NOLAN´isimli üyeden Alıntı
Konuyu açan sevgili Natan arkadaşımız mı benim mesajlarımı konu dışı diye konusundan kaldırmış 
Bende bir konu açıyım o zaman ve hoşuma gitmeyen mesajları size şikayet ediyim..
Olur mu böyle?!
''Cafe'' bölümünde yazdığımızı hatırlatırım..Bizbize muhabbet edebileceğimiz,geyik yapabileceğimiz bir bölüm orası..Buna rağmen konu ile ilgili bir video ve konunun tarihi ile ilgili bir mesaj atmışım ama mesajlarım uçmuş..
Canınız sağolsun..
|
Ben kaldirdim mesajlarinizi. Ve Natan'in bu konuya zerre mudahalesi olmamistir. Hatta sonradan haberi olmustur, mesajinizin editlenmesine iliskin.
Evet Cafe bolumu geyik yapabileceginiz bir bolum kuskusuz.
Ancak yazdiginiz baslik anket basligi. Herseyden once de geyik basligi degil. Biz de bunu hatirlatmis olalim. Zira cafe'deki her baslik da istisnasiz geyik basligi degil, icerik olarak.
Klasik tartismaya donmemesi konusunda da ricada bulunulmus ozellikle acilis mesajinda.
Anketin konusu da
escinsel yasaklanmali mi? veya
Sumer'deki ensest baglantili escinsellik tarihi degil..
Forum uyelerimizin bakis acisina yonelik bir baslik sadece..
Sokaktaki adamin escinsellik hakkinda ne dusundugunu bilmek isteseydik, zaten ona uygun bir baslik acardik. Veya escinsellik tarihine yonelik.
Hosumuza gitmesi veya gitmemesi ile ilgili bir durum olmayip, konu ile alakasi olmadigindan forum kirine yollanmistir.