Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 01-02-2010, 18:07
siparisci siparisci isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Cin çağırma seanslarındaki gelen varlık neyin nesi ?

Merhaba arkadaşlar,
yoğunluk ve kafamın karışıklığı sebebiyle foruma fazla giremiyorum. Girsem bile herhangi bir ileti atacak yüz bulamıyorum kendimde

Yıllardır bu konu kafamı karıştırır. Bir defa başıma geldi, insanlar ruh çağırdığını sanırlar ama gelen cin olduğunu söylerler. Cin mi ruh mu bilemem ama her şeyin üzerine yemin edebilirim ki insan dışında bir varlık, bir güç bu seansların sonunda gelebiliyor.

Zira bunlar çağırmadan da musallat olabiliyor, cinci sahtekar hocaların çoğunluğundan biz bunların yalan olduğuna kendimizi inandırıyoruz lakin bunlar hayatın gerçekleri.

Bu gelenler ne, bu güç nedir ?

Tüm samimiyetimle bilgilenme amacı ile bu konuyu açıyorum, ilginize şimdiden teşekkürler.
Alt 01-02-2010, 19:21
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

sevgili siparişçi hatırlarmısın
özalın prenslarinden olan büyük hırsıza(engin civan) selim edes
ulen pe.evenk rüşvetin belgesimi olur- demişti ya .bunlarında belgesi olmaz. bunlar safdil insanlardan para koparmak veya birilerini etki altına almak için .uydurulmuş illuzyonlardır

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 01-02-2010, 19:56
UlulElbab UlulElbab isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Smile

Siteyi cinler bastı
Şaka bir yana heryerde bir cin mevzuu...Sayın siparişci siz hangi deneyimler yaşadınızda böyle bir fikre kapıldınız?

Olaiğan dışı birkaç örnek verirseniz biz de ona göre yorum yapabiliriz belki?

Örneğin 3-4 kişini iradesi ile masayı 30 cm havaya kaldırmak mümkün...

Yada "Ruh çağırma" seanslarında ki fincanı hareket ettirmekte öyle basit bir

Bilinç sışramasıdır.

Genelde Rusların yaptığı "kaşık bükme" veya teleknezi dediğimiz eylemlerde mevcut.

Bunlar sizce CİNLERİN VARLIĞINA MI işaret ediyor?

Sürekli AYNI KELİMEYİ Tekrar edin...bir kaç Ay belki Hafta...

bakın BEYNİNİZ Size ne gibi oyunlar oynuyor

Bilinçsiz ZİKİR! çekenlerin de başına sıkca gelir bu...

Otistikler de benzer şeyleri yaşarlar...

Sevgi iile...
Alt 01-02-2010, 20:12
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Gelen bir varlik yok diye dusunmeye baslarsaniz, cevaba daha cabuk varabilirsiniz
Bastan var diye inanmakla zaten uckagitcilarin oyuncagi olmaya namzetsiniz.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 01-02-2010, 20:21
cin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
cin cin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

siparisci´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar,
yoğunluk ve kafamın karışıklığı sebebiyle foruma fazla giremiyorum. Girsem bile herhangi bir ileti atacak yüz bulamıyorum kendimde

Yıllardır bu konu kafamı karıştırır. Bir defa başıma geldi, insanlar ruh çağırdığını sanırlar ama gelen cin olduğunu söylerler. Cin mi ruh mu bilemem ama her şeyin üzerine yemin edebilirim ki insan dışında bir varlık, bir güç bu seansların sonunda gelebiliyor.

Zira bunlar çağırmadan da musallat olabiliyor, cinci sahtekar hocaların çoğunluğundan biz bunların yalan olduğuna kendimizi inandırıyoruz lakin bunlar hayatın gerçekleri.

Bu gelenler ne, bu güç nedir ?

Tüm samimiyetimle bilgilenme amacı ile bu konuyu açıyorum, ilginize şimdiden teşekkürler.

Sayın siparişci,

Öncelikle yemin etmenizin fikirlerin değimesinde çok bi artı değer kazandırmayacağını bilmeniz gerek, varsa şahsi deneyimleriniz yada konuyla ilgili gözlemleriniz bizleri bilgilendirirseniz seviniriz, Konu hakkında şahsi bir deneyimim olmamakla beraber birrkaç video izleme şansım oldu onların hiç birinde de cin yada hayalete has bir özellik göremedim kişilerin gerek telekinezi'ksel yetenekleri gerekse ilizyon'larından başka bişi göremedim,

Siz şahsen kendi deneyimlerinizle görebildiyseniz cin yada hayaletlere has deliller derin bir nefes alarak tekrar düşünmenizi tafsiye edebilirim sadece,

Saygılarımla,

Cevabı Bilinmeyen oLanın Çözümü, Teoride Sonsuzdur,,
Alt 01-02-2010, 22:42
sargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sargon sargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Onur Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Ben de birkac defa ruh cagirma seanslarina katildim. Fincan ellerimizin altinda hizli sekilde dönüyor ve harflere giderek mantikli sözcükler yaziyordu. Bu olayin düsünce enerjisi yada benzer birsey ile ilgili oldugunu düsünüyorum, ama acikcasi tam aciklamasini ben de bilemiyorum.

Anladigim kadariyla bilim dünyasinda bu konuya bir aciklama getirilebilmis degil, cünkü deney yapma sansi nerdeyse yok. Deney yapabilmek icin test kosullari altinda ayni olayin tekrar tekrar yapilabilmesi lazim, ama bu gerceklesmiyor. Daha dogrusu wiki'deki aciklamadan anladigim bu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Psychokinesis

Ilginc olan bu konuda koyulmus ödüller de varmis. Simdiye kadar konulmus ödüllerin toplam degeri 2.4 milyon dolar ve bunlardan 1 milyon dolari James Randi Educational Foundation adli kurulusa aitmis.

Ilk olarak 1922'de Scientific American tarafindan 2.500 dolar ödül konulmus. Test kosullarinda bir ruhsal varligin fotografini ceken yada varligina ait bir kanit saglayanacagi aciklanmis. Her halde o zaman iyi paradir.George Valiantine adinda bir medyum talip olmus. Karanlik bir odada oturdugu yerden hic kalkmadan odada havada yüzen bir boru yada trompet araciligi ile bu ruhsal varlik ile konusacagini söylemis. Yarismayi düzenleyenler onu karanlik bir odaya koymuslar, ama haberi olmaksizin oturdugu yerden kalktigi zaman yandaki odada bir isigin yanmasini saglayacak bir düzenek kurmuslar. Deney sirasinda isik yandigi icin Valiantine ödülü alamamis.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...the_paranormal

Su ana kadar konulmus olan toplam 2.4 milyon dolarlik ödüllerin hicbiri sahibini bulamamis.

"Daha önce ben televizyona bakıyordum, şimdi televizyon bana bakıyor
Mısırlı bir gösterici
http://sargon.blogcu.com/
Alt 02-02-2010, 01:21
frodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
frodo frodo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Sende mi sargon

Düşünce enerjisi ne yav ? O, fincanın hareketini yöneten muzır bir parmak olmasın ?

James Randi doğaüstü güçleri olduğunu iddia eden uyanıkların korkulu rüyasıdır. Bu güne kadar koyduğu ödüle kimsenin ulaşamamasına şaşırmadım. Yukarıdaki videoda
benzer bir girişimin Randi tarafından nasıl boşa çıkarıldığını izleyebilirsiniz.

İnsani olan her şey kabûlüm.
Alt 02-02-2010, 02:00
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Frodo,nun iletisini gormeden once, benim de dilimin ucuna geldi, sen de mi Brutus?
Diyecektim

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 02-02-2010, 07:00
ulpian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ulpian ulpian isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Daha dün başka bir başlıkta yazmıştım:

• Eskiden nazar, büyü, sihir, üfürük deniliyordu. Şimdi insanlar yemiyor. Bunun için artık bu saçmalıklar, ''enerji'', ''parapsikoloji'', ''psikokinezi'' gibi güya kulağa bilimsel gelen kelimelerle adlandırılıyor.

Saçmalık aynı saçmalık. Ama yenisi daha beter. Çünkü burda üstelik bir de ''bilim'' kavramı alet ediliyor.

Sargon'un da belirttiği gibi James Randi'nin Vakfı, ispatlanan herhangi bir psikokinezi, nazar, büyü, sihir, cin vs. gibi olguya tam 1 Milyon Dolar ödül veriyor. İspatlayabilen varsa hiç durmasın, hemen zengin olsun.

Ayrıca yine Randi'nin yönettiği ''Alfa Projesi''ni henüz okumamış olanlara ısrarla öneririm. (İngilizce1 - İngilizce2 - Almanca).

Arkadaşlar, bu fincan oynaması, harflerin birleşmesi filan çok basit şeyler.

Düşünsenize bir... Televizyonda veya sirklerde gördüğümüz en basit ilizyonist bile neler yapıyor. Görmekten belki gözlerimizin alışık olduğu ve artık bize normal gelen oyunlar bile (şapkadan tavşan çıkartmak, yırtılan gazeteyi geri birleştirmek, eldeki tülbenti güvercine çevirmek vs.) fincanların oynamasından çok daha ''inanılmaz'' şeyler. Bir de ''star'' konumundaki ilizyonistlerin neler yaptığını düşünün...

İlizyonistler ile sihirbazlar, büyücüler, üfürükçüler, medyumlar, paranormalcılar vs. arasındaki tek fark, ilizyonistlerin bütün bunları ''doğaüstü'' bir güç ile yaptıkları iddiasında olmayışları. Sürekli sahneden seyircilere bir ''göz kırpma'' ile, yani ''bakın, evet inanılmaz şeyler yapıyorum, fakat bu bir sanattır, gerçekten de sihir filan sanmayın'' mesajıyla yapmasıdır.

El çabukluğu, göz boyama, seyirci dikkatini başka yerde toplama, beden kontrolü, mekanik trikler gibi birçok farklı hüner ve beceri isteyen ilizyon sanatı, hevesli ve yetenekli olan herkesin öğrenebileceği bir sanattır.

Smokingiyle ve şapkasıyla sahnede hünerlerini izlediğimiz gülümseyen bir ilizyonisti alkışlıyoruz, ağzımız açık kalıyor, ''vay bee, ne kadar da yetenekli, acaba nasıl yapıyor?'' diyoruz. Fakat aynı adam, esrarengiz bir kıyafet giyse, sahneden seyirciler karşısında değil de, mesela loş ışıklı bir odada ufak bir arkadaş grubuna, öyle göz kırparak, gülümseyerek değil de, mistik birşeyler mırıldanarak, tuhaf mimikler yaparak aynı şeyleri sergilese, bu sefer insanlar gülerek alkışlamaz, korkusundan nereye kaçacağını şaşırır, çünkü cinler, ruhlar vs. arar işin içinde.

Yani kısacası: Yok böyle şeyler.
Var diyen varsa, gitsin alsın 1 Milyon doları...

saygılarımla
Alt 02-02-2010, 13:23
Ovidius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ovidius Ovidius isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sene 1950 -60 lar köylerde acayip cinler olurmuş.

Bu cinler koşarken arkalarıntan toz çıkarırlarmış ve görünmez olurlarmış.
Genelde akşam güneş battıktan sonra çıkarlarmış.
Samanlıkta ve kuytu yerlerde olurlarmış.
Genelde kadınlara musallat olurlarmış.
bBazen bu cinler çocuksuz kadınlara dadanır hatta bazen hamile bile bırakırlarmış.
Hele dul kadınları akşamları ahırda samanlıkta yakaladı mı sabaha kadar üzerinden inmezmiş.
Ne elektirik var ne bir şey kör karanlık.
Kadın İMDAAAAAT CİN VAAAAAR diye feryadetse bile allahın kulu o samanlığa adım atamazlarmış.

TABİKİ BU CİNLERİ ÇOK İYİ BİLEN AKLI BAŞINDA İNSANLARDA VARMIŞ.

Dedem rahmetli arasıra kahvenin önünde dövermiş bu cinleri.

İŞTE O CİNLRİN ADLARI: 1. Cin:Bekirin oğlunun Durmuş
2.Cin:Çoban Alinin Memmed
3. Cin:Kel Memmedin OSMAN

''Havva anan dünkü çocuk.ANADOLUYUM ben.
A.Arif

Önerilen Siteler