Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 05-03-2010, 03:03
wiperandcleaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
wiperandcleaner wiperandcleaner isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Talking OdaTV'de "Dani Rodrik"i arıyorum, gözlerim kapalı

Evet, OdaTV'de Dani Rodrik'i arıyorum, arıyorum aramasına ama bir sonuca ulaşamıyorum.

Sitenin arama motoruna "Dani Rodrik" yazıp enter dedim, sonuç:

Sonuç Yok!
" Dani Rodrik " araması için sayfalar: (0 Kayit), Şimdiki sayfa 1

"Belki" dedim kendi kendime "arama büyük küçük harfe duyarlıdır, birde küçük harflerle ara" ve dediğimi yaptım, sonuç:

Sonuç Yok!
" dani rodrik " araması için sayfalar: (0 Kayit), Şimdiki sayfa 1

Durdum düşündüm, "google amcanın yardımına başvurayım" dedim ve işe koyuldum.

Dani+Rodrik site: odatv.com dedim ve enter'ladım!

Çok şükür iki sonuç listelendi, büyük bir heyecanla linklere tıkladım ve gördümki evet Dani Rodrik'ten söz ediliyor, hatta bu elemanın Çetin Doğan'ın damadı olduğundan da söz ediliyor ama!

Misafir - sabırlı
Çetin Doğan'nın suçu neymiş sorusuna cevabı,kızı Pınar Doğan ve damadı Dani Rodrik, hakkındaki iddialara yanıt vermek üzere açtıkları blog dan öğrebilirsiniz. http://cdogangercekler.wordpress.com/ OdaTV, blogu duyurma işi size kalıyor yine.
Ama listelenen şey bir okuyucu yorumu!

Ve anlıyorum ki OdaTV, okuyucusuna şu zamana kadar tek kelimeyle olsun Dani Rodrik'ten söz etmemiş, hal böyle iken misafir yorumcu "OdaTV, blogu duyurma işi size kalıyor yine" diyerek istekte bulunuyor, beklentisini ortaya koyuyor!

Kim bu Dani Rodrik?

Bu soruya kafayı OdaTV'den çıkarmayan ve başka haber kaynakları kullanmayan okuyucu ne cevap verebilir?

Eğer bu okuyucu yorumunu görmüş bir kişiyse en azından Rodrik'le ilgili diğer önemli yönleri bilmesede Çetin Doğan'ın damadı olduğunu bilebilir, görmediyse tepkisi "oda kim yaw!" olacaktır!

Kimdir bu Dani Rodrik ve OdaTV neden tek kelimeyle olsun ondan söz etmemiştir!

O OdaTV'ki sahibi insanların isim ve soyisimlerinden hareketle yerli yersiz kişilerin boynuna "sabetay, yahudi dönmesi" yaftası asmayı meslek edinmiş birisidir!

Ey OdaTV okuyucusu, kim bu Dani Rodrik, tanır mısın?
Alt 05-03-2010, 22:08
Üye

OdaTV'de Dani Rodrik arayışımız sürüyor ancak hala elle tutulur gözle görülür OdaTV imzalı hiçbir içerikle karşılaşamadık.

"Acaba isim araması yaparak hata mı yaptım" diye kendi kendime söylendim ve OdaTV arama motoruna Çetin Doğan'ın damadı yazdım, sonuç:

Sonuç Yok!
" Çetin Doğan'ın damadı " araması için sayfalar: (0 Kayit), Şimdiki sayfa 1

Tekrar google amcaya danışma kararı verdim ve "çetin+doğan+damadı site: odatv.com" yazıp enter'ladım!

Evet, bazı sonuçlar listelendi, bu sonuçlardan ilk ikisi dün sözünü ettiğim aynı okuyucu yorumuydu.

Ancak 3. sonuç yeni bir bulguydu:

Misafir - Direngen
Savaş Türkkan; topa sert girmişsin ve de yorumunun sonunda Yahudileri töhmet altında bırakıcı şeyler de yazmışsın. Çetin Doğan Paşamızın (dolma kalem firması sahibi) damadı da Yahudidir, dikkatini çekerim.
Buda bir okuyucu yorumu, OdaTV haberi entry vs değil!

Gelinen durumunda elimizdeki bilgileri alt alta sıralarsak:

-Çetin Doğan'ın "Dani Rodrik" isminde bir damadı var.
-Dani Rodrik bir Yahudi.
-OdaTV Dani Rodrik'e resmen "yok" muamelesi yapıyor.

OdaTV üzerinden Dani Rodrik'in izini sürmeye, arada bir Dani Rodrik'i daha yakından tanımaya ve sonerim yalçınımın Dani Rodrik bahsinde neden üç maymunu oynadığını anlamaya çalışmaya devam edeceğiz!

Alt 06-03-2010, 00:20
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

sevgli viper ulaşmak istediğin ne neyi afişe etmeye çalışıyorsun bunuda anlatsanda bakış açımız netleşse

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 06-03-2010, 01:50
Soda Soda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

ozgur_beyin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgli viper ulaşmak istediğin ne neyi afişe etmeye çalışıyorsun bunuda anlatsanda bakış açımız netleşse
Neyi afişe edecek Çetin Doğan'ın damadı yahudi imiş onu anlatmaya çalışıyor.

Bir de Oda Tv'den kuyruk acıları var ya güya geleneksel antisemitist duyguları tahrik etme gibi Türk muhfazakar sağının ikiyüzlü siyasetinden bir bukle sunarak Oda tv'yi köşeye sıkıştıracaklar akılları sıra.

Hem yahudilerin en kral müttefikidirler hem de içeride halka karşı antisemitik oynarlar. Yahudilerden ödül alıp odalarının baş köşelerine asan adamlar bunlardır da Çetin Doğan'ın damadının yahudi olmasının üstüne atlarlar ekmek var bu işte der gibi.

ODA TV şu haberleri yaptı ya kuyruk acımaya başladı:

TARAF AYDINLARIN KATLİAMINI NASIL DESTEKLİYOR?

ODATV ÇALIŞTI TARAF İLE ŞADOĞLU ATIŞTI

TARAF OKUYUCUSUNU KANDIRIYOR

TARAF HANGİ DARBECİ DERGİNİN REKLAMINI YAPTI

ODATV TARAF’I UTANDIRDI

Çetin Doğan'ın damadı yahudi imiş de Oda tv neden görmemiş.

Adam Oda tv'nın gördüğü binlerce şeyi takmıyor da görmediği ıncık cıncık bir mevzuyu getiriyor buraya.

Kıyıdan köşeden ıncık cıncık bir çöp buluyor göze sokmaya kalkıyor.

Başkasının gözündeki çöple uğraşacağınıza kendi gözünüzdeki odunları görün.

ODA TV Taraf'ın ipliğini pazara çıkarttı.

Olay bitti. Taraf artık bitiktir. Karizma dağılmıştır. Hazineden beslenen bir basını kim takar? Aydınların kellesine ödül koyan bir azmettiricinin reklamını yapacak kadar rezilleşen bir gazeteyi kim okur?

Hepsi kuyruk acısıdır bunların. Çetin Doğan'ın damadı bahane.

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Alt 06-03-2010, 02:11
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

yahu bir adam damadını seçebilirmi mantıken böyle bir şansı varmı ?
viper bu seni rahatsız ediyorsa demekki bir yanın ırkçılıla kol kola gewziyor.
aksiyse daha sı var bir admı damadının üstünden 'kendince' suçluyorsun. ney yarayacağını bilmeden

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 06-03-2010, 03:40
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Pek bu başlıkları takip etmiyorum, bugün hasbelkader gözüme çarptı. O rada da Yavuz Kaynar'ın açıklaması ilişti. Taraf ile ilgili yapılan haberlerden biri ile ilintili oldugu için buraya bilgi amaçlı asayım dedim :
----------------

Facebook'ta bir dostumun "Yavuz abi o taraf okuru sen misin" seslenişiyle haberim oldu durumdan. Bir iletişim grubunda (KUYEREL) tartışılan bir konuya (Taraf'ın internet sitesinde Mehmet Ali Şadoğlu adlı kişinin blog'unun reklamı dolayısıyla, Ahmet Nesin'in bu durumu eleştiren yazısı) benim de yazdığım yorumun bir parçası, odatv.com adlı (imtiyaz sahibi Soner Yalçın) bir sitede "TARAF OKUSUYUCUSU KANDIRIYOR" başlığı altında kullanıldığını gördüm.

Bu görüşlerim, kamuya açık bir alanda belirtilmedi, üyelikle girilebilen kapalı bir iletişim grubunda belirtildi. Oysa odatv.com haberde, sanki kamuya açık bir beyanatmış gibi "Taraf okuru Yavuz Kaynar gazeteye şöyle seslendi" diyerek, yorumumun bir parçasını kullanarak, kandırılmış okuyucu olarak beni lanse etti.

Kendimi hiçbir zaman kandırılmış hissetmedim. Öncelikle bu böyle biline. Çünkü, sonuçta "Taraf'ın tasarrufudur" derim, günlük 50 kuruştan kendimi kurtarırım.

Ancak durum bununla kalmadı. odatv.com'un bu haberini bir çok site (haber sitesi, blog vs) olduğu gibi kullandı (copy-paste) ve bir anda sanal alemde "Taraf tarafından kandırılan okuyucu" durumuna düştüm.

odatv.com sitesinin tüm yöneticilerine (Soner Yalçın dahil) mailler gönderdim. Nezaket icabı bile bir geri dönüş olmadı. Olmadığı gibi, sitenin haberlerine yaptığım yorumlar, hiç bir hakaret unsuru içermemesine rağmen yayınlanmadı. Yani açık bir SANSÜRle karşı karşıya kaldım.

Haberi olduğu gibi "araklayan" bazı sitelerde, haberin adımın ve yorumumun geçtiği bölümü kaldırtmayı başardım. Ama onlarca site... Hangi biriyle tektek uğraşayım, aylak adam değilim ki klavye ardında saldırayım ona buna.

Kısacası, odatv.com, ahlaksızca iznim olmadan, kamuya açık olmayan bir alanda dile getirdiğim görüşlerimin bir kısmını, kendi haklılıklarını kanıtlamak amacıyla pervasızca kullanmıştır. Copy-Paste geleneğimiz sayesinde de internet aleminde kandırılmış okuyucu oldum. Oysa kimin kimi kandırdığı bu terbiyesizce davranıştan sonra ortaya yeterince çıkmıştır.

odatv.com ve diğer sitelere karşı tüm yasal haklarımın kullanımı süreci başlamıştır. Kaderde, kısmetse "ulusalcı" parası yemek de varmış.

Sevgiyle
Yavuz Kaynar

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com
Alt 06-03-2010, 11:18
kim kim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Kimse antisemitizim yapmıyor.
Soner Yalçını nasıl tanıdık. Hatırlayın bir.
Adamın adından soyadından yola çıkarak
milli dini mezhepsel özelliklerini şakkadanak anlayan biri o.
Yanlız anlamakla kalmıyor. bunlarıda arkadaşlarına pasediyor.
onlarda musanın gülü. musanın mücahiti. musanın çoçukları
gibi kitaplar yazıyorlar.

Eeee gel buraya kardeşim. Senin bir yazarın var. Ç. Doğan.
Bunun bir damadı var birazda buradan köklere git değilmi ama.

Üstelik bu damak 2000 yıllarında merkez bankasında danışmanken
Türkiye iki büyük kıriz geçiriyor. Sor bakalım ogün
kimlerin serveti katlanmış.
Alt 06-03-2010, 12:31
Üye

ozgur_beyin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuya girişte bu noktada aydınlatıcı ifadelerim mevcuttur diye düşünüyorum:

wiperandcleaner´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kimdir bu Dani Rodrik ve OdaTV neden tek kelimeyle olsun ondan söz etmemiştir!

O OdaTV'ki sahibi insanların isim ve soyisimlerinden hareketle yerli yersiz kişilerin boynuna "sabetay, yahudi dönmesi" yaftası asmayı meslek edinmiş birisidir!

Ey OdaTV okuyucusu, kim bu Dani Rodrik, tanır mısın?
Dani Rodrik meselesini irdeledikçe sizinde gözleriniz açılacak, beni izlemeye devam edin
Alt 06-03-2010, 12:44
Üye

Soda´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
güya geleneksel antisemitist duyguları tahrik etme gibi Türk muhfazakar sağının ikiyüzlü siyasetinden bir bukle sunarak Oda tv'yi köşeye sıkıştıracaklar akılları sıra.
Sodam evvela hoş geldin, seni tekrar görmek çok güzel, bir süredir yoksun da

Sonra konuya dönersek, sodam anti-semitizm ve anti-semitik duyguları tahrik dendiğinde, Yalçın Küçük hocan ve jr. Yalçın(Soner Yalçın) dururken kime ne düşer, bu elemanlar 2000'lerin başından şu zamana kadar ona "sabetay", buna "yahudi dönmesi" demek dışında ne üretmişler

Hatta aynı metodla jr. Yalçın Atatürk'e Latife hanım üzerinden (tabi mertçe değil kaypakça) "Sabetay, gizli yahudi" demedi mi?

Daha ileri gidip Cumhuriyeti kuranların neredeyse tamamını aynı yaftayla yaftalamadı mı?

Doğru cevap: YAFTALADI!

E şimdi bizde soruyoruz, falanın halasının oğlunun evlendiği kadından hareketle falanı, yetmedi bütün sülasesini yahudi ilan eden jr. Yalçın(daha absürt şeyleri de var, mesela sabetay sevi daha dünyaya gelmemişken yaşamış insanları sabetay ilan etme salaklığı gibi ), Çetin Doğan'ın damadına neden "yok" muamelesi yapıyor?

Ne o, o alan yoksa mayınlı mı?

Ağabeyleri kulaklarını mı çeker?

Çetin Doğan'ın Meksika'ya planlanan uçuşu ve etrafında o kadar şey yazılıp çizildi basında, ancak OdaTV konuya Dani Rodrik odaklı "yok" muamelesi çekiyor!

Neden?

Senin gibi kafayı OdaTV'den çıkarmayan, başka haber kaynaklarıyla beslenmeyen bir okur acaba Çetin Doğan'ın Dani Rodrik isimli bir damadı olduğunu biliyor muydu?

Kim bu adam, ne saklanmak isteniyor?

Merak etme, hepsini önünüe sereceğim!

Soda´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ODA TV Taraf'ın ipliğini pazara çıkarttı.

Olay bitti. Taraf artık bitiktir.
Ha yani bu dezenformasyon portalının varlık sebebi, bütün amacı "Taraf" gazetesi mi?

Ne büyük hedef

Ne büyük kalite göstergesi

Dani Rodrik bahsine devam edeceğiz, hipnozda kalanları uyandırmaya devam.
Alt 06-03-2010, 12:53
güneşinzaptıyakın güneşinzaptıyakın isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Yahu nedir bu? araya reklammı girecek şimdi? az sonra edebiyatının anlamı ne? ne zaman açıklanacak? televoleden sonramı? yahu birader açıklada sende rahatla bizde neymiş öğrenelim artık!

Yüzyılın araştırmacı gazeteci edasıyla günlerdir flaş flaş az sonra açıklıyorum diye oratalık feryat figan gidiyor, açıklada öğrenelim artık, tamam millet toplandı ve meraklandı...

Önerilen Siteler