Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 07-01-2006, 01:08
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Hayvanlar Canlı Canlı Yakılıyor

Kuş gribi nedeniyle Doğu bölgemizdeki kümes hayvanları itlaf ediliyor..
Bu itlaflar arasında bu akşamki tv haberlerinde görüntüler arasında bir vahşet örneği vardı.
Çuvallara doldurulan canlı hayvanlar , kazılmış büyük bir çukura atıldıktan sonra ateşe verildi.Canlı canlı hayvanların yakıldığı görüntüleri tv'den çoluk-çocuk milyonlarca insan izledi..Bazı hayvanlar yanan çuvaldan kurtulmuş dumanları tüte tüte kaçışıyor,cayır cayır yanan hayvanların çığlıkları yürekleri parçalıyordu..
Bir insan bunu nasıl yapabilir..
Hayvanı yakan insanı da yakar..
Hayvan sevgisi olmayanın insan sevgisi de olmaz..
Lanet olsun bu vahşeti yapanlara..

Ben hümanist değilim..Sadece hümanistlik olmaz..
Ben Canistim.. Can taşıyan her varlığa sevgi duyuyorum..
Yılanı da , fareyi de , böceği de , dikeni de , çalıyı da seviyorum..
Sadece süslü köpekleri , renkli kuşları , gülü , laleyi değil..
Ama bu sadist - acımasız insanlardan nefret ediyorum..
Alt 07-01-2006, 01:43
Üye Değil

biz yakılmaya alışık bir toplumuz unutulmamalı ki 37 insan SİVAS'ta diri diri yakıldı hemde hiçbir günahları yokken. ama bu tavukların birazcık günahları vardı grip olmaları tabi bu durum onların yakılmalarını gerektirmez. kim bir canı kasıtlı yakarsa onun cezasıda yanarak ölmek olmalıdır bence çakmağı ben çakarım günahı vebali bana bende biraz kısasa kısasçıyım
Alt 07-01-2006, 02:12
exclusive exclusive isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Kümes hayvanlarının canlı canlı, acı çeke çeke yakılması gibi bir vahşete kafir batı toplumlarında rastlayamazsınız... Nedense en vahşi ve ilkel toplumlar müslüman toplumlar.

el kesmek, ayak kesmek müslümanlarda...
meydanlarda vinçlerle adam asmak müslümanlarda...
canlı canlı hayvan yakmak müslümanlarda...
allah yolunda sevaba girecez diye hiç tanımadığı, görmediği insanları öldürmek müslümanlarda...
allah yolunda kendisini öldürmek yine müslümanlarda...
Alt 07-01-2006, 02:29
mamalak mamalak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

zaten ben müslümanlıkta "insan sevgisi" ni göremedim. Sadece kork ve inan, korkmayanalrı, inanmayanları yak,vur, kes...

mamalak
Alt 07-01-2006, 06:58
Üye Değil

hemen olayı bağladınız müslümanlara.askere polise kurşun sıkan zihniyetten itlaf konusunda daha iyisini beklemek hata.neyse siyasetin yeri değil.inşalla bir asker şehit edildiği zamanda aynı duyarlılığı gösterirsiniz
Alt 07-01-2006, 21:27
exclusive exclusive isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Cahit ne demişsin hiç anlamadım... Askere polise kurşun sıkan kim? Kümes hayvanlarının canlı canlı yakıldığı görüntüler %99'u ateist bir topluma mı ait? Şehit askerlerin bu konuyla alakası ne?

Görüntüleri az önce tekrar izledim televizyonda. Bazı yerlerde canlı canlı yakılan hayvanlar bazı yerlerde ise kazılan çukurlara atılarak ve üstlerine dozerlerle toprak dökülerek diri diri gömülüyor...

Olayı tabiki islama bağlayacağız. islamiyetin etkisiyle cahil kalmış insanların işleri bunlar. Din uğruna her inananın hayvan kellesi kopradığı, derisini yüzdüğü bir inancın etkisinde kalmış insanların işleri bunlar...

Böyle vahşetler islami ülkelerde yaşanıyor da, hristiyan batı ülkelerinde yaşanmıyorsa bunun başka ne gibi bir sebebe bağlamamızı istiyorsun?

Her kurban bayramında sokaklarda küçücük çocukların gözleri önünde hayvanlara işkence ederek öldürenler müslümanlar değil mi?

Kurban edecekleri öküz kaçmasın diye dört ayağını da kesenler aynı insanlıktan nasibini almamış müslümanlar değil mi? (zihniyete bak ne diyor: "insanların bile ayağı kesiliyor, hayvanın neden kesilmesin ki")

Bu vahşete "dini vecibe" diyen zihniyetin hastalık ihtimali olan hayvanları itlaf ederken daha insancıl bir çözüm üretememesi tabiki normaldir.

Hep söylerim, tüm dinlere karşıyım ama islamiyetin yeri ayrı, islamdan nefret ediyorum...
Alt 07-01-2006, 22:05
Üye Değil

nefretten doğan boş yazılarına devam etmişsin.ne demek sadece islam ülkelerinde bunlar var...ispanyada boğa güreşleri,avustralyada kanguru soykırımı,kutuplarda fok katliamı...bu saydıklarımın cehaletlede ilgisi yok üstelik.nası derler tamamen duygusal..inanış olarak islamdan çıkmışsın ama keşke eleştiri yaparkende islamın dışına çıkıp dünyada olanlara bir baksan
Alt 07-01-2006, 22:14
Üye Değil

mamalak Diyor ki
zaten ben müslümanlıkta "insan sevgisi" ni göremedim. Sadece kork ve inan, korkmayanalrı, inanmayanları yak,vur, kes...
evet sana ben de katılıyorum. Kuranda ne yazıyorsa, "allah büyük ondan kork, çok kork, yoksa cezalandırılırsın. İnanmayanları, korkmayanları da sen cezalandır.. kes, öldür...."
Alt 07-01-2006, 22:40
Mutezile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Mutezile Mutezile isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Panteidar; Mrcahit;

Bu yakma hadisesini bir yerlerden anımsamıyor musunuz?

Agopisyan'ın işaret ettiği Sivas olaylarından 14-15 asır önce..

İrtidat olayları ayyuka çıktığında bıçkın delikanlı, büyük askeri deha muhterem Halid bin velid'in kuşağına peygamberin saçlarını takarak bu Mürtedleri kovaladığını;

canlı canlı ateş çukurlarına attırdığını..

Biraz zorlayın hafızanızı..
Alt 07-01-2006, 23:07
Üye Değil

mütezile sen ordaymışsın gibi anlatıyorsun ya bizide aydınlat bu kuş gribinden halid bin velide giden kutsal yolda.ama yinede cevaplıyayım.iki türlü kaynak var islami kaynaklar diğeride inançsızların dayandırdığı kaynaklar.birinde kahraman diğerinde cani olarak gösteriliyor halid.orda olmadığımıza göre devreye inanç girer.sen ona inanırsın ben diğerine.sivas olayın da sizle hem fikirim.her ne kadar tahrik falan vardı deselerde yapılan insanlıkla bağdaşmaz.siz islamı bir bütün olarak eleştirdiğiniz için gereksiz tartışmalar yaşanacaktır.yobaz düşünceyi eleştirilerinizde biz müslüman arkadaşlardanda destek göreceğinizi unutmayın......

Önerilen Siteler