Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 09-08-2013, 00:22
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

Standart Erdoğan: Eyyy Nobel sen nasıl barış ödülü dağıtıyorsun?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada 'Barış ödülü almış olan Baradey, şu anda askeri darbeyi gerçekleştiren hükümetin cumhurbaşkanı birinci yardımcısıdır. Ben şimdi Nobel’e sesleniyorum. Eyyy Nobel, sen nasıl barış ödülleri dağıtıyorsun ki bu kişiler askeri darbe yapanların yanında yer alıyor' dedi. Üç çocuk konusuna da değinen Erdoğan, "Hanım kardeşlerimize gelin bu millete üç çocuk hibe edin diyorum" diye konuştu.

“KİMSEYE ÜÇ ÇOCUK İÇİN SİLAH DAYATMIYORUZ”
Hani “Bizim yaşam tarzımıza karışıyor. Nereden çıktı bu üç çocuk meselesi” diyorlar. Böyle bir yasa yok. Ben sadece bir başbakan olarak en az üç çocuğu tavsiye ediyorum. Bu benim en doğal hakkımdır. Kimseye kalkıp da silah dayatmıyoruz. Yasal bir mecburiyette yok. Ben hanım kardeşlerimize gelin bu millete üç çocuk hibe edin, lütfedin diyorum. Bu milletin güçlü olması lazım. O da nereden geçiyor, insan denilen şerefli mahluktan geçiyor. Bu insanı işte bu anneler yetiştirecek. Ha yapmayacak, yapmasın.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24484051.asp

Pek guzel, ancak karsi tarafta dogal hakkini kullanarak, nicin yatak odamiza tavsiyede bulunuyor demekte.. Basbakanin da bunu anlamasi gerekir sanirim.
Alt 09-08-2013, 01:01
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

HUCURÂT - 13 Ey insanlar! Şüphe yok ki, biz sizi bir erkek ve bir dişiden yarattık ve birbirinizi tanımanız için sizi boylara ve kabilelere ayırdık.
Bu ayette konuşan kim?
Allah..
Ne diye başlıyor cümleye?
Ey insanlar diye..
Erdoğan cümlesine ne diye başlıyor?
Ey nobel diye..

Yarın bir kıllı koyun çıkıpta ''Erdoğan Allah'tır'' derse hiç şaşırmam..Sizde şaşırmayın
Alt 09-08-2013, 02:41
Ebu Sübyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ebu Sübyan Ebu Sübyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

8 yıl önce barış ödülü verdikleri adamın, Mısır'da, darbe dönemi Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması üzerine; Nobel'e, "Ey Nobel, sen nasıl barış ödülleri dağıtıyorsun ki bu kişiler askeri darbe yapanların yanında yer alıyor?" şeklinde sitemde bulunan Başbakan Erdoğan'a, Nobel'den buzları eritecek ve adeta "yalvaran" bir teklif geldi:

Sayın Erdoğan,
Siz de hak verirsiniz ki biz, insanların 8 yıl sonra ne yapacaklarını bilemeyiz. Ama madem gücendiniz bize... Sırf gönlünüzü alabilmek için bir teklifte bulunacağız size.

Malumunuz, biz bu ödülleri her yıl veriyoruz.
Önümüzdeki yıl vereceğimiz 'Nobel Barış Ödülü'nü, hem yerel mahkemenizde hem Yargıtay'ınızda hem de AİHM'de "işkence yapmak suçundan mahkûm" olmasına rağmen terfi ettirerek İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü koltuğuna oturttuğunuz Sedat Selim Ay'a versek barışır mısınız bizimle?

Ne dersiniz Sayın Erdoğan?
"Gelecekte darbeci" olacağını görmediğimiz bir adama ödül verdiğimiz için kırılan kalbinizi, "geçmişte işkenceci" olduğu gözünüze sokulmasına rağmen terfi ettirdiğiniz ve üstüne bir de "Ben polisimi yedirmem" diye kol kanat gerdiğiniz adama ödül vererek onarabilir miyiz?

Böyle küs kalmayalım, lütfen bize bir şans veriniz...

islam dini nickimde gizli...
Alt 09-08-2013, 18:20
uyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
uyar uyar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

cok basit aslinda rte gozunu bu pkk barisi ile nobele dikmisti ama gezi olaylari ile birlikte artik alamayacagini gordugunden kopuruyor... o alamaz da ocalan alirsa gorun siz samatayi... )))

kuranı okuyun cunku okudukca allahin olmadigini daha iyi anlayacaksiniz .......
Alt 09-08-2013, 23:52
Corpse Bride Corpse Bride isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

tipik "one minute" çıkışı yersek.

mehmet haberal nasıl serbest kaldı araştırmak lazım.
Alt 10-08-2013, 05:55
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

uyar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
cok basit aslinda rte gozunu bu pkk barisi ile nobele dikmisti ama gezi olaylari ile birlikte artik alamayacagini gordugunden kopuruyor... o alamaz da ocalan alirsa gorun siz samatayi... )))
Barack Obama'ya(!) ozenmis olmali...

Önerilen Siteler