natan senle ben tam zıt durumdayız sen ailendeki son inançlıyken bn ailemde ki tek inançsızım ve bunun acısını yaşıoyrum çünkü ailem bağnaz ve baskıcılar saygı duyuyoruum inandıkları şeylere ewet kendilerince mantıklı ama işe bana göre deil
henz 17 yaşındayım son 1 yıldır kendi inanç sistemimi otutturmaya çalışıyorum bu yüzden ilk olarak satanizme ilgi duydum fakat aradaığım çoğu sorunun cewabını bulamadığım gibi satanizmin aslında meteryalizm ve ateizm kökenli olduğunu anladım bunu şeytenın kilisesi kitaplarında okuduktan sonra yeni arayışlar içne girdim .. facebook da deizm ve ateizmle ilgili bi kaç grba katıldım ve sohbet sırasında onlardan bilgi aldım deizm aslında ilk başta aklıma yattı ama araştırmaa dewam ettim we paylaşımlarda turan hocanın bi kaç videosun izlme şansına ulaştım ve bunun sayesinde bu forma geldim konu başlıkları üye olmam için başlı başına bi neden die düşünürken birde sizin paylaşımlarınızı görmek beni daha çok mutlu ve kararımdan emin kıldı..inançlarımı gizli yaşıyorum bu yüzden müslüman gözüküyorum aile baskısyla.. ama hala neye inandığımı bilmiyorum bi
inançsızm diorum ama inandıklarım war mesala maddeye yada kötülüğe acıya lisufer gibi başta konulara inancım var ama tanrı günah cehennem vs. bu konularda bi inancım yok.. umarı burda kafamdaki tüm sorularıma cewap bulabilirim.. en azından öle umuyorum..