Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 23-02-2010, 20:48
ugorur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ugorur ugorur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

ugorur isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Küfreden kedi bulundu, yoksa Allah insanlara küfür mü ediyor?

http://www.facebook.com/video/video....08749905808541

Bu kedi bildiğiniz küfür ediyor, Allah diyen aslan Allah'ın delili oluyosa buda sanırım onun Allah'ın insanlara küfür ettiğinin delilidir.

Saygılarımla
Umurcan Görür
Alt 23-02-2010, 20:57
ALKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ALKA ALKA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Benim kedim de küfrederdi. Hem de lanet ederdi. Ama iyi kalpli bir kediydi. Karnim agridiginda hissetmis gibi gelir karnimin üstüne uzanir sicak tutardi. Evladim hayvancik öldü maalesef.

Benim kedi gibi bu küfreden kediyi de muhakkak seytan yaratmistir(!). Üstelik dogada cinsel organlara benzeyen, sevisen agaclar, gögüsler, memeler, erkeklik organlari hepsini de seytan yaratmis oluyor, seytana ve seytanin yarattigina delil olurlar.

Satanist degilim ama bu düsünceyi sevdim galiba.

Alt 23-02-2010, 21:37
Fatihcrs Fatihcrs isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Herkes'e ayrılan biz zaman dilimi vardır.Karşılığı elbet görülecektir.

İnanmıyorsun inanmıyorsun en azından inananlara karşı saygılı ol...

biz yazdığımız zaman forumdan uyarı geliyor yok ceza puanı yok şu yok bu ama siz yazınca birşey yok...

Kaza ve Kaderi inkar edenin inkarı bile, bilki, Kaza ve Kaderdendir.www.evrimkomedisi.com
Alt 23-02-2010, 21:41
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Fatihcrs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkes'e ayrılan biz zaman dilimi vardır.Karşılığı elbet görülecektir.

İnanmıyorsun inanmıyorsun en azından inananlara karşı saygılı ol...

biz yazdığımız zaman forumdan uyarı geliyor yok ceza puanı yok şu yok bu ama siz yazınca birşey yok...
Kükrerken Allah diyen aslan Allah'in kaniti olunca siz de satanistlere saygisizlik yapiyorsunuz ama. En azindan satanistlerin evreni seytanin yarattigi inancina saygili olun. Onlarin da sizin gibi delilleri var(!).
Alt 23-02-2010, 21:53
Üye

yaşınızı öğrenebilirmiyim...

yaz bakalım bana bir delillerinide göreyim...
ve ben satanistelere saygısızlık yaptığımı hatırlamıyorum...

İşte bak ateizmin en büyük yanılgısı bu İslam dinini bir şahıstan gördüğü gibi tanıyor...

Şu Darwinizm konusu kadar İslam dini üzerinde araştırma yapsanız burada ne kadar saçmaladığınızın farkına varırsınız belki...

hee şunuda diyebilirsiniz sen hiç darwinizmi araştırdınmı evet araştırdım ve hala evrim teorisini aklım almıyor bana ve mantığıma çok saçma geliyor...

benim için evrim şurada bitiyor aslında

mesela biz insanız yemek yemeye ihtiyacımız var ve bu ihtiyacımızı karşılamak için ağız verilmiş dişler verilmiş çiğnemek için çene vs.

vücudumuzda altın oran ve simetriyide hesap edersek evrim kül olur benim gözümde safsatadan başka birşey değil....

Çünkü mutasyon bunları düşünebilirmi burada bir aklın varlığı ortaya çıkıyor...

Ayıların suda avlanırken balinaya dönüştükleri gerçekten çok çocukca...

Kaza ve Kaderi inkar edenin inkarı bile, bilki, Kaza ve Kaderdendir.www.evrimkomedisi.com
Alt 23-02-2010, 22:21
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Sayin Fatihcrs, konuda kalalim, kisisel mesajlar yazmak forum kurallarinca istenilmiyor. Senli benli konusmalar ve fikirleri elestirmek yerine kisiyi elestirmek olmuyor, üstelik ben de yanlislik yapip bu seviyeye düsüyorum.

Konu nedir?

Evrim mi?

Bir bakima evet. Simdi üzerinde Allah yazisi olan agaclari, karpuzlari ve kükreyen aslanlari akilli bir tasarimci yaratti deniliyor ve bunun Allah'a dair bir kanit oldugu iddia ediliyor. Peki ayni tasarimci neden küfreden kedi, sapik maymun, escinsel penguen, cinsel organi animsatan müstehcen agaclar ve bitkiler de yaratiyor? Onlar neyin kaniti?

Mantikli bir cikarim yapamiyorum. Rasyonel düsünecek olursak bunlarin hic birinde akilli bir tasarim veya doga üstü bir güc yok. Belirli sartlardan ve doga güclerinin etkisiyle olusmuslar. Allah yazdigi icin bir agac ne kutsal bir kanit olabilir , ne de edepsiz ve müstehcen sekilli agaclarin olusu satanistleri dogrular.

Sonra madem evrimi ve dogayi konusuyoruz, neden Akilli tasarim teorisine inanan bilim adamlari arastirip da 200 milyon yil önce yasayan bir fifi köpegi, terrier cinsi köpek veya tavuk fosili bulup önümüze getiremiyorlar? Getiremiyorlar cünkü onlar dinazorlar yasarken henüz evrimlesmemis ve yoktular da ondan. Bulsunlar getirsinler biz de "a hakketten ya" diyelim ve evrim kuramini gözden gecirelim. Delilleri yoksa bilim onlari umursamaz ve dikkate almaz. Yapacaklari tek sey de bilimi ve bulgulari karalamak olacaktir cünkü yapacak baska isleri yok.
Alt 23-02-2010, 22:42
Üye

Simdi üzerinde Allah yazisi olan agaclari, karpuzlari ve kükreyen aslanlari akilli bir tasarimci yaratti deniliyor ve bunun Allah'a dair bir kanit oldugu iddia ediliyor. Peki ayni tasarimci neden küfreden kedi, sapik maymun, escinsel penguen, cinsel organi animsatan müstehcen agaclar ve bitkiler de yaratiyor? Onlar neyin kaniti?
Peki ben soruyorum şimdi bir yaratıcı için müstehcenlik gibi bir kavram kullanılabilirmi sonuçta utangaçlık vs. gibi duygular bizlere ait...

Belirli sartlardan ve doga güclerinin etkisiyle olusmuslar
Bak bunu Allah böyle gösteriyor mesela yağmurun yağmasının bir nedeni var.Ama düşünsene yağmur bilimsel olarak açıklanamayan bir şekilde yağıyor ve kaynak yok...
Bu aklın ihtiyarını ortadan kaldırır bir durum olur ve imtihanın sırrı kalmaz çünkü Allah'ın varlığı apaçık meydanda olur...
Bu gibi durumların sıradan olduğunu gösteren Allah'tır.Buda gayet normaldir.
Ayrıca peygamberler zamanında yaşanan tüm mucize gösterileri aklın ihtiyarını ortadan kaldırmayacak şekilde olmuştur...

Sonra madem evrimi ve dogayi konusuyoruz, neden Akilli tasarim teorisine inanan bilim adamlari arastirip da 200 milyon yil önce yasayan bir fifi köpegi, terrier cinsi köpek veya tavuk fosili bulup önümüze getiremiyorlar? Getiremiyorlar cünkü onlar dinazorlar yasarken henüz evrimlesmemis ve yoktular da ondan. Bulsunlar getirsinler biz de "a hakketten ya" diyelim ve evrim kuramini gözden gecirelim. Delilleri yoksa bilim onlari umursamaz ve dikkate almaz. Yapacaklari tek sey de bilimi ve bulgulari karalamak olacaktir cünkü yapacak baska isleri yok
Bak burada da aklın ihtiyarı gibi bir durum söz konusu olabilir mesela bu düşünce ile evrim teorisinin inanılmasına bir zemin hazırlanmış olabilir.Tabiki en doğrusunu Allah bilir.
Eğer evrim gerçek olsadı 10 tane bulunan fosilden en az minimum 5 tanesi arageçiş fosili olmalıydı.Ama fosil kayıtları bir sıralama olmasına rağmen her canlının aniden ortaya çıktığını gösteriyor...
ve kusursuz , kusursuz derken verilen imkanlar doğrultusunda kusursuz mesela bazı arkadaşlar çarpıtıyorlar madem kusursusuz neden arkada gözlerimiz yok gibi bu şuna benziyor.
Bir robot yapıyorsun 4 tane eli var arkadaşın geliyor sana neden 6 tane yapmadın diyor...

Alt 23-02-2010, 22:52
uyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
uyar uyar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

...........benim için evrim şurada bitiyor aslında

mesela biz insanız yemek yemeye ihtiyacımız var ve bu ihtiyacımızı karşılamak için ağız verilmiş dişler verilmiş çiğnemek için çene vs.

vücudumuzda altın oran ve simetriyide hesap edersek evrim kül olur benim gözümde safsatadan başka birşey değil.......

vay fatih kardeş... yemk yemek için ağız verlmiş haa!!!
çiğnmek için dişlr verilmiş !!!!!

bu kadar bsit bir düşünce yapısı.... şoklardayım walla..

belki o dişler çürümek için verildi???
belki o ağız küfür için vrildi?? ağız kokusu neden verildi acaba??

peki dişleri olmayan canlılar nden var?? hatta ağızı olmayan???
nedenfarkl farklı ağızlar var.. neden farklı farkı dişler??

bir düşün... düz düşün... birazönceki gibi...

kuranı okuyun cunku okudukca allahin olmadigini daha iyi anlayacaksiniz .......
Alt 23-02-2010, 23:00
uyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
uyar uyar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

bunu Allah böyle gösteriyor mesela yağmurun yağmasının bir nedeni var.Ama düşünsene yağmur bilimsel olarak açıklanamayan bir şekilde yağıyor ve kaynak yok...Bu aklın ihtiyarını ortadan kaldırır bir durum olur ve imtihanın sırrı kalmaz çünkü Allah'ın varlığı apaçık meydanda olur...Bu gibi durumların sıradan olduğunu gösteren Allah'tır.Buda gayet normaldir.
Bak burada da aklın ihtiyarı gibi bir durum söz konusu olabilir mesela bu düşünce ile evrim teorisinin inanılmasına bir zemin hazırlanmış olabilir.Tabiki en doğrusunu Allah bilir.
Eğer evrim gerçek olsadı 10 tane bulunan fosilden en az minimum 5 tanesi arageçiş fosili olmalıydı.Ama fosil kayıtları bir sıralama olmasına rağmen her canlının aniden ortaya çıktığını gösteriyor...
ve kusursuz , kusursuz derken verilen imkanlar doğrultusunda kusursuz mesela bazı arkadaşlar çarpıtıyorlar madem kusursusuz neden arkada gözlerimiz yok gibi bu şuna benziyor....
fatih kardş... demek yağmur bilimsel açıklanamıyo öylemi?? sen kaçıncı sınıftan terksin allahaşkına diyeceğim ama aslında sen bunu biliyorsun pekala...
evrim olasılığı var gibi aklının bir köşesinde neyse bişiler var...
arageçiş fosillerini de biliyrsun
kusursuz olmadığımizı da biliyorsun.....

aslında sen de farkındasın birşeylerin fatih.... farkındasın

kuranı okuyun cunku okudukca allahin olmadigini daha iyi anlayacaksiniz .......
Alt 23-02-2010, 23:02
Üye

vay fatih kardeş... yemk yemek için ağız verlmiş haa!!!
çiğnmek için dişlr verilmiş !!!!!

bu kadar bsit bir düşünce yapısı.... şoklardayım walla..

belki o dişler çürümek için verildi???
belki o ağız küfür için vrildi?? ağız kokusu neden verildi acaba??

peki dişleri olmayan canlılar nden var?? hatta ağızı olmayan???
nedenfarkl farklı ağızlar var.. neden farklı farkı dişler??

bir düşün... düz düşün... birazönceki gibi...
aslında sen olayı çok basite alıyorsun aslında darwinizm düşüncesi olayı çok basite alıyor hücreyi bir su damlası gibi görüyorsunuz hücrenin içindeki kompleks yapılardan haberiniz varmı?

Neden çürük dişler olduğu konusuna gelirsek diş neden çürür insan neden küfür eder ağız neden kokar önce bunların nasıl oluştuğunu araştır olayı çözmüş olursun zaten

peki dişleri olmayan canlılar nden var??
peki dişleri yok diye aç kalıyorlarmı dişleri yoksa illaki parçalayacak sindirecek organları vardır.
Sen hiç gördünmü bir fosil dişleri olmadığı boğaz yolu olmadığı veya miğdesi olmadığı yüzden ölen

Önerilen Siteler