inancin inancsizlikla cozulemiyecegi artik gercektir....cunku ateizme gore muslumanlarin kaybedecegi hic bi sey yoktur....cennet cehennem yok....muslumanlar sadece bosyere yatip kalkmis olacaklar.....ama bi musluman icin ateist ole degildir....cehenneme gideceginden korkar o insanin....cok onemli 2 sey var.....bide bu formulu deneyin....
1-empati
2-islami kuresellestirmemek
1-inanc inancsizlikla cozulemez...amaciniz inanmamaksa zaten bu siteyi acmaya luzum yoktur....amaciniz neden inanmadiginiza cevap bulmaksa ilk basta inanci cozmelisiniz empati yapmalisiniz.....Kuran in icinde yazili olan denizlerin birbirine karismamasi----demirin uzaydan goktasi ile gelisi----insanin en basta etten yaratilmasi gibi konulari gercekten curutebilmelisiniz...INANMAMANIZ ICIN INANCI CURUTMELISINIZ....CURUTEBILMEK ICINDE INANMALISINIZ.....yoksa her sey kuru bir gurultuye donusuyor
2-islam yanlis davranan bi insanin sirtina yuklenemeyecegi gibi bi topluma bi ulkeye dahi yuklenemez.....yani sozum sudur ki bu sitedeki bi cok ateist arkadasimin kullandigi acil cikis kapisi olan----islam iste boyle teror boyle katliam----kapisi artik cok eskidi....birakin 2 tane teroristi bi topluma bile yadedilemez(KI INANAN BI GOZLE BAKABILIRSENIZ EGER EMPATI YAPIP O KIZDIGINIZ TERORISTLERIN ASLINDA EN BUYUK DIN DUSMANLARI OLDUGUNU GORURSUNUZ
ALLAHIN EN BUYUK (((DUSMANLARI))) MUMIN OLDUKLARI HALDE HAKSIZ YERE ZULMEDIP CANA KIYANLARDIR
....ornek danimarka.....bi adam karikatur cizdi diye danimarkadan nefret etmek buyuk aptalliktir.....
son olarak sunu solemek isterim ki musluman kardeslerime
bu sitedeki ateist kardeslerime bazen cok cirkin davraniliyor.....unutmayiniz ki bugun ateist olan yarin inancli bi insan olabilir.....ve siz soylediginiz kotu sozlerinizle basbasa kalirsiniz
ateist arkadaslarim icinde siddetle tavsiyem empati yontemidir......eger kalbinizi inanmaya acmazsaniz zaten inanmak mumkun degildir(ne dusundugunuzu biliyorum).....ama savunucusu oldugunuz ateizmi ispat icin bunu yapmaniz gerek.....
ben diyorum ki onunde cok guzel bi manzara var gozlerindeki bandi cikarip bi bak.....sen diyosun ki yalan......ole bisi yok.....
hayir yalan diil gozlerini ac bi bak.....