22-11-2010, 03:09
|
|
Üye
|
|
|
|
Kabeye İnen Melek
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=140938699288428&oid=157352334298875&co mments
kusra bakmayn direk videoyu koyamadım. yalnız videodaki dikatimi çeken şey habertürk ün bu videoyu teke tekte yayınlamasıydı. yahu böyle bir görüntü gerçek olacak ve sadece internette ve bi haber kanalında gecenin yarısında ölesine verilecek ölemi. o videoyu çeken ben olsaydım direk tüm büyük kanallara dağıtırdım. bütün dünya bunu konuşrdu...
|

22-11-2010, 14:06
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
hrıstiyan forumda da kilesenin çatısına inen melek videoları var hikaye hep aynı ve benzer
sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
|

22-11-2010, 14:16
|
|
Üye
|
|
|
|
görüntüleri daha önce izlemiştim, fake gibi duruyor.
|

22-11-2010, 16:31
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Gorunmeyen melekleri gorunur kilan bu isindan her yere koymali, Sokakta yururken, hele namaz kilarken, sag ve sol omuzdaki meleklerle tanismak guzel olmali. 
Fake gibi ne demek? her zamanki gibi sahte; imanlilar bile yutmuyor boyle hikayeleri.
Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
|

22-11-2010, 18:26
|
|
Üye
|
|
|
|
vartor´isimli üyeden Alıntı
Gorunmeyen melekleri gorunur kilan bu isindan her yere koymali, Sokakta yururken, hele namaz kilarken, sag ve sol omuzdaki meleklerle tanismak guzel olmali. 
Fake gibi ne demek? her zamanki gibi sahte; imanlilar bile yutmuyor boyle hikayeleri.
|
imanlilar bile yutmuyor, imansizlar herşeyi kesin biliyor. şimdi, bu görüntü gerçek değildir ama sizin bu kadar emin olmanızı sağlayan elinizde nasıl bir bilgi var sayın vartor. bizimle palaşırsanız ben kendi adıma çok memnun olacağım.
ben fake gibi derken % 100 emin olmadığım bir konuda fikrimin yönünü belirtmek istedim o kadar. bana göre çok büyük ihtimalle fake.
|

22-11-2010, 20:54
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Aklim, mantigim var sevgili oldschool, bu yeter. Hadi cin olsa neyse, onlar atesten yapilmis, karanlikta parlamalari normal. Yoksa gelen cin de millet melek mi saniyor
|

22-11-2010, 21:02
|
|
Üye
|
|
|
|
Aklim, mantigim var sevgili oldschool, bu yeter. Hadi cin olsa neyse, onlar atesten yapilmis, karanlikta parlamalari normal. Yoksa gelen cin de millet melek mi saniyor 
|
yakıştı mı şimdi sayın vartor. sizin aklınıza, mantığınıza göre sahte olması yeterliyse birilerinin de aklına, mantığına göre gerçek olabilir ve her ikisi de aynı ölçüde kanıtlanamaz. demek ki tutuculuk böyle birşey.
|

22-11-2010, 21:39
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Gercek oldugunu iddia eden kanitlamakla mukelleftir, olmadigini soyleyen degil. Yine ejderha hikayesine donmeyelim, yakismayan birsey yok ortalikta. Gorunenin cin degil de melek oldugu nasil karar vermis gorduklerini soyleyenler, asil onu sorgulayin siz.
|

22-11-2010, 23:38
|
|
Üye
|
|
|
|
Gercek oldugunu iddia eden kanitlamakla mukelleftir, olmadigini soyleyen degil. Yine ejderha hikayesine donmeyelim, yakismayan birsey yok ortalikta. Gorunenin cin degil de melek oldugu nasil karar vermis gorduklerini soyleyenler, asil onu sorgulayin siz.
|
kanıt iddia edene düşer burası doğru. ama iddia edilip de kanıtlanmamış bir durumun tersi kesin doğrudur da denemez. görüntü melektir diyorlar, ve kanıtlanmamış. şimdi direkt olarak sahte olduğu mu ortaya çıkar? ejderha da neyin nesi anlamadım. neyse üç ihtimal vardır, melek yada başka birşe olduğu ispatlanır hepimiz inanmak zorunda kalırız. sahte olduğu ipatlanır hepimiz sahte olduğuna inanmak zorunda kalırız. ne gerçek ne de sahte olduğu ispatlanamazsa isteyen istediği gibi inanır. umarım anlatabilmişimdir. ayrıca birşeyin sahte olduğunu iddia etmek de kanıt gerektirir benim kanımca.
|

23-11-2010, 02:14
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Melek yerine ejderha denilseydi, buna inananlar hakkinda aynisini dusunur muydun old school?
Inegi kutsal sayan Hindular, buda heykeline yiyecek tasiyan budistler, isa'yi bakire Meryemin allah tarafindan dollendigine inanan hristiyanlar ve diger bircok insanlarin farkli inanclarina, kendi iman gurubundakilere gosterdigin, veya gosterilmesini arzuladigin ayni saygiyi gosterebilir misin? Kendine durust biri isen, cevabinin hayir olacagina eminim.
|