Kasette ilginç görüntüler var. Önce 1.80 boylarında bıyıklı yakışıklı biri içeri giriyor. Onu bekleyenin elinde bir zarf var:
-Ahhh, ben de seni bekliyordum... Ihhh sana şu kabinde vercem ohşşş…
Beraber kabine giriyorlar…
-Ulan terbiyesiz, ananı al!
-Ohhh haşin erkekim söv bana öp beni, acıt beni…
-Ulan benzine % 200 zam yapacam.
-Ohhhhşşşş…
-Her üniverite mezunu iş bulacak diye bir şey yok!
-Ohhhhhh! Oaaağh…
-Ulan internette de artık istediğim sitelere gireceksiniz!
-Eveeet, eveet ahhh, evet!
-Hakkını arayanı coplatmaya devam edecem!
-Ohhh ez beni parçala beni!
-Torba yasayla sizlerden topladığım işsizlik fonunu patronlara peşkeş çekmek ne ki daha ağzınıza oturak kuracam!
-Ooooh ohhhh! Evet!
-Sağlığı paralı yapacam!
-Evet, ohhh, ohhhşşş…Eveet...
-Emeklilik yaşını 85’e çıkaracam.
-Aaaaah, ohh ohşşş! Daha sert, istiyorum ahhh istiyorum, seni sitiyorum. Kiss me!
-Senin ecdadını bile kisecem. Yasakları daha da genişletecez, sansürün damına çıkacaz!
- ohhhh
SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)