Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 11-12-2005, 01:51
Suffiyun Suffiyun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Suffiyun - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Müslüman olmayan bunları der mi?

Esselamun Aleykum ve Rahmatullah ve Berakatuh.

Güzel kardeşlerim,bazı arkadaşların aklına Atatürk'ün Müslüman olmadığı sokulmuş olabilir,Meclis açılışındaki(Ocak 1923)

Bu resimlerin ardından yaptığı konuşma : "Bizim dinimiz en makul ve en tabii dindir. Ve ancak bundan dolayıdır ki, son din olmuştur. Bir dinin tabii olması için akla, fenne, ilme ve mantığa tetabuk etmesi lazımdır. Bizim dinimiz bunlara tamamen mutabıktır."
'Atatürk dinin özüne değil, din olarak kabul edilen geleneğe ve eskimiş kurumlara karşı tavır almış'tır ve vahiy ile akıl arasında uzlaşmazlık görmemiştir.

"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)."
M.K.Atatürk

Selametle kalınız.

" Siz nerede olursanız olun,Allah(c.c) sizinle birliktedir. " Hadid Sûresi 4. Ayet-i Kerime
Alt 11-12-2005, 01:58
Materyalist Materyalist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ah suffiyun ah. Bunları Atatürk'mü söylemiş. Nerede söylemiş. Muhammed denilen adama "Arap muhammed" diyen bir insan böyle söyler mi? "Elimden gelse bütün dinleri denizin dibine gömerim" diyen ATA böyle söyler mi? Ah cahil ah! Ah aval ah!

Tek Gerçek Maddedir
Alt 11-12-2005, 02:04
Üye

4-) Tehdit edici, küfürlü, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; Site üyelerinin Kişilik Haklarını ihlal etmek asla hoşgörülmeyecektir.
hoş görmemenizi temenni ediyorum,Adalet...

Size cevap vermek isterdim arkadaşım,ancak onu da inkar edeceksiniz,tek yaptığınız bu.Görseniz de duysanız da inanmıyorsunuz,en acı olan durum.

Ama şunu ekleyeyim,dedikleriniz söyleyen adam üstteki 2 resimde kime yalvarıyor,kime el açmış?

Selametle kalınız...

" Siz nerede olursanız olun,Allah(c.c) sizinle birliktedir. " Hadid Sûresi 4. Ayet-i Kerime
Alt 11-12-2005, 02:05
ensareo ensareo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

3 milyar inanan kişinin saygı ve sevgi duyduğu bir insana hakaret ediyorsun.bu tartışma uslubu değil,ancak aklı sarhoş birinin hezeyanları olabilir.Allah şifa versin sana hasta bir adama benziyorsun..ciddi bir temenni..
Alt 11-12-2005, 02:06
Üye

Suffiyun Allahını seversen kaynak adı ver. Ne olursun. Nerde söylemiş. İnan çok merak ediyorum. Vallah tövbe edecem. Ne olur bir kaynak adı ver.

Tek Gerçek Maddedir
Alt 11-12-2005, 02:07
Üye

CAN DÜNDAR
http://www.milliyet.com.tr/2003/11/11/sanat/asan.html biz kanıtlarız Allah(c.c)'ın izniyle,kanıtlayamamak size mahsus.

Selametle kalınız.

Alt 11-12-2005, 02:13
Üye

Sağol suffiyun. Her ne kadar söylenilenlerin gerçek olup olmadığını bilemesemde, söylemiştir herhalde. Geçici süre bana ispatladın. Ben de şu anda tövbe ettim ve dini bütün müslüman oldum. Allah şükür. Beni müslüman eyledin. Sağol. Varol.

Tek Gerçek Maddedir
Alt 11-12-2005, 02:53
ebabiyl ebabiyl isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sen cehenneme girip çıksan zor iman edersin.beyaza kara diyen ak'a mok diyen biri ile luzumsuz vede seviyesiz tartışmalara girmenin luzumu yok dostlar.inkar et bitsin kapat gözünü yok olsun bu kadar basit. Madde seni korusun materya.Hatta ATATÜRK'de materyalistti dimi.
Alt 11-12-2005, 02:56
Üye Değil

Sufiyyun, sen o resimde Atatürkün ellerinin diğerlerinden daha aşağı seviyede, isteksizce açıldığını ve avuçiçi yukarı dönük değil, kendisine dönük olduğunu ayrıca yüzünün nasıl asıldığını göremiyor musun?
Alt 11-12-2005, 03:06
ebabiyl ebabiyl isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Vay bee hal mütercimi cem bey.ATATÜRK korkuyordu tabii sağındaki solundakilerden ne yapsın adamcağız istemeye istemeye el açtı korkudan göülsüzce.yuh be...

Önerilen Siteler