yahu böyle bir şey olamaz.yahu site halkı görüyorsunuz işte her yerde allah yazıyor her şey allah allah diyor.daha nedir bu reddler.(buarada allahın verdiği emirle bayramlarda şölenle kesilen bi hayvanın allahın adını anarken devamında küfür etmesini bekledim ama çıkmadı neyse)
ayrıca da koskoca aslana hiç yakıştıramadım.aslansın sen ya kralsın bak olmadı.
timurtaş hocayı çok tuttum.cüppeliye bin basar bence.yahu ben mi yanlış hatrlıyorum başka ülkede mi olmuştu.bi mevzu olduğunda ülkeyi ilk satanlar ve terkedenler sağcılar-dinciler olmuyor muydu??:S(!)
Güncellensin. Konuşan hayvanlar hep allah demekte, Allah God. Dio, dios, Allmächtige, dieu, Jumala. Daha birçok dilde allah yazılışı. allah nedense daima arapça konuşturup arapça yazılarla karşımıza çıkmakta, diğer dillerde ne konuşturuyor nede yazdırıyor. Çünkü insan allah kelimesinin ağizdan çıkışı sırasında sadece küçük bir dil hareketi ile bu kelimeyi ses ile söze çevir, başka hiçbir uzuva ihtiyaç yoktur. Ne dudak ne yanak ne gırtlak ne ton vs.vs. bu kelimeyi söyledikleri ve konuştukları iddia edilen hayvanlarda sadece dil ve gırtlak hareketi ile çok kolay bir şekilde ağızdan çıkartır. Bunlarıda insanlar mucize olarak nitelendirirler. Fazla abartmadan diyebilirimki bir çok hayvan terbiye edildiği zaman birçok öğretileni yapabilme kabiliyetine sahiptir. Gelelim allah yazısına, bu kelimede hep arapça olarak karşımıza çıkar, bir almanca, ingilizce, flemenkçe yazılış şekliyle hiç karşımıza çıkmaz çok kolay bır yazılış biçimi olduğu için,birde şöyle derler, elini kolunu uzatıp yüzünün hizasına getir elinin parmakları allah yazıyor. İnsanlar sihiri ve mucizeyi yaratılıştan beri çok severler, mesela David Copperfield
Özgürlük heykelini yoketti! | Gercek Gibi Eğer bu david geçmişte yaşasaydı eminimki peygamberler kervanına katılırdı. Tanrı acaba ne zaman bir ineğe, bir timsaha almanca allah dedirtecek ve ne zaman bir karpuzun elmanın vs. içinden almanca yazısı çıkartacak merakla bekliyor insanoğlu. Değerli arkadaşlar hatalarım olabilir, eleştiriler başımın üstüne. Esen kalın..