Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 27-05-2014, 02:21
kaanuni kaanuni isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Karikateist sizde açılıyor mu?

Son bir kaç gün birşey attıklarını görmedim. Sonra direk sayfalarına gideyim dedim, çıkmıyor. Googledan arattım ordan tıklayınca baş sayfaya attı beni. 2013'te de böyle birşey olmuş. Nedir bilen var mı?

"Le doute n'est pas une condition agréable, mais la certitude est absurde." ~ Voltaire
Alt 27-05-2014, 09:21
Subat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Subat Subat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

Aratınca bende de çıkmadı ama kendileri kapatmıştır. Ara ara saldırılardan korunmak için ya da adminler ilgilenemeyecekse vb. bunu yapıyorlar.

PS: Yedek sayfaları açık ve aktifmiş.

Yarattığımız her etki bize bir düşman kazandırır, çoğunluğun kabul ettiği bir insan olmak için sıradan biri olmak gerekir.

Sigmund Freud
Alt 27-05-2014, 20:04
Natan Natan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Bi haftaya kadar acilacakmis.
Alt 16-06-2014, 03:26
kaanuni kaanuni isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Açılmadı hala, başka birtane var ama takipçisi çok daha az, 800 bin olmuşlardı. Sanırım Tayyip dönemi kadar bu ülkede bu kadar Ateist türememiştir. Hele son dönem, hatta burası da biraz hareketlenmiş tekrar sanki.

Ek: şimdi tekrar kontrol ettim yedekteki 100 bin kişilik sayfa da kapanmış. Neler oluyor.

Başka bir sayfa var mı? Aslında karikateistten de pek memnun değildim, bazı paylaşımlarda ırkçılık vardı, unlike yapmadım, kafayı kuma gömmeye gerek yok, ama kızdıydım. Laiklik dışında politik münakaşanın olmadığı büyük bir sayfaya ihtiyacımız var bence, her Ateist sosyalist ve/ya milliyetçi olmak zorunda değil ama başka hiç bir konuda anlaşamayan insanlar ortak çıkarları için mücadele edebilir. Sonuçta insanlar belli bir konudaki fikirlerinden daha derindir, sizinle aynı düşünmüyor diye insan kötü değildir, AKPliler bile hepsi iğrenç kötü adamlar değil, varsayımları, tecrübeleri, çevereleri, bilgi kaynakları farklı olduğu için farklı (yanlış düşünüyorlar. Her neyse uzattım ve konuyu dağıtım. Anladınız siz beni.

"Le doute n'est pas une condition agréable, mais la certitude est absurde." ~ Voltaire
Alt 16-06-2014, 10:27
Deep Deep isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

O sayfanın yaş ortalaması 15-16.

Ateizmin adını karalıyorlar,ateizmi akp düşmanlığına indirgemiş gibiler.

Bazı forumlarda ve sözlüklerde karikateistle dalga geçildiğini görüyorum.

Kapatılması iyi olur.

Ekşi Sözlük'ten bir yorum:

"kendilerince alay ettikleri, dalga geçtikleri dindarlardan daha iyi bir espri anlayışına sahip olmayan yobaz ateistlerin facebook grubu. ateist olacaktım, bu grubu görünce dinsizlikten soğudum."
Alt 16-06-2014, 12:02
Subat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Subat Subat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

Sayın Deep'in söylemlerinin haklı olduğunu düşünsem de sayın kaanuni'ye katılıyorum. Aslında yöneticileri arasında gerçekten konuya hakim kişiler de var. Ateist Dergi için yazı da yazmıştı bir admini. Bir diğer admini ise röportaj vermiş ve 'hava atmaktan' öteye gidememişti. Geri kalanları ise elle tutulur birşey yapmıyorlar. Yıllar önce burada ya da ateistforum'da açılan konulardaki görselleri alıp (çalıp) 'yeni çalışmamız' diye sunmaktan bir adım öteye gidemiyorlar. Facebook sayfası ise kapatılmış şikayetler yüzünden. Yine örgütlü bir şikayet durumu var sanırım. Bir çok sayfaya saldırı başladı çünkü.

Yarattığımız her etki bize bir düşman kazandırır, çoğunluğun kabul ettiği bir insan olmak için sıradan biri olmak gerekir.

Sigmund Freud

Önerilen Siteler