Bence "ayet yazalım" başlığı altında gayet güzel ayetler çıktı.. Benim önerim bu defa da saçma sapan bir din yazmak. Hem saçma olsun hemde insanları inanmaya zorlasın, tehditler savursun vs.
Kısaca saçma, korkunç ve asla yapılmaması gereken vahşi işler yapmamızı emreden bir din yazalım hadi...
2. biz seni tuvalet kağıdından yarattık. önce kağıdı biraz ıslattık sonra şekle şemale soktuk sen çıktın...
3. biz herşeyi toplam 7 günde yarattık.
4. ilk 3 günde yerleri, dağları taşları... Sonraki 3 günde ağacı bitkiyi börtü böceği ve havayı... En son 3 günde de sen yiyesin diye dondurmayı yarattık.
öncelikler dinimizin adı anketle belirlenecektir
dinin şartları şunlardır :
1 herkes sadece kendinden sorumludur başka insana karışamaz müdahale edemez
2 insan öldürmek haramdır günahtır ayıptır kızarım
3 noktalama işaretlerini kalktı
4 vergi iadesi kalktı fiş toplamayın
5 bunu boş geçiyorum altıdan devam edecem
6 silahları çoluk çocuğun ulaşamayacağı yere kaldırın habide ilaçları
7 size yol göstereci tek şey aklınız olsun araştırın kitap mitap okuyun
canım sıkkındı anca bu kadar saçmalayabildim kusura bakmayın sıkıntım gidince söz daha iyi saçmalarım valllllllllaha
3. insan öldürmek günahtır demiştik ama yanlış anlaşılmasın her insanı insandan saymadığımızdan ötürü bazı insanları öldürmeniz gerekmektedir. ileride bildireceğiz
4. hiç şüphesiz tanrı birdir ve çok heybetlidir. siz şaşırmayın diye detaylı açıklamalar göndericez.
1 insancıklara 250 gram beyin verdik bonkörlük ettim galiba
2 kim ki kimyasal silah bulursa 250gramlık beyniyle onun yeri cennettir
3 deri bağışı yapmayın derilerinizi satın parasıyla kumar oynayın
4 çocuklarınıza kitap okutmayın kızarım
5 tavuk yeyin kuş gribi olun mıncıklayın tavukları
6 kurbanlarınızı kör bıçakla kesin ki hayvanlar acı çeksin sizin sevabınız artsın
7 herkes içki içebilir bi sakıncasını görmüyorum ama araba kullanmayın
8 kendinize iyi bakın
İnkar edenlere ateşten elbiseler biçtik.
Başlarından kaynar sular dökeceğiz.22/19
bu kaynar su ile onların organlarını ve derilerini eriteceğiz..22/20
Onlar,inkar edenler var ya, demirden topuzlar da hazırladık onlara..22/21
4. ilk 3 günde yerleri, dağları taşları... Sonraki günde ağacı bitkiyi börtü böceği ve havayı... En son 3 günde de sen yiyesin diye dondurmayı yarattık.[/quote]
"Lan biz hiç dinlenmiycez mi ?.."
"Biz size arada sırada nefes alma imkanları tanıdık,hayallenmeniz için arada cennetler vaad ettik.."
"Siz kafirler de bana haftada 7 gün iş tutturmuşsunuz."