Kadınlar kadınlar *dağlara doğru.Yaşasın Kadınlar.Kadına saygı ve sevgiyi artırmamız lazım.Her şeyi Kuran da arayan zihniyet sadece aklını yürütmekten aciz ,tembel, düşünemeyen düşünmekten korkanlarındır.Allah düşünmeyi akıl yürütmeyi emreder.Allah kadına güzel davranmayı,onların haklarını korumayı,ve onlara iftira atmamalarını emreder.Emirler açıktır.Yukarıda ki ayetler de neler anlatılmak isteniyor açıktır.Siz iyi bilirisiniz iyi.Şimdi bana açıklatıpta bu konuyuda 300 sayfaya çevirmeyelim.İşte müslümanım.Ve kadını savunuyorum.Kadına değer veriyorum.Beni Dinimden ne iftiralar döndürür.Ne de çarpıtmalar.Kadınlar önemli varlıklarımız kimi zaman analarımız kimi zaman sevgilimiz kimi zaman kızlarımızdır.İslamı kadın düşmanı gibi göstermeyin.Her insan Allah katında eşittir.Bu dünyada erkeğin rolü ayrıdır kadının rolü aynıdır.Yoksa insan olarak ikisinide hakkı eşittir.6 yüzyıl gibi bir zamanda kadına verdiği haklarında bahsedin Kuranın siz.Ben tek bir ayet bile yazmayacağım.Çünki yorum yapacanız demiiii
Neyse ciddi olalım gerçekten bir müslüman olarak söylüyorum kadının değerinin bilinmediği bir dünya asla ıslah olamaz.Allah bile ayetleri ile Hz Ayşe yi iftiralardan korumuş ve kulu ve peygamberi olan Hz. Muhammed i uyarmıştır.Kadınlar kadınlar dağlara doğru.Kurtuluş savaşında mühimmatını korumak için çocuğunun üstündeki battaniyeyi alan *analarımıza selam olsun ruhları şad olsun...