Eh Mutezile nin de farklı bir şey diyeceği beklenmezdi,şu an eskiden olduğundan daha gerici bir ortamdasın arkadaşım,önceden serbestmişsin ki bak dinini dahi bırakabilmişsin,şimdi Allah(c.c) vardır desen seni gerici,yobaz ilan ederler.Arayan Mevla(c.c)'yı muhakkak ki bulur,aramayı istemek lazım...
Selametle kalınız...
--Sayın Suffiyun--; Daha önce bahsettiğim gibi İslam propogandasını (sen tebliğ dersin ) Resimlerle yapman; site yönetim kuralları ile çelişir vaziyettedir. Turan Dursun sitesinin kurulma amacı da her köşe başının Kabe, Cami ve Secde anılarını yansıtan resimler ile bezenmesi değildir..
Astığın tüm resimleri siliyorum. ''Tebliğ görevini'' yazılı olarak yapmakta özgürsün - eğer bunda bir yarar görüyor isen - geceleri yastığa başını koyduğunda daha rahat uyuyabilecek isen; buyur yap.
Ama resimlerle burayı Tekke'ye çevirme çaban sadece ikimize de boşa zaman kaybettiriyor. İslami sitelerin forumlarında da geziyorum. Oralarda dahi tek tük rastladığım resimlerle sen siteyi resmen bombardımana tutuyorsun.
Çok beğendiğin resimleri Mü'min dostlarına msn-PM vasıtası ile de iletebi-
lirsin, değil mi?
" Siz nerede olursanız olun,Allah(c.c) sizinle birliktedir. " Hadid Sûresi 4. Ayet-i Kerime
|