Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Bilim > Biyoloji > Evrim

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 23-07-2006, 18:52
Abdülkadir Abdülkadir isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Standart Yerli Evrimciler yenilgiyi itiraf etti.

"Adnan Oktar (Harun Yahya)'ın evrim teorisinin çöküşünü ortaya koyan eserleri ve Bilim Araştırma Vakfı'nın düzenlediği 2000'den fazla konferans neticesinde yerli evrimciler tam manasıyla sinmişlerdir. Bilimsel anlamda ortaya koyabilecekleri hiçbir delilleri bulunmayan evrimciler, teorilerini savunamaz olmuş ve yaratılış gerçeğini savunanlardan köşe bucak kaçmaya başlamışlardır. Yerli evrimciler bu konuyu kendileri de itiraf etmektedirler. Örneğin Amerika’dan yayın yapan www.pitch.com adlı internet sitesindeki bir haberde görüşüne yer verilen ünlü evrimci Prof.Dr. Ümit Sayın “Artık yaratılışçılara karşı bir savaş yok. Savaşı onlar kazandılar. 1998’de Türkiye Bilimler Akademisi’nden 6 profesörü yaratılışçılara karşı konuşmaları için motive etmiştim. Artık, bugün bir kişiyi bile motive etmek imkansız” diyerek evrimciler adına yenilgiyi itiraf etmiştir."

Evet evrimci bilim adamları da yenilgiyi kabul etmeye başladılar.Acaba evrimci materyalistler evrimci Prof. Dr. Ümit Sayın'ın bu itirafı için ne diyecekler çok merak ediyorum

Ara geçiş forumu yok. Madem evrim teorisi doğru yeryüzünün her bölgesinde ONBİNLERCE hatta MİLYONLARCA ara geçiş formu bulunmalıydı bugüne kadar sadece 5-10 tane bulundu onlar da sahte çıktı neden?
Alt 23-07-2006, 18:56
NedimYilmaz NedimYilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Yerli Evrimciler yenilgiyi itiraf etti.

Şuradan gireyim;

Harun Yahya denen adamdan din öğrenilmez.

Hele hele bilim hiç öğrenilmez..
Alt 23-07-2006, 19:04
Aday Üye

Şuradan gireyim;

Harun Yahya denen adamdan din öğrenilmez.

Hele hele bilim hiç öğrenilmez..
Harun Yahya'yı bırak bir kenara ünlü evrimci prof.Ümit Sayın'ın itirafı hakkındaki yorumunu merak diyorum.

Ayrıca şu sorduğum soruyu da yanıtlarsan sevinirim:

"Ara geçiş forumu yok. Madem evrim teorisi doğru yeryüzünün her bölgesinde ONBİNLERCE hatta MİLYONLARCA ara geçiş formu bulunmalıydı bugüne kadar sadece 5-10 tane bulundu onlar da sahte çıktı neden?"
Alt 23-07-2006, 19:10
mep
Üye Değil

Abdülkadir abi,
dinlerden özgürlüğe hoş geldin,Harun Yahya karşısında hiçbir bilim adamı,din adamı,evrimci,devrimci kimse duramaz abi,demogojik,yalan,yanlış ortaya koyduğu şeyleri açıklamaya çalışmak,bilim adamlarının zamanlarını boşa harcamaktan başka birşey değil,büyük mali gücüyle oluşturduğu,''uysada yazdım uymasada yazdım''
mantıklı kitapları, köşe başlarında gelene geçene dağıtılan bir adamın karşısında,yazdıklarını yalanlamaktan fenalık geçiren bilim adamlarının pes etmesi doğal bir davranıştır.doğal olmayan o'nun ciddiye alınıp adam yerine konulup,yalanlarının ortaya çıkarılmasına çalışılmasıdır.bizler masal kitaplarını daha ciddi buluyor ve ciddiye alıyoruz.sakın harun kaynaklı yazılarla topic işgali yaratma,sadece benim gibi bir embesille muhattap olmak zorunda kalırsın.kendi fikirlerin görüşlerin varsa buyur dilediğince yaz ama harun'un borazanlığını yapma.kendi düşünce ve fikirlerinle tartışmalara katılmanı bekliyoruz.tekrar hoşgeldin sevgilerimle
Alt 23-07-2006, 19:15
Aday Üye

Mephisto ben size Harun yahya hakkındaki görüşlerinizi sormadım Prof. Ümit Sayın'ın itirafı ile ilgili bir soru sordum ve altına da KENDİ (Harun Yahya'nın değil) kelimelerimle bir soru daha yazdım.

Acaba ateistler her zorlandıklarında *konunun içine harun yahya'yı sokup "o şöyle böyle" diyerek konuyu dağıtmaya mı çalışır? Sok işin içine harun yahya'yı konu dağılsın bu mudur?
Alt 23-07-2006, 19:23
mep
Üye Değil

* "Adnan Oktar (Harun Yahya)'ın evrim teorisinin çöküşünü ortaya koyan eserleri ve Bilim Araştırma Vakfı'nın düzenlediği 2000'den fazla konferans neticesinde yerli evrimciler tam manasıyla sinmişlerdir.

* *abi yukarda ne yazıyo, sen bu yazıyı nerden buldun, yerli evrimciler neden dolayı sinmişler?

Prof.Dr. Ümit Sayın “Artık yaratılışçılara karşı bir savaş yok. Savaşı onlar kazandılar. 1998’de Türkiye Bilimler Akademisi’nden 6 profesörü yaratılışçılara karşı konuşmaları için motive etmiştim. Artık, bugün bir kişiyi bile motive etmek imkansız

neden pes ettklerini söylüyorum abi *2000 den fazla konferans kim uğraşır bu adamla yahu,
Alt 23-07-2006, 19:38
meas_0 meas_0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Abdülkadir bu linki oku bakalım bi!

http://www.geocities.com/wankeragnos...bilimcevap.htm

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 23-07-2006, 19:55
Üye Değil

www.pitch.com daki haberi veriorum :

"Turkey is a secular country that aspires to join the European Union and boasts several institutions of higher learning on a par with good Western universities. But beginning in 1998, BAV spearheaded an effort to attack Turkish academics who taught Darwinian theory. Professors there say they were harassed and threatened, and some of them were slandered in fliers that labeled them "Maoists" for teaching evolution. In 1999, six of the professors won a civil court case against BAV for defamation and were awarded $4,000 each.

But seven years after BAV's offensive began, says Istanbul University forensics professor Umit Sayin (one of the slandered faculty members), the battle is over.

"There is no fight against the creationists now. They have won the war," Sayin tells the Pitch from his home in Istanbul. "In 1998, I was able to motivate six members of the Turkish Academy of Sciences to speak out against the creationist movement. Today, it's impossible to motivate anyone. They're afraid they'll be attacked by the radical Islamists and the BAV."

Yani lafları cımbızla alıntılamaya bayılıosunuz..
Adam burada *dior ki, savaş bitti ve yaratılışçılar kazandı. 1998'de Türk bilim Academisindeki 6 üyeyi Yaratılışçı hareket aleyhine konuşmaya ikna edebiliordum Bugün bir kişiyi bile motive etmek imkansız. Bav veya Radikal İslmacılar tarafından saldırıya uğramaktan korkuorlar!

Evet turkiyedeki savaşı nasıl kazandıgınızı okuyun, okuyun ve hala gurur duyabilirseniz duyun.
Şarkının da dediği gibi;
"Ah efendi!hiç anlamadın, sen kazandın ama ben haklıydım.."
Alt 23-07-2006, 20:00
Üye Değil

bu arada haberin direkt linkini vermeyi unutmuşum. Haberi okuyun da adamın hala bişeyler yapmaya çalıştığını anlatışını okuyun.
Adamın bıkkınlıkla solediği lafları neye cekiosunuz pes yani

http://www.pitch.com/Issues/2005-05-...s/feature.html
Alt 23-07-2006, 20:06
meas_0 meas_0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.

Önerilen Siteler