turan dursun islam düşmanlığı yaparken tanınan bir insandı(resimleri,röportajları vs...)görüşlerine katılmasamda en azından cesur bir insandı diyebilirim kendimce.peki buradaki adminler o insan kadar cesurmu.sitede devamlı yazı yazan bazı müslüman arkadaşlar seviyelerini korurken ateist düşüncedekiler ise saygısızlıkta başı çekiyorlar.körler sağırlar birbirlerini ağırlar misali adminlerde bunlara canım cicimle karşılık veriyolar...turan dursun üstünden rant sağladığınızı düşünüyorum(kendi fikrim)savunduğunuz insan gibi olmadıktan sonra burda sadece ortalığı germek adına bulunduğunuzu biliyorum...her fırsatta islama çamur atıyorsunuz,eyvalla...fakat bunu yaparken piriniz gibi cesur olun ve turan dursunun yanına kendi fotoraflarınızıda koyun...aksi takdirde turan dursun dan sonraki bu mücadeleniz fitne-bücür den ileri gitmez... daha önceki yazılarımı okuyanlar bu üslupta yazmadığımı bilirler...fakat sabrında bir sonu var..birbirimize küfür etmekle,allaha.dine,peygambere küfür etmek ayrı şeylerdir...burdaki kimseye kötü bir söz demedim.biri bana desede iplemem...yanlız inandığım şeylere küfür edenlerinde sıfatını görmek isterim.....
Turan Dursun un yanina fotograf koymak bir nevi intihardir boyle bir atmosferde....kaldi ki Turan Dursunun sonunun ne oldugunu hepimiz biliyoruz...ne olursa olsun ama NE OLURSA....oldurulumeyi haketmedi.....cunku inanan bir insanin canina kastetmedi.....Turan Dursunu oldurenler ise isledikleri gunahin farkindalarmi bilmiyorum ama cok agir bir hesabin altina girdiler bunu biliyorum.....her kim ki Turan Dursun gibi insanlari oldurmenin sevap oldugunu dusunuyorsa suphesiz o da katiller kadar zalimdir........ ilk basta karsit fikirleri kabul edebilecek bir toplum yaratacaksin ki ondan sonra fotografini koyasin buraya....insanlar buraya fotolarini koysunlarda onlarda mi vurulsunlar....bu mu istedigin....dinin bir amac degil bir arac oldugunu ogrenememis,futbol takimi tutar gibi din konusunda fanatiklesmis insanlarin gozune fotografini sokacaksin oylemi....tuttugu takimlar icin birbirini bicaklayan insanoglu fantiklestirdigi dini icin neler yapmaz ki bir dusunsene......ondan sonrada ateist arkadaslarda boyle capulsuzlar yuzunden bize dusman kesilirler iste......ne salakligimiz kalir ne ahmakligimiz nede barbarligimiz......bir sinege bile fiske vurmamis bi insan olarak affalayip kalirsin monitorun basinda......ben hep sunu diyorum icimden ateist arkadaslarima
BENI BIR SIZ ANLADINIZ.......SIZDE YANLIS ANLADINIZ..........
Sen cansın,öyle olduğu halde kendini beden sanmaktasın.....-Mevlana-
* Bu sitede Turan Dursun üzerinden rant elde edilmiyor (Kurucunun emekleri, harcadığı saatler, ve sitenin ayakta kalması ve güvenliği için harcadığı *paralar *yanına ''kar'' kalıyor)
* Bu sitede ateist-agnostik-panteist-Müslüman-alevi vb herkes forum kurallarına uymakla yükümlüdür. Hiç kimse kayrılmamaktadır. Fakat gözden kaçan hakaretler olmaktadır. Bu gibi durumlarda üyeler sohbet odasında /özel mesajla / Şikayetler bölümüne yazarak dikkat çekiyorlar.
* İslam düşmanlarının değil; senin inandığın şeylere küfredenlerin de değil; ama benim sıfatımı çok merak ediyorsan Msn'ye gelebilirsin. Başkaca sıkıntıların varsa orada anlatırsın: Msn:Tenis-Teacher@hotmail.com
* Burası bir islami, isevi, musevi site olmadığı için burada k o n u ş u l a n konular Müminlerin gururlarını okşamaya, hamasete yönelik değil tabiatı ile. Siteye gelenlerin üyelerin çok önemli bir kısmı araştırmayı, okumayı seven insanlar. Diyalog, hoşgörü temel düsturlar; bunları buraya provokasyon, fitne amacı ile gelenler çok değiştirmeye çalıştı... Site 7 yıldır aynı ilkelerle ayakta olduğuna göre; sürekli büyüdüğüne göre akıbet ortada
mutezile denilen kişi her kimse yalan söylüyor, forumda yeniyim ey millet,
kürdistanı düşleyen ,sosyalizmi iliklerine kadar içen,komunizmi *bilen,turan dursun izcisi ateistler dine küfür etmiş çok mu mutezile *bey.
siteyi islamcılar sarmış sen hala neden bahsediyorsun,sen ateistmisin!!!
Mrcahit bütün derdin bu mu?Oturup kalkıp kim bunlar diye mi düşünüyorsun?Çok mu merak ediyorsun?Hiç mi ateist tanımadın görmedin?Şekillerini tiplerini mi merak ediyorsun?Yoksa kafanda başka niyetler mi var?
Sana göre dini konular asla tartışılmamalı mı?
İslam dışında fikirler , inançlar belirtilmemeli mi?
Herkes kendi inandığı doğruyu ortaya koyamamalı mı?
İslam , kendi dışındaki inançları ezmeli mi?
İslam'ı eleştirenler bir bir katledilmeli mi?
Sana göre cesaret , katillerin önüne çıkıp "benim" demek mi?
Bu konuyu düşünmekle kalmayıp , yazıya da döküyorsan niyetini tam olarak açıklamalısın?
Farklı fikri savunanların yılmadan cesurca ortaya çıkmaları ile , inanç özgürlüğünün artacağını mı düşünüyorsun?
Yoksa , varsa cesaretiniz çıkın ortaya hesabı , farklı fikirlerin savaşmasını , birbirini katletmesini mi düşünüyorsun?
Yarın da bir örgütün çıkıp , ileri gelen islamcıları temizlemesini de tasvip edebilir misin?
Olmayacak bir şey mi? Bugüne kadar olmadıysa , katliamlar artınca da olmayacağını mı düşünüyorsun?
1980 öncesi Türkiye'nin durumu çok mu hoşuna gider?
Mev kardeşimi güzel yazısı ve düşünceleri nedeniyle kutluyorum.
İsyankar denen asiyi de kelimelerini daha dikkatli kullanmaya davet ediyorum.
mr.cahit Turan DURSUN nun kaç adet kitabını okudunuz bilmiyorum ancak islam düşmanı olduğunu öne sürüyorsunuz bu tabire göre sizde onun düşmanı oluyorsunuz öylemi.?turan dursun hiçbir kurumun düşüncenin zümrenin düşmanı değildi olmadı.kendi mantığı neyi kabul ettiyse onu söyledi ve yazdı.ama bakıyorumda senin mantığın onu bir pir bizide mürit olarak görüyorsun ne mutlu bize sağol.sıfatımızı neden merak ediyorsun
turan dursun ve bu sitede onu sevenler kimsenin sıfatıyla burnunya kulağıyla cinsiyetiyle saçıyla başıyla uğraşmıyor.sadece onların korkularından dolayı söyleyemedikleri hatta düşünmek bile istemedikleri fikirleri beyan etti.cesaret budur ben senin ne inancına ne sıfatına sövmedim.biz daha çok bu insan ne diyor ne anlatmaya çalışıyor diye uğraştık boyu nedir acaba diye hiç merak etmedim.burası mankenlik ajansı değil beğensende beğenmesende gerçekler var cesaretin varsa oku hem bunun sonunda kabul etsende etmesende kimse seni katletmicek.önemli olan bu *SELAM SİZE SAYGI SİZE ADEMLE HAVVANIN ÇOCUKLARI