alpan´isimli üyeden Alıntı
Tek sebebi dini tören istememem. İmamdan kurtulmak o kadar kolay değil sanırım, kesin konuşmayayım ...
Morgdan törensiz olarak alınıp mezarlığa gömülmek mümkün mü bilmiyorum. Ya da mümkün olsa da mezarlık da yaşanabilecek bazı tatsızlıklarla ailemin kalanını üzmek istemem. Süreci iyi biliyorsanız açıklarsanız sevinirim.
|
Öldükten sonra ölü biri olacağım için aslında bana yapılacak herşeyi hiçbirşekilde hissetmeyeceğim

Öldükten sonrasını pek düşünmüyorum ama bana yakın birkaç kişiye imam filan istemeyeceğimi söyleyeceğim en kısa zamanda..
Eğer geleneksel hale gelmiş dini töreni istemeyeceğinizi söylerseniz,isteğinize herkesin saygı duyacağını düşünüyorum..Sonuçta insanlardan isteyebileceğiniz son/masum bir istek bu..
Sesli´isimli üyeden Alıntı
Sevgili Fthgzl,
Sizin yukardaki yazınızda anlayamadığım, krematoryuma karşı olmanızdan mı, yoksa bunu yabancılar veya siz ya da, başka bir Türk vatandaşı istedi diye yapılmasından mı kaynaklanıyor?
Siz nasıl bir sonlandırma eylemi isterdiniz?
|
Sayın sesli,krematoyuma karşı değilim..
Karşı olduğum;bu vatanın insanının taleplerini görmezden gelip,ecnebiler istedi diye harekete geçen vicdansızlardır..!
Ben bu vicdansız insanlara karşıyım..
Ecnebiler istedi diye bu ülkede Cuma hutbeleri bile değişti ama binlerce dinsiz Türk vatandaşının yakılma talebini bugüne kadar duyan olmadı..!
Bu ecnebi hayranlığına sinir oluyorum
Bana gömülmek daha mantıklı geliyor..Topraktan geldik,toprak olacağız mantığı