Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 26-12-2005, 10:48
Mutezile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Mutezile Mutezile isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart CİNLER - BÜYÜ - NEFES ETME (Üfürükçülük)

Allah'a; Kitaplara, Peygambere, Kadere falan İman eden bir Müminin CİNLERin varlığından şüphe etmesi onun Şirke götürür. Dinden çıkarır. Kuran ayetleri ile Muhammed Mustafa'nın Cin çıkarma ayinleri ile;yine Muhammed'in ünlü Uhruc Duası ile İslam açısından Cin - Cinlenme olayı kat'i subuttur.

Medyum Memiş, Keto vb tayfanın da aynı zamanda ekmek kapısıdır.

Hoş Muhammed Mustafa da ''Uhruc adevullah! Ene rasullulah'' (Çık bu gövdeden ey Cin! ben Allah'ın peygamberiyim --Mealinde) ile; yani Uhruc Duası ile Kütub-u Sitte hadislerine göre Rukye adı altında ''Tediye'' aldığı gerçeği de vardır.

Bu ödemeler bazen, keçi, koyun, kurutulmuş yoğurt vs idi. Artık Cin şikayeti bulunan kişinin gücü neye yeterse. Bu bahsi sürdürürsek E't-Tıbbün-Nebevi'ye de varabaliriz; ki ayrı bir Gayya Kuyusudur...

Benim büyük dayım 1940-50'lerde Anadolu'yu gezer ve insanlara Muska falan yazar geçinir gidermiş; Cin çıkarır, Nefes edermiş.. Vefatından sonra o vakitler tuttuğu günlüklerini okuduğumda o Alim adama bunları hiç yakıştıramamıştım. Yine aynı sıralarda Kuran, Siyer ve Kütub-u Sitte ile tanışınca dayımın ardından ettiğim serzenişler yerini şaşkınlığa bıraktı. Zira Büyü, Sihir, Cin, Üfleme, Okuma vs hem Kuran ayetleri ile sabittir (''Düğümlere nefes eden o kocakarınının Şerrinden korununuz'' mealinde çok ayet var)..Hem de peygmaberin Sünnetidir ve de Ashab-ı Kiramın günlük uygulmasıdır. Onlarca Sahih hadis ile de sabittir. Asla Bi'dat falan değildir.

Mü'min, müteddeyyin dostların bu gerçekler ışığı altında duruşlarının zorluğunu anlamak kolaydır. İman; koşulsuz itaat'tir. İslam Aklını kullan der, ayetlerde..

Fakat islam'ın kabul ettiği akıl, eğer Tefekkür sonunda onu İ s l a m a g ö t ü r ü y o r s a AKIL'dır. O AKIL İslam dışında bir Dine/Dinsizliğe sapmış ise; O Aklın sahibine ''..Azap vardır, lanet vardır; Ve o daima kaybedenlerden olacaktır..''

Bu gerçekler ışığında ''Akıl Sahibi'' olduğumuzu iddia eden biz ''Kemter Kullar'' Rasul-ü Ekrem ve Ashabına, Ehlibeytine (Radıyallahü Anhüm Ecmain); sevgi ve saygılarımızı göndermekten; Onların manevi huzuru önünde ''eğilmekten''; alnımızı bugünden tezi yok secdeye değdirmekten; yüzümüzü Kıbleye çevirmekten.......

..Vacibül Vücud olan Bak-i Zül -Celalden tevbe-istiğfar etmekten başka ne yapabiliriz?!

Bunlardan imtina eden, tereddütü olan, kalbinde şüphe olanlar İslam'a göre AKIL nosyonundan nasibini alamamışlardır.

Şu halde ''Akılsızın Önde Gideni'' olan ben Halık-ı-Alem'in ''NURUNA''; ilelebet İslam'dan i t i z a l etmiş biri olarak- asla ve kat'a nail olamayacağım demektir.

Nefesi kuvvetli olan ''Mümin kardeşler'' benim ve benim gibi olan tüm ''A k ı l s ı z l a r''ın akıbeti için ''dua etmeleri'' dileğiyle..

---Kusura bakmayın; ben bu ''Mümin kardeşlerin'' dualarında Biz Akılsızları H a y ı r l a hatırlayacağından şüpheliyim. O halde herkes kendi Duasına başlasın Ey ''AKILSIZLAR'':

Bismillâhir-rahmânir-rahîm.

Elhamdü lillâhi rabbil-àlemîn... Hamden kesîran tayyiben mübâreken fîhi alâ külli hâlin ve fî kulli hîn... Kemâ yenbagî licelâli vechihî ve liazîmi sultànih, ves-salâtü ves-selâmü alâ seyyidinâ, ve tâci ruûsina, ve kurreti a'yuninâ muhammedinil-mustafâ ve alâ âlihî ve sahbihî ve men tebiahû bi-ihsânin ilâ yevmil-cezâ. Emmâ ba'd;

Ya Rabbel-Alemin!

''Allah Celle Cellali Hü Yazıd'':

(Vemâ halaktül-cinne vel-inse illâ liya'budûn.)

"İnsanları ve cinleri ben sadece ve sadece bana ibadet etsinler diye yarattım; başka bir maksatla yaratmadım, bana güzel ibadet etsinler diye yarattım."

.... Evet, evet artık biliyorum n e d e n yarat-tığını; ARTIK AKLETTİM ''Hamd-ü sena olsun''
Alt 29-12-2005, 09:19
Üye

İslamın Cin - Büyü - Nefes etmeyi Meşrulaştırımı

* Bakara Suresi 102: - ''Tuttular da Süleyman mülküne dair şeytanların uydurup izledikleri şeyin ardına düştüler. Halbuki Süleyman inkâr edip kâfir olmadı, lakin o şeytanlar kâfirlik ettiler; insanlara sihir öğretiyorlar ve Bâbil'de Harut ve Marut'a, bu iki meleğe indirilen şeyleri öğretiyorlardı. Halbuki o ikisi "biz ancak ve ancak sizi denemek için gönderildik, sakın sihir yapıp da kâfir olmayın!" demeden kimseye birşey öğretmezlerdi. İşte bunlardan karı ile kocanın arasını ayıracak şeyler öğreniyorlardı. Fakat Allah'ın izni olmadıkça bununla kimseye zarar verebilecek değillerdi. Kendi kendilerine zarar verecek ve bir fayda sağlamayacak bir şey öğreniyorlardı. Yemin olsun ki, onu her kim satın alırsa, onu alanın ahirette bir nasibi olmayacağını da çok iyi biliyorlardı. Hakkiyle bilselerdi, uğruna canlarını sattıkları şey ne çirkin bir şeydi. ''

Harut ve Marut adlı meleklerin B ü y ü ö ğ r e t t i k l e r i açıklanmaktadır...

Meallere Bakalım:

--------------------------------------------------------------------------------

Ali Bulaç 102- Ve onlar, Süleyman'ın mülkü (nübüvveti) hakkında şeytanların anlattıklarına uydular. Süleyman inkâr etmedi; ancak şeytanlar inkâr etti. Onlar, insanlara sihri ve Babil'deki iki meleğe Harut'a ve Marut'a indirileni öğretiyorlardı. Oysa o ikisi: 'Biz, yalnızca bir fitneyiz (sizin için bir sınavız veya ayartıcıyız), sakın inkâr etme' demedikçe hiç kimseye (bir şey) öğretmezlerdi. Fakat onlardan erkekle karısının arasını açan şeyi öğreniyorlardı. Oysa onunla Allah'ın izni olmadıkça hiç kimseye zarar veremezlerdi. Buna rağmen kendilerine zarar verecek ve yarar sağlamayacak şeyi öğreniyorlardı. Andolsun, bunu satın alanın, ahiretten hiç bir payı olmadığını bildiler; kendi nefislerini karşılığında sattıkları şey ne kötü; bir bilselerdi.

Diyanet Vakfı 102. Süleyman'ın hükümranlığı hakkında onlar, şeytanların uydurup söylediklerine tâbi oldular. Halbuki Süleyman büyü yapıp kâfir olmadı. Lâkin şeytanlar kâfir oldular. Çünkü insanlara sihri ve Babil'de Hârut ile Mârut isimli iki meleğe indirileni öğretiyorlardı. Halbuki o iki melek, herkese: Biz ancak imtihan için gönderildik, sakın yanlış inanıp da kâfir olmayasınız, demeden hiç kimseye (sihir ilmini) öğretmezlerdi. Onlar, o iki melekden, karı ile koca arasını açacak şeyleri öğreniyorlardı. Oysa büyücüler, Allah'ın izni olmadan hiç kimseye zarar veremezler. Onlar, kendilerine fayda vereni değil de zarar vereni öğrenirler. Sihri satın alanların (ona inanıp para verenlerin) ahiretten nasibi olmadığını çok iyi bilmektedirler. Karşılığında kendilerini sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bunu anlasalardı!

Edip Yüksel 2:102 Süleyman'ın otoritesi hakkında şeytanların anlattığına uydular. Oysa Süleyman inkar etmedi; halka büyücülüğü ve Babil'de Harut ve Marut adlı iki meleğe indirileni öğreten şeytanlar inkar etmişti. Bu ikisi: "Bu bir sınavdır, (bu bilgiyi kötüye kullanıp) nankör olmayın!," demedikçe kimseye onu öğretmezlerdi. Fakat o ikisinden öğrendiklerini, koca ile karısının arasını açmak için kullandılar. Oysa ALLAH'ın izni olmadan onlar hiç kimseye bir zarar veremezdi. Kendilerine yarar vereni değil, zarar vereni öğreniyorlardı.22 Üstelik, ona müşteri olanların ahirette bir payı olmadığını da iyi biliyorlardı. Karşılığında kişiliklerini sattıkları şey ne kötü. Bir bilselerdi!

Elmalılı Hamdi Yazır 102-Tuttular Süleyman'ın mülküne dair şeytanlarınuydurup izledikleri şeylerin ardına düştüler. Oysa, Süleyman kafir olmadı, ama o şeytanlar kafir oldular; İnsanlara büyücülük ve Babil'de Harut, Marut adında iki meleğe indirilen şeyleri öğretiyorlardı. Halbuki o ikisi: "Biz ancak bir imtihan için gönderildik, sakın sihir yapıp kafir olma!" demedikçe bir kimseye büyü öğretmezlerdi. İşte bunlardan karı-koca arasını ayıran şeyler öğreniyorlardı. Fakat Allah'ın izni olmadıkça bununla kimseye zarar veremezlerdi. Kendilerine zarar verecek ve faydası olmayacak bir şey öğreniyorlardı. Andolsun ki, onu her kim satın alırsa, onun ahirette bir nasibi olmadığını da çok iyi biliyorlardı. Keşke kendilerini ne kötü şey karşılığında sattıklarını bilselerdi!

Süleyman Ateş 102. Süleyman'ın hükümdarlığı hakkında onlar, şeytanların uydurdukları sözlere uydular (Süleyman'ın, büyü yaparak saltanatını kazandığını söyleyen şeytan ruhlu insanlara uyup, Süleyman'ın büyücü olduğuna inandılar). Oysa Süleyman (büyü yaparak) küfre gitmemişti. Fakat o şeytanlar küfre gittiler: İnsanlara büyü ve Babil'de Harut ve Marut adlı melekler(den ilham alan iki kişiy)e indirileni öğretiyorlar. Halbuki onlar: "Biz bir fitneyiz (sizin için bir sınavız), sakın, küfre gitme(yin)!" demedikçe kimseye bir şey öğretmiyorlardı. Fakat bunlar, onlardan, erkekle karısının arasını açacak şeyler öğreniyorlardı. Ama, onlar, Allah'ın izni olmadan onunla hiç kimseye zarar veremezler. Onlar, kendilerine yarar vereni değil, zarar vereni öğreniyorlardı. Andolsun, onu sat(ıp onunla çıkar sağlay)anın, ahirette bir nasibi olmadığını gayet iyi biliyorlardı. Vicdanlarını sattıkları şey ne kötüdür, keşke (bunu) bilselerdi!

Yaşar Nuri Öztürk 102 Süleyman'ın mülk ve saltanatı konusunda onlar, şeytanların okuyup durduklarına uydular. Halbuki Süleyman küfre sapmamıştı. Ancak şeytanlar küfre sapmıştı; insanlara büyüyü öğretiyorlardı. Ve Babil'de Hârût ve Mârût adlı iki melek üzerine indirileni öğretiyorlardı. Oysaki o iki melek, "Biz bir imtihan aracıyız, sakın küfre sapma!" demedikçe hiç kimseye bir şey öğretmiyorlardı. İnsanlar onlardan erkekle eşinin arasını açacakları şeyi öğreniyorlardı. Ne var ki, onlar onunla Allah'ın izni olmadıkça hiç kimseye zarar veremezler. Onlar kendilerine zarar vereni, yarar vermeyeni öğreniyorlardı. Yemin olsun ki, onu satın alanın âhirette hiçbir nasibi olmayacağını açıkça bilmişlerdir. Öz benliklerini sattıkları şey ne kötüdür! Bir bilebilselerdi!

--to be continued--
Alt 29-12-2005, 10:24
aspartam aspartam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

aspartam - MSN üzeri Mesaj gönder

Bence bu ülkedeki en usta üfürükçü ve büyücü Ecevittir.Bi Üfledi tam 130 kurdun ağzını birden bağladı.
Alt 29-01-2006, 15:30
Üye

Standart Cin Çıkarma - Büyü - Nefes etme (Üfürükçülük)

Allah'a; Kitaplara, Peygambere, Kadere falan İman eden bir Müminin CİNLERin varlığından şüphe etmesi onun Şirke götürür. Dinden çıkarır. Kuran ayetleri ile Muhammed Mustafa'nın Cin çıkarma ayinleri ile;yine Muhammed'in ünlü Uhruc Duası ile İslam açısından Cin - Cinlenme olayı kat'i subuttur.

Medyum Memiş, Keto vb tayfanın da aynı zamanda ekmek kapısıdır.

Hoş Muhammed Mustafa da ''Uhruc adevullah! Ene rasullulah'' (Çık bu gövdeden ey Cin! ben Allah'ın peygamberiyim --Mealinde) ile; yani Uhruc Duası ile Kütub-u Sitte hadislerine göre Rukye adı altında ''Tediye'' aldığı gerçeği de vardır.

Bu ödemeler bazen, keçi, koyun, kurutulmuş yoğurt vs idi. Artık Cin şikayeti bulunan kişinin gücü neye yeterse. Bu bahsi sürdürürsek E't-Tıbbün-Nebevi'ye de varabaliriz; ki ayrı bir Gayya Kuyusudur...

Benim büyük dayım 1940-50'lerde Anadolu'yu gezer ve insanlara Muska falan yazar geçinir gidermiş; Cin çıkarır, Nefes edermiş.. Vefatından sonra o vakitler tuttuğu günlüklerini okuduğumda o Alim adama bunları hiç yakıştıramamıştım. Yine aynı sıralarda Kuran, Siyer ve Kütub-u Sitte ile tanışınca dayımın ardından ettiğim serzenişler yerini şaşkınlığa bıraktı. Zira Büyü, Sihir, Cin, Üfleme, Okuma vs hem Kuran ayetleri ile sabittir (''Düğümlere nefes eden o kocakarınının Şerrinden korununuz'' mealinde çok ayet var)..Hem de peygmaberin Sünnetidir ve de Ashab-ı Kiramın günlük uygulmasıdır. Onlarca Sahih hadis ile de sabittir. Asla Bi'dat falan değildir.

Mü'min, müteddeyyin dostların bu gerçekler ışığı altında duruşlarının zorluğunu anlamak kolaydır. İman; koşulsuz itaat'tir. İslam Aklını kullan der, ayetlerde..

Fakat islam'ın kabul ettiği akıl, eğer Tefekkür sonunda onu İ s l a m a g ö t ü r ü y o r s a AKIL'dır. O AKIL İslam dışında bir Dine/Dinsizliğe sapmış ise; O Aklın sahibine ''..Azap vardır, lanet vardır; Ve o daima kaybedenlerden olacaktır..''

Bu gerçekler ışığında ''Akıl Sahibi'' olduğumuzu iddia eden biz ''Kemter Kullar'' Rasul-ü Ekrem ve Ashabına, Ehlibeytine (Radıyallahü Anhüm Ecmain); sevgi ve saygılarımızı göndermekten; Onların manevi huzuru önünde ''eğilmekten''; alnımızı bugünden tezi yok secdeye değdirmekten; yüzümüzü Kıbleye çevirmekten...

..Vacibül Vücud olan Bak-i Zül -Celalden tevbe-istiğfar etmekten başka ne yapabiliriz

Bunlardan imtina eden, tereddütü olan, kalbinde şüphe olanlar İslam'a göre AKIL nosyonundan nasibini alamamışlardır.

Şu halde ''Akılsızın Önde Gideni'' olan ben Halık-ı-Alem'in ''NURUNA''; ilelebet İslam'dan i t i z a l etmiş biri olarak- asla ve kat'a nail olamayacağım demektir.

Nefesi kuvvetli olan ''Mümin kardeşler'' benim ve benim gibi olan tüm ''A k ı l s ı z l a r''ın akıbeti için ''dua etmeleri'' dileğiyle..

---Kusura bakmayın; ben bu ''Mümin kardeşlerin'' dualarında Biz Akılsızları H a y ı r l a hatırlayacağından şüpheliyim. O halde herkes kendi Duasına başlasın Ey ''AKILSIZLAR'':

Bismillâhir-rahmânir-rahîm.

Elhamdü lillâhi rabbil-àlemîn... Hamden kesîran tayyiben mübâreken fîhi alâ külli hâlin ve fî kulli hîn... Kemâ yenbagî licelâli vechihî ve liazîmi sultànih, ves-salâtü ves-selâmü alâ seyyidinâ, ve tâci ruûsina, ve kurreti a'yuninâ muhammedinil-mustafâ ve alâ âlihî ve sahbihî ve men tebiahû bi-ihsânin ilâ yevmil-cezâ. Emmâ ba'd;

Ya Rabbel-Alemin!

''Allah Celle Cellali Hü Yazıd'':

(Vemâ halaktül-cinne vel-inse illâ liya'budûn.)

"İnsanları ve cinleri ben sadece ve sadece bana ibadet etsinler diye yarattım; başka bir maksatla yaratmadım, bana güzel ibadet etsinler diye yarattım."

.... Evet, evet artık biliyorum n e d e n yarat-tığını; ARTIK AKLETTİM ''Hamd-ü sena olsun''
Alt 29-01-2006, 16:47
sodomo sodomo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

asıl mesele şu ki ; kuran bütün temelini inanmak ve inanmamak veya kendi ifadesi ile "mümin" ve "kafir" kavramları üzerine kurar. Halbuki, inanmak veya inanmamak kişinin özgür düşünceleri ile ilgilidir nasıl olurda insanlar sadece özgür düşünceleri için cehennemi hakedebilirler ? yani insanın kafasının içinden geçenler insanı niye cehenneme götürsün ki ? bunun yerine temelini insanın insana yaptığı kötülükler üzerine kursaydı ve cehennemi onlara layık görseydi çok daha fazla tutar tarafı olurdu.

Tabi bu tip ayetler de mevcut "bozgunculuk çıkarmayın" türünden ama bunlar kuranın ana mesajları değil, kuran ana mesajlarını Allahın kendisi ile ilgili olan "kafir" kavramı üzerinde odaklar tabii ikinci sırada putperestler ve dahi sonrada diğer din mensupları gelir.

Eğer kuranı Allah yazmış ise mutlaka sinirli bir anında yazmıştır ama bana göre Allahın kitabı olamayacak kadar hatalar ve istismarlar ile dolu en çok hedef aldığı ise insanın "korku" duygusu ve kendini okuyan herkesi esir almak için bunu kullanıyor ve maalesef bir çoklarıda "korku" duygusu yüzünden en mantıksız ayetlere bile inanmak zorunda kalıyor sonuçta kim cehenneme gitmek ister ki, sıkıysa inanma.
Alt 29-01-2006, 16:59
exclusive exclusive isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sodomo Diyor ki
Eğer kuranı Allah yazmış ise mutlaka sinirli bir anında yazmıştır ama bana göre Allahın kitabı olamayacak kadar hatalar ve istismarlar ile dolu en çok hedef aldığı ise insanın "korku" duygusu...
Bu kadar ağır eleştirilerde bulunmayalım ama... Nede olsa daha sadece 3 tane kitap yazmış bir yazardır allah. Dünyanın en büyük edebiyatçılarına bile baktığımızda ilk kitaplarının çok başarılı olmadığını görürüz. allahı daha yeni yeni yazarlığa merak salmış bir amatör olarak değerlendirip hevesini kırmamak gerekir.

Gerçi 150 kitap yazmış yazarlar bile "benim kitabımı okuyan insan, hangi çağda, hangi kültürde olursa olsun ihya olur. Olmayanın da kendinde bi problem vardır, böylelerini cayır cayır yakmak lazım gelir" gibi uçuk iddialar ortaya atmamışlardır ama dediğim gibi allah daha bu işlerin acemisidir. Zamanla kendini geliştireceğini umuyorum...
Alt 30-01-2006, 00:03
Üye

''Allahın kitabı olamayacak kadar hatalar ve istismarlar ile dolu en çok hedef aldığı ise insanın "korku" duygusu ve kendini okuyan herkesi esir almak için bunu kullanıyor ve maalesef bir çoklarıda "korku" duygusu yüzünden en mantıksız ayetlere bile inanmak zorunda kalıyor sonuçta kim cehenneme gitmek ister ki, sıkıysa inanma.''

Katılmamak mümkün değil..
Alt 30-01-2006, 04:21
idrisi idrisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

merhaba
Arkadaslar burada kafa karisikligi yasiyorum aydinlatirsaniz mutlu olurum.
Muhammet bildigim kadariyla okuryazar degil. Allah okuryazarmi?
Kisaca kitabi kim yazdi ben onu merak ediyorum. ( Birikmis telif haklari var onlari ödemek istiyorum)
Yazarin hesap nosu varsa bir zahmet bildirin.
-------------------------------------
Na istin panta kala
Alt 30-01-2006, 08:27
Üye

Edip Yüksel sitesinde Muhammed'in okur yazar olduğunu bazı varsayımlarla ispatlıyor..

Arif Tekin de bazı İslam tarihi araştırmaları sonucunda MUhammedin okur yazarlığını doğrudan-net olarak ispatlayamıyorsa da; bu yönde çok güçlü karinelerin olduğuna işaret ediyor.

Bunları tek tek sayıyor...
Alt 06-12-2006, 13:33
aldostu aldostu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Re: Cin Çıkarma - Büyü - Nefes etme (Üfürükçülük)

Mutezile Dostum;

nerelerdesin azizim,çok özlettin kendini.

Sen hem gönül dostumuz, hemde sitenin temel taşlarından birisin.

Ne oldu da kayboldun, aylar oldu yoksun..

Bu başlık mı yaramadı?
Ne oldu, yoksa cin mi çarptı?

Bak sen de Egeli'sin,burada Söke'de *Bülbül Hoca namlı bir zat varmış,nefesi kuvvetli.
Zamanında Evren Paşanın annesine okutmak için,Paşa özel araç gönderip aldırmış Alaşehir'e muhteremi.Anla ki hükmü geniş.

Olmazsa, ben,sodomo, ex. hep beraber seni alıp bir okutalım muhtereme. Geçerken Cemali'de uğrar alırız, muhabbet tam olur.
Bakarsın daha Söke'ye varmadan, cinler bırakır seni.Arada biz de İsa'dan Musa'dan bir şeyler okuruz, onlarda yardımcı olur.Bilirsin ben İsa peygamberimizi çok severim,kendisinin de cin çıkarma işleri vardı, bilirsin.

Şakanın dışında,
seni merak ediyorum,daha doğrusu ediyoruz.

Siteye bir sebepten girmiyorsan bile, özel mesajla sağlık haberini ilet.

Aldostu.

Önerilen Siteler