Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 07-08-2006, 12:27
jayjay jayjay isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Müslüman oldum

Merhaba arkadaşlar,
Bir hikaye yazdım beğenilerinize ve eleştirilerinize sunuyorum.

Ben hayat koşullarının getirdiği yükümlülükten dolayı müslüman oldum ve sizleri de (aynı durumdaysanız) İslama davet ediyorum.

Çok aşırı kilo aldım ancak ne yapsam ne etsem bu kilolaları vermedim. Dinsizlik işte; ye ye ye... Ramazan ayı da yanaştı. Şu 30 gün boyunca oruç tutarak şu göbeğimden kurtulabilirim.
Hatta bir gün bilerek orucumu bozarsam cezalı olarak ta 60 gün tutarım. Tam forma girerim valla.

Malum çalışıyoruz, ekmek parası. Spora, cimnastiğe çok uzak kaldık. Formumuzu korumamız lazım. Her gün cimnastik hareketleri yapmam lazım. Bu yolu da İslam'da buldum. Günde 5 defa eğil, kalk, yat otur yaparak zayıflayacağım. Namaz ibadetinin faydası da bu olsa gerek.

İş güç diyoruz da ecel geldi elde bir avuç para var. Hanımla yaşlılıkta biraz daha güzel hayat yaşamak istiyoruz. Ancak bu fakirlikte nerde? Ben bu sorunu da çözmek için İslam yolunu seçtim. Birbirlerine ekonomik ilişkilerle bağlı gruplar var. Kendilerine 'müslüman cemaatler' diyolar. Müslüman olup ta onlardan olursan "Coştururuz." diyolar. Ben de hiç durmadım.

Ev halimiz de bir karmaşa hani. İslam öncesi düzensizliği, otoritesizliği yaşıyoruz. Herkes başına buyruk. Kavga evliliğin tuzu biberi de, bu kadarı da pes yani. Hanımla çok didişiyoruz. Çoğu zaman ona laf geçiremiyorum. Başkaldırmasından sürekli endişe ediyorum. Bunu bir yolla engelemeliydim ve çareyi yine İslam yolunda buldum. Karı bir laf edecek gibi mi oldu? Geçiriyorum bir tane ağzının ortasına, çıtını çıkaramıyor. Hem onu da müslüman yaptım sesini çıkarmasın diye. Kuzu gibi şimdi. Öğrettim ona "höt" diyince yemek koyuyor, "çüş" diyince sofrayı kaldırıyor...

Eeee ölüm yanaştı. Malum dinlenmeden geçirdik hayatı, bizim buralarda fazla yaşamaz millet. Elinizden öper 2 erkek bir kız çocuğum var. Hanımla geç çocuk yaptık, kendimize bakamıyorduk. Torunumuz olacak yaşta çocuklarımız var.Erkekler büyüdü üniversite kazandılar bu sene, verdim cemaat yurtlarına, oooh herşey ucuz. Oğlanların gözü açıldı oralarda... Tutturdular "mirası bölüştür." diye. İyi dedik tamam da kız ne olacak. Onun uğursuzluğundan şüphe ediyorum. Zatı evlilik çağı da geldi. 1 ay sonra altı (6) yaşına girecek. Şöyle helal süt emmiş bir hacı oğluna vermek lazım. Amma kıza fazla pay verirsek miras damada gidecek. Ben bu işi islamla hallettim. Kıza Hakkından az pay veriyom. Eee İslam bunu emrediyor. Zaten ne yapacak parayı pulu malı mülkü, otursun evinde dolma oysun damadıma baksın, damad da ona istediği yerden yanaşsın, tarla gibi yani...

Ya ne güzel dinmiş şu İslam keşke evvelden aklıma gelseydi de girseydim. Her şey çıkarıma uygun. Hem cennet reklamları da tam fantezilerime uygun... Eh eh eh

Yazardan Önemli Not: Oruç ve namaz ibadetleri çoğu zaman amcından saptırılıp başka şekilde gösteriliyor. Orucu diyet ibadeti, namazı da cimnastik ibadeti olarak... Bunlar eleştirilmiştir. Yoksa oruç ibadetine saygım var.
Alt 07-08-2006, 14:46
deli_cevat deli_cevat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Müslüman oldum

puahahhhhahhahahahaahahaahahahahahaahah
abi güzel olmuş çok takdir ettim

Gelenek ve Gelecek 'Ne Yapmalı'cılarındır
Alt 07-08-2006, 17:47
MADDECİ MADDECİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

musluman oldun iyi sonucta bir sey oldun ya ben hic birsey :?

deli_cevat karde her yere puahahhhhahhahahahaahahaahahahahahaahah * yaziyon nedir bu anlami ne ? sanki okadar ki cucuk goruyorsun hahaha olsa neyse.

sanada puahahhhhahhahahahaahahaahahahahahaahah
Alt 07-08-2006, 21:17
deli_cevat deli_cevat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sanki okadar ki cucuk goruyorsun

ne demek bu maddem marksım canım ciğerim

Gelenek ve Gelecek 'Ne Yapmalı'cılarındır
Alt 07-08-2006, 21:57
TheFree TheFree isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Müslüman oldum

iyi ettiniz dewam ediniz
Alt 08-08-2006, 08:52
hiramusta hiramusta isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Hayatında tek olan Allah'a İslam olmayan birçok ilahçıklara islam olur.İnşallah birgün Allah'a İslam olursunuz.
Alt 08-08-2006, 13:13
liopleurodon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
liopleurodon liopleurodon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Allah ne islam olalım ki? Sanki bize sürüyle cariye mi ihsan edecek? Peygamberine verdiğinin onda birini versin razıyım ben...
Alt 08-08-2006, 14:34
hiramusta hiramusta isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Liop kardeş evli misin?
Alt 08-08-2006, 16:14
liopleurodon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
liopleurodon liopleurodon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Evliyim Hiram, ama ne olur ki, bizde müslüman oluruz, ötesi kolay. Zaten, sünnet filan hazır. Hatta, nurcuları filan kafaya alacak hıfz, kelam, hadis vs. ilmimizde yeterli.

Sonrası, belimize kuvvet.. Fındık satıcılarının sorunlarına bir hayli çözüm üretiriz sanıyorum...

İslam'ın belden aşağısına verdiği bu titiz ehemmiyeti, hiç bir zaman anlamamıştım, anlayabileceğimi sanmıyorum. Amma velakin, uçakla seyahat için, uçak mühendisi olmak gerekmez. Yani, çıtırları çıtırdatmak üzere cariye ednimek için, ulema olmak gerekmez..
Alt 08-08-2006, 22:31
derindüşün derindüşün isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

hiram bunlar *islam olamazlar !

bak islam dini nasıl belden aşağısını çok ön planda tutuyorsa islam dinine girmek içinde belden aşağısının kuvvetli olması gerekiyor !

demekki belden aşağısı kuvvetli olmayanlar islam olamıyorlar ..

Önerilen Siteler