Cübbeli Ahmet Hoca: ''Kertenkele öldüren bir gavur öldürmüş gibidir. Bir vuruşta öldürene 100 puan, 2 vuruşta öldürene 50 puan sevap puan kazanır. Kertenkele lanetlenmiştir.
Hadis No : 6913 - Hz. Câbir radıyallahu anh anlatıyor: "Resülullah aleyhissalâtu vesselâm kertenkeleyi haram kılmadı. Lakin ondan tiksindi. O, bütün çobanların yiyeceğidir. Allah Teâla hazretleri ondan birçok kimseleri faydalandırır, yanımda olsaydı ben de yerdim."
Hadis No :6911 - Fâkih İbnu'l Muğîre'nin azadlı cariyesi Saibe radıyallahu anha anlatıyor: "Hz. Aişe radıyallahu anhâ'nın yanına girmiştim. Odasında, yere konulmuş bir mızrak gördüm. "Ey mü'minlerin annesi! Bununla ne yapıyorsun?" diye sordum. Şu cevabı verdi:
"Biz bununla, su kelerleri öldürüyoruz. Çünkü Resulullah aleyhissalâtu vesselâm bize bildirdi ki, Hz. İbrahim aleyhisselâm ateşe atıldığı zaman yerdeki bütün hayvanlar ateşin sönmesine katıldı, sadece keler katılmadı. Dahası o, ateşi (yanması için) üflüyordu. Bu sebeple Aleyhissalatu vesselâm bunun öldürülmesini emir buyurdu."
Kelerin üfürmesini geçtim hadis daha fena üfürülmüş..
Sen Tanrılığını bil..Ben de İnsanlığımı...
-----------------------------------------------------
Cübbeli Ahmet Hoca: ''Kertenkele öldüren bir gavur öldürmüş gibidir. Bir vuruşta öldürene 100 puan, 2 vuruşta öldürene 50 puan sevap puan kazanır. Kertenkele lanetlenmiştir.
öldürecek beni bu adam ya hahaha
Evet haklısınız bu aptallar yüzünden millet inananları böyle sanıp bilmem neresiyle gülüyor.Birde bu aptalların müridi olan süper aptallarda var tabiki.Ne diyelim Allah akıl fikir versin...
Zavallılık.. Bu dinin tuzağına düşmüş olanlara yanarım sadece. Atın zincirleri vre.
‘Barışı sabote etmek için Türklerle savaştık. Öldük ve öldürdük… Sevr Antlaşması ve ‘büyük Ermenistan’ hayali gözlerimizi kör etti. Kandırıldık ve Rusya’ya bağlandık… Tehcir doğruydu ve gerekliydi…’
''Askerî operasyonlara katıldık. Kandırıldık ve Rusya’ya bağlandık. Tehcir doğruydu ve gerekliydi. Gerçekleri göremedik, olayların sebebi biziz. Türklerin millî mücadelesi haklıydı. Barışı reddetmemiz ve silahlanmamız büyük bir hataydı. '' Ovanes Kaçaznuni (Ermenistan'ın 1. Başbakanı)
Madem kertenkeleyi bir vuruşta öldürmek 100 puan sevap. Gece kertenkele avına çıkalım toplayalım binlerce kertenkele hepsi bir kutunun içine tıkıp, kutuyu ateşe verip yakalım. Böylece cenneti garantileriz beleşten
Madem kertenkeleyi bir vuruşta öldürmek 100 puan sevap. Gece kertenkele avına çıkalım toplayalım binlerce kertenkele hepsi bir kutunun içine tıkıp, kutuyu ateşe verip yakalım. Böylece cenneti garantileriz beleşten
Sayın Deistic Thought,
Bu kadar efor sarfetmeye gerek yok. Cüppeli cennetten tapu da pazarlamaktadır. Bir başvuru yeterlidir...
Bu adam kendi ne diyor onun bile farkında değil.Taraftarlarıda bir hayli ilginç aslında,oturup dinliyorlar bu adamı ve heeee,haklısınnnnnnnn,yaşaaaa gibi sözler çıkıyor ağızlarından ara sıra.
Bu adam yobaz camianın cem yılmazı olmaya çalışıyor sanırım