ile eğilenlerle beraber olmamandaki maksadın ne?” dedi.

33. İblis dedi ki: “Ben, kuru bir çamurdan, şekillenmiş balçıktan yarattığın insan için saygı ile eğilemem.”

34,35. Allah, “Öyleyse çık oradan, çünkü sen kovuldun. Şüphesiz hesap gününe kadar lânet senin üzerinedir” dedi.

36. İblis: “Rabbim! Öyle ise onların tekrar diriltilecekleri güne kadar bana mühlet ver” dedi.

37,38. Allah da, "O halde sen vakti (yalnızca benim tarafımdan) bilinen güne (kıyamete) kadar mühlet verilenlerdensin" dedi.

39,40. İblis, “Rabbim! Beni azdırmana karşılık, andolsun ki yeryüzünde kötülükleri onlara güzel göstereceğim, içlerinde ihlâsa erdirilmiş kulların hariç, onların hepsini azdıracağım” dedi.

41,42. Allah, “İşte bu bana ulaştıran dosdoğru yoldur. Azgınlardan sana uyanlar dışında, kullarım üzerinde senin hiçbir hakimiyetin yoktur” dedi.

43. Şüphesiz cehennem, onların hepsinin buluşacağı yerdir.

44. Onun yedi kapısı vardır ve her kapıya onlardan bir grup ayrılmıştır.

45. Şüphesiz Allah’a karşı gelmekten sakınanlar, cennetler içinde ve pınarlar başındadır.

46. Onlara, “Girin oraya esenlikle, güven içinde” denilir.

47. Biz onların kalplerindeki kini söküp attık. Artık onlar sedirler üzerinde, kardeşler olarak karşılıklı otururlar.

48. Onlara orada hiçbir yorgunluk dokunmaz, onlar oradan çıkarılacak da değillerdir.

49,50. Ey Muhammed! Kullarıma, benim elbette çok bağışlayıcı, çok merhametli olduğumu, azabımın da elem dolu azap olduğunu haber ver.
[align=center]BU AYETLER BENIM YUKARIDAKI ANLATDIGIM OLAYIN NERESI ALLAHLA ALAKASI YOK ?
Alt 17-11-2005, 17:52
Materyalist Materyalist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ne yani şimdi....! Allah iblis-ül şeytanla pazarlığamı oturmuş? Allaha bak!! Hayret ediyorum. Hayret ediyorum. Hayret ediyorum. Bu saçmalıklara ve rezaletlere nasıl inandığınıza hayret ediyorum.
Allah şeytanla iddalaşıyor!!
Allah şeytanı kendisine yarışmacı kabul ediyor.
Allah şeytandan nefret ediyor ama onun dediklerini yapıyor.
Allah insanı çok seviyor ama onu cennetten kovuyor.
Bunları söyleyen kim, allah mı? Hayır muhammed.
Hepsi yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

Tek Gerçek Maddedir
Alt 17-11-2005, 17:57
burkay
Üye Değil

ALLAH KIMSEYE ZULÜM ETMES HERKEZ KENDI YAPDIGININ CEZASINI ÇEKER ... KAFAN GENE BASMIYOR DEGILMI ... BU ARADA KENDINI ÖZLETTIN BIR KAÇ GÜNDÜR YOKDUN ... ILME IHTIYACIMIZ OLDUGU SIRADA KAYBOLUYORSUN ... ÖZLETME KENDINI BUKADAR ...
Alt 17-11-2005, 18:47
Materyalist Materyalist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sağol be burkay. Özlenmek ne kadar güzel bir duygu. Teşekkür ederim
Sınavlar falan var. Bazen girmeye zamanım olmuyor.
Bilime ihtiyacınız varken ortadan kaybolsam da mesele değil. Kuranı bırakıp da -en basitinden- bir bilim teknik yazısı okursanız yeter.
Kafamın basmasına gelince. Kafam basıyor basmasına da, işte bu kafamın bastığı şeylerin saçmalığını ortaya koymaya çalışıyorum.
Sen hiç merak etme. Ben senin söylediğini gayet güzel anlıyorum.

Tek Gerçek Maddedir
Alt 17-11-2005, 22:08
burkay
Üye Değil

SAGOL MATERYALIST GENE ILMINLE SORUYU ÇÖZDÜN ...

Önerilen Siteler