Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 15-12-2005, 19:12
Suffiyun Suffiyun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Suffiyun - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Atatürk'ün İslamiyet Görüşünde Son Nokta

Esselamun Aleykum ve Rahmatullah ve Berakatuh

Bu fotoğrafı sizler için bugünün yani 15.12.2005 Tercüman(halka ve olaylara) gazetesinin 8. sayfasından kestim. Bu araştırma Atatürk Araştırma Merkezi tarafından yapılmıştır,sanırım bundan sonra da asılsız iddialarınıza devam etmessiniz,İslamiyet'te herşeyin delili var,tabiki anlamay çalışmak ve görmek gerek....

Selametle kalınız...

" Siz nerede olursanız olun,Allah(c.c) sizinle birliktedir. " Hadid Sûresi 4. Ayet-i Kerime
Alt 15-12-2005, 21:34
Mutezile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Mutezile Mutezile isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Bunların cevabı verildi, uzun uzadıya konuşuldu; ana sayfada bunla ilgili makale asıldı. Ben plağı başa saramayacağım. Biraz siteyi gezdikten sonra yargılara varsaydınız keşke.

Sadece bu konuda sanırım 6-7 tane topic açtım. Nutuk'taki Milli Sır'a da işaret edildi arada. Yok; ben plağı başa gerçekten saramayacağım.
Alt 15-12-2005, 23:03
ensareo ensareo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Bu fotoğrafta denilenler gibi kolları pek aşağıda da görünmüyor...demekki bakış açısı farklı olunca,düşüncede farklı oluyor..
Alt 16-12-2005, 01:40
Suffiyun Suffiyun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Suffiyun - MSN üzeri Mesaj gönder

: ) Mutezile kardeş,başa saramazsınız elbet siz sırdan mırdan bahsediyorsunuz biz Atatürk'ün hayatının tek resmi evraklarına sahip olan Atatürk Araştırma Merkezi'nden,fark burada...

Selametle kalınız,

" Siz nerede olursanız olun,Allah(c.c) sizinle birliktedir. " Hadid Sûresi 4. Ayet-i Kerime
Alt 17-12-2005, 09:03
Mutezile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Mutezile Mutezile isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Sevgili Suffiyun;

--Sırdan Mırdan bahsetmiyorum; Tarihi gerçeklerden bahsediyorum. Adı da Milli Sırdır. Kurandan bahsederken de Kurandan Murandan bahsetmiyo
rum. Sizin Mübin, Mufassıl Kitabu'l-Ekmelinizden bahsediyorum.

Sen çok zeki bir dostumuzsun, neyi kastettiğimi iyi anlamışsındır..

Nutukta Mustafa Kemal bu dua eder tututmunu ve İslamla ilgili bazı olumlu - ''musaddık'' sözlerini yine kendisi açıklıyor. Nutuk Sayfa 16'da yazıldığı üzere Milli Sırdır bu tutumun Şerhi.

Hepimizin (Çoğumuzun) hayatında -ne kadar istemesek de; ne kadar içimiz kabul etmese de- kendimizin, ailemizin, dostlarımızın (bazen de milletimizin --ümmetimizin (?)---) kurtuluşu için ''Köprüyü geçerken....'' Mümaşat yaptığımız vakidir, olmuştur.

Bunu inkar etmeyi Mustafa Kemal aklının ucundan geçirmemiş, aksine Nutuk'a tarihsel not düşmüştür.

Mustafa Kemal Paşa'yı anlamak kolay değil, biliyorum. Yedi Düvel dışarıdan; Vahdettin içeriden kuşatmış; ''V a t a n - Marketing'' in daha ilk örneklerinin verildikleri günler..

Meğer 85 sene sonra Modern Vatan-Pazarlamacılar yine bu topraklardan türeyecekmiş.. Kim bilebilirdi?

Ama Gazi Gençliğe Hitabesinde bu tehlikeye de işaret etmiş...

Pentagon ve Oval Oda'dan icazetli absürd piyonlarla ''Ülke Menfaatleri'' bu kadar savunuluyor. Gülbeddin Hikmetyar'ın dizinin dibine çöken RTE bunu ''Aile Sohbeti'' diye açıklıyor. Bu dehşet sözün nereye gittiğinin idrakinde bile değil muhterem....

Türk milletinden Ulus bilinci böyle silinmeye çalışılıyor. Ve daha ne sürprizler bekliyor..

Sevgili Aziz Nesin'in bir roman kahramanını konuşturduğu gibi:

''Du bakali daa neler olacak''

Önerilen Siteler