bir varmıııııış bir yokmuş evvel zaman içinde kalbur saman içinde ben dedemin beşiğinde tıngır mıngır sallanır iken bi Allah varmııış niye varmış derseniz bende bilmiyom kendisi kıyam bi nefsihi imiş sora bizim Allahın gene nedendir bilinmez canı sıkılmış demişki hadi ben kendime söle yanar döner bişeyler yaratiim demiş ve kendine melekler yaratmıııış ama herşeyi biliyo ya Allah şeytanın da kendisine ihanet edceeni bilio ama olsun demiş genede yaratam belki bi gün lazım olur

sora gene canı sıkılmış ve ademi yaratmıııış sora bakmış ademin canı sıkılıyo tutmuş onu uyutmuş bi güzel sora onun gaburga kemiinden havvayı yaratmış bunlara herşeyi sunmuuuş ama demiş surda bi aaç var onun meyvesini yerseniz zalim olursunuz ademle havva şeytana uymuşlar gidip meyveden yemişleeeeer sora Allah bi çıkmış ortayan ulan ben size ondan yemeyin demedimmi lan demiş abi affet yedik bi nane demişler yoook öle affetmek olmaz demiş abi gözünün yaanı yiim affet karım felan war demiş tamam ama sizi dünyaya göndercem orda senin soyunu sopunu test etcem testi geçenleri buraya geri alcam geçemeyenleri cehenneme atacam demiş sora böle Allah bi bişeyler yapmış bizimkilerin ayakları yerden kesilmiş kendilerini dünyada bulmuşlar ikinci kısım yolda bi ara onu da yazcam