siirtte sürekli yandığı söylenen evi hatırlarsınız. siirt üniversitesi bu iş için bilim adamlarının içinde olduğu bi komisyon kurmuştu olayı araştırmak için. bu ekibin içindeki ilahiyatçınında bir bilim adamı olarak gösterilmesi ise bir facia.
Buna benzer çok olay okudum,vakaların çoğunda evdeki çocuklardan birinin piromaniden muzdarip olduğu ortaya çıkıyor.
İşin garip tarafı medyaya çıkan ''biliminsanları'' birikmiş yağdan kire kadar birçok ''açıklama ''getirirken piromaniden bahsetmediler bile.
Bu akşam bu konuyla ilgili bir haber vardı tv.de,Lolepet'in bahsettiği ekip eve kameralar yerleştireli bir ay olmuş ve bir aydır bir tek yangın bile çıkmamış.Ne olduğu ortada,o çocuklardan birinin ciddi bir tedaviye ihtiyacı var.
Bunlar da güya bilimadamı olacak,insan yurtdışındaki benzer vakaları araştırır,eminim Türkiyede bile benzer olaya birçok kez raslanmştır.
Neyse,inşallah sonuç raporunu imama hazırlatmazlar.Gerçi imamın getireceği muhtemel ''cin'' açıklaması da bu çakma bilimcilerin ''kirdendir'',''birikmiş yağdandır'' gibi dahiyane teşhislerinden daha saçma değil.
500'den fazla yangın çıkmış,bu nasıl ''kir'' arkadaş?
siirtte sürekli yandığı söylenen evi hatırlarsınız. siirt üniversitesi bu iş için bilim adamlarının içinde olduğu bi komisyon kurmuştu olayı araştırmak için. bu ekibin içindeki ilahiyatçınında bir bilim adamı olarak gösterilmesi ise bir facia.
Eger bunu arastirmaya ekip kuruyorsan, icine bilimci koyman asil garip olan. Gonder imamlari, 2 okur uflerler olay gecer gider. Bilimciler orada ne yapacaklar ben onu anlamadim.