Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 25-06-2013, 01:22
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Standart Dünyanın ilk 'gay' imamı !

ABD'de hıristiyan olarak yaşayan, daha sonra İslamiyet'i seçen İmam Daayie Abdullah, gay olduğunu açıkladı.

ABD'nin Michigan kentinde hıristiyan olarak doğan, 29 yaşında Çin'de Uygurların etkisiyle İslamiyet'i seçen İmam Daayie Abdullah, gay olduğunu açıkladı. Washington'da gay ve lezbiyen Müslümanlara nikâh hizmeti sunan ve ‘Quaker Hall' adlı bir mescitte cuma günleri vaaz veren Abdullah, "Diğer imamların yapmayı reddettiği bir işi yapıyorum" diye konuştu.

İmam Abdullah, öncülük yaptığını da savundu. Şu ana kadar 50 eşcinsel nikâh kıydığını belirten Abdullah'a California İslam Cemaati'nden İmam Müzammil Sıddıki'yse tepki gösterdi. Sıddıki, "Hiçbir meşru imam eşcinsel nikâh kıyamaz" dedi.
http://www.haber3.com/dunyanin-ilk-g...i-2042445h.htm
Alt 25-06-2013, 01:31
Bayrak Bayrak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

İslamında çivisi çıkmış..

Yanlız bu islama ve kurana uygun değil. hani insani olarak kişiler istediği gibi yaşar özel hayat adı üstünde özeldir ve kişiyi bağlar ama islamda böyle bir anlayış yoktur islam erkeğin karısı ile nasıl cinsel ilişkiye gireceğine bile karışan bireysel özgürlükleri tanımayan bir dindir.

Böyle bir dinde eşcinsel imamı boşverin eşcinsele hayat hakkı yoktur.
Alt 25-06-2013, 01:40
FREE UD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FREE UD FREE UD isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Müslümanlıktan tiksinen BİRİSİ olarak muslümanın gay ından daha fazla tiksindim.
Alt 25-06-2013, 02:31
Natürelist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Natürelist Natürelist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

FREE UD´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Müslümanlıktan tiksinen BİRİSİ olarak muslümanın gay ından daha fazla tiksindim.
Kisilerin kendini baglayan özel hayati beni ilgilendirmez, ancak tiksinecek bir sey varsa? beyinleri uyusturacak din, mezhep, cemaat, tarikatlar dir, gerisi yanlis bakis acisi olmus sanirim, zira bu yalniz müslümanlarda degil bütün din ve mezheplerde de vardir..

Tabii ki islam escinsellere zerre kadar bir tolerans tanimadigi gibi, ayni zamanda bu dinde de imam'lik yapilmasi da son derece birbiri ile de catisir, bilmem gay imam bunun bilincinde mi? yoksa kulaktan dolma bilgiler ile mi müslüman olmus? tabii ki orasinida bilemeyecegiz, biraz kitabini az bucuk okusa herhalde bir seylerin ters olduguna kanaat getirecektir...

İnsanlık onuru her şeyden üstündür
Alt 25-06-2013, 02:36
reddettim reddettim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Bayrak´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İslamında çivisi çıkmış..

Yanlız bu islama ve kurana uygun değil. hani insani olarak kişiler istediği gibi yaşar özel hayat adı üstünde özeldir ve kişiyi bağlar ama islamda böyle bir anlayış yoktur islam erkeğin karısı ile nasıl cinsel ilişkiye gireceğine bile karışan bireysel özgürlükleri tanımayan bir dindir.

Böyle bir dinde eşcinsel imamı boşverin eşcinsele hayat hakkı yoktur.
İslam dışı dinler;

Hangi yaşta, kaç kadınla ve ne tür nikah ile evleneceğine karışır.

Hatırlatayım dedim.
Alt 25-06-2013, 02:50
Natürelist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Natürelist Natürelist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

reddettim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İslam dışı dinler;

Hangi yaşta, kaç kadınla ve ne tür nikah ile evleneceğine karışır.

Hatırlatayım dedim.
Ne güzel "redediyorum" simdi de "reddettim" olmus?

İnsanlık onuru her şeyden üstündür
Alt 25-06-2013, 07:27
ALKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ALKA ALKA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Çağın veya modernizmin getirdiği normal bir sonuç. Eşcinsellik Hristiyanlıkta ve Musevilikte de yasak genel olarak, ama buna rağmen eşcinsel evlilikleri onaylayan Musevi akımlar ve Hristiyan kiliseler de var. 100 yıl sonra hemen hemen her dinde eşcinsel dini nikahlar olağan hale gelecek. Dinler de evriliyor ve bir bakımdan eşcinselleri ellerinde tutmak, modern bir görünüm vermek bu dinlerin işlerine de gelecektir. Pek şaşırmıyorum çünkü dinler her zaman tükürdüklerini geri yutmuşlardır. Köleliğin kaldırılması, kadınlara eşit haklar, yaratılış yerine teistik evrim buna dair örnekler çok.
Alt 25-06-2013, 07:31
uyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
uyar uyar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

tam amerikanvari birsey bu.. bence mahsuru yok

kuranı okuyun cunku okudukca allahin olmadigini daha iyi anlayacaksiniz .......
Alt 25-06-2013, 14:16
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Standart Halid Bin Velid'in, eşcinselleri bir yerde grup halinde toplayıp yaktırdığı, doğru mu

Değerli kardeşimiz;
Hadis-i şerifte "Lut Kavminin işlerini yapanları gördüğünüzde, faili de mefulü da öldürün." buyurulmuştur. (Hadisi, İmam Ahmed b. Hanbel, Sünen ashabı, Darekutnî, Hakim, Beyhakî İbn Abbas'tan rivayet etmiştir.)

Öldürme işinin şekli ise farklı uygulamalara sahne olduğuna dair değişik rivayetler vardır.

İmam Şafiî, İbn Ebî Şeybe, İbn Ebî'd-dünya ve Beyhakî'nin Yazid b. Kays'tan yaptıkları rivayete göre, Hz. Ali (ra), bir Lutîyi recm etmiştir.

İbn Ebî'd-dünya, İbnu'l-Müzir, İbn Büşran ve Beyhakî'nin Muhammed b. El-Mükender'den, İbn Kudame'nin ise Safvan b. Süleym'den naklettiklerine göre, (bir grup eşcinsel değil, sadece) bir kişinin kadın gibi kendini kullandırdığını duyan Halid b. Velid, konuyu Hz. Ebu Bekir'e bildirmiş, Ebu Bekir de Sahabelerden bazı insanları toplayıp onlarla istişare etmiş, heyette bulunan Hz. Ali, "Bu işi tarihte yalnız bildiğiniz bir kavimden başka (Lut kavmini kast ediyor) yapan yoktur. Onların akıbetini de biliyorsunuz. Bu sebeple, bu adamı yakmanızı öneriyorum." demiş ve Hz. Ebu Bekir de Halid b. Velid'e onun yakılması için emir göndermiş ve emir yerine getirilmiştir. (bk. İbn Kudame, eş-Şerhu'l-Kebir, 10/176) Şevkânî, bu hadisin mursel olduğunu söyleyerek zayıf olduğuna işaret etmiştir.(bk. Neylu'l-Evtar, 7/129).

Kaynaklardan anlaşıldığına göre, bu yakma işi öldürüldükten sonra gerçekleşmiştir.(a.g.e, a.g.y).

Tarihte olduğu rivayet edilen yakma olayını hiçbir mezhep alimi benimsememiştir. Bu konuda değişik hadis rivayetlerine dayanan alimlerden bazılarına göre, eşcinsel olan kimse livata yaptığı zaman, zina suçunun cezası ile bekâr veya evli farkı gözetilerek, cezalandırılır. Bazılarına göre, evli veya bekâr olması fark etmez, her hal-u-kârda recmedilir. İmam Azam'a göre ve İmama Şafii'nin bir kavline göre, eşcinselin yaptığı suçtan dolayı, zina cezası değil, tazir cezası (hâkimin uygun göreceği, kınama, azarlama, kırkın altında değnek vurma gibi bir caydırıcı bir ceza) gerekir(Tuhfetu'l-ahvezî, 4/94-şamile)

Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet
http://www.sorularlaislamiyet.com/ar...gru-mudur.html
Alt 25-06-2013, 15:18
murted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
murted murted isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator

Böyle Türkler de var. Hatta bir tane blog vardı bunlara dair, orada "Sizi insan yerine koymayan bir dini reddetmek yerine neden onun içinde kendinize yer açmak için uğraş veriyorsunuz?" diye sormuştum da yorumumu yayınlamamışlardı galiba.

Ne yardan, ne yerden vazgeçebiliyorlar.

Siz mesela tüm transları ateist falan mı zannediyorsunuz?

No Religion No Cry

Ateizmi Anlamak için tıkla!

Önerilen Siteler