Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 11-03-2007, 13:37
ESLEMTU ESLEMTU isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Davet

Yoldaki çakıl taşlarını temizlemek isteyenleri acizen,

http://<a href="http://www.sebililla...lillah.com</a>

' a davet ediyorum..
Alt 11-03-2007, 13:57
maddeoz maddeoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Re: Davet

Bende arkadaşı aşağıdaki bağlantıya havale ediyorum
http://www.turandursun.com/modules.p...ewtopic&t=4516

http://maddeoz.blogcu.com
Alırım anahtarını elinden şakirtt !..
Alt 11-03-2007, 14:17
Kıdemli Üye

havale olup gittim ama gevşek alaycı bir yorumdan başka bir şey göremedim..bu siteye link vermemdeki amaç,baştan sona sizin burada çok önemli birşeymiş gibi sunduğunuz bazı çürük bilgiler.Hatta bilgi bile diyemeyeceğim.. Geyik yapmaktan başka ne var verdiğin linkte?Yeni Cem yılmaz olmak isteyenler mi var..Artıklarından belki beslenebilirsiniz.. Ucuz komedyen arayan biryerler duyarsam arkadaşa bildiririm..Bilgiyle uğraşın arkadaşım bilgiyle..Ne dendiğiyle ilgili..

Buraya gelipte bu şeyleri anlatma luzumunu isteyen insanların çoğu,sizin bu durumunuza üzüldüğü için ve sizinde kendileri gibi gerçeği bulmanızı istedikleri içindir.. Sizinde aynı iman nimetini tatmanızdır.Farkında değilsiniz,ama bu dünyadaki en büyük nimet İman'dır..Size gelipte arkadaşım yanlış yoldasınız,şunu bir dinlermisiniz belki aklınızdaki soruya bir çözüm olur diyenler için lütfen böyle bayağı bir yorum yapmayınız..Sizde aynı durumda olsanız,sizde yardım edersiniz,yardım etmek istersiniz..Umarım bunu anlayacağınız,günler gelecektir..
Alt 11-03-2007, 14:51
mep
Üye Değil

Gözlerim yaşardı!

*Meğer ne yardım severmiş şu müslümanlar,Bize üzüldükleri için geliyorlarmış?
Derdiniz yardım değil abim.Herkesin sizin gibi düşünmesini istemeniz sadece.
Kılıçtan geçirilerek Müslüman edilenler şu anda islamın bu yardımsever
yönüne minnettardır herhalde.öyle ya yardım edildi kafaları kesilerek müslüman yapıldı.
Kimsenin ucuz komedyenlik yaptığı yok burda milleti aptal yerine koyup,ucuz tebligatçılık
yapanlar var ve onlarda bizim için olsa olsa komedi unsuru olur.!Şuraya bak sanki
3 yaşında çocuğa anlatıyor.bize üzülüyormuşta yardım edecekmiş.Bizim yardıma
hele hele sizlerin yardımına ihtiyacımız yok! Masal dinleyecek çağı çoktan geçtik biz.
Alt 11-03-2007, 15:40
maddeoz maddeoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Valla mep, bende içimden diyordum, mep gelsede şuna cevap olarak bişiler yazsa. Demek ki allah'tan başka bişey istesem o olcaktı.

Eslemtu kardeşimize (din kardeşi değil tabi) gelince, benden adresini verdiği tüm siteyi taramamı beklemesin lütfen.
Eğer işe yarar olduğunu düşündüğü bir yazı varsa(yahut belirtiği üzere bu sitedeki çürük bilgileri? ispatlıcayacak nitelikte birşeyler varsa) belirttiği sitede onun adresini versin, biz de (yani sitedeki tüm ateist kardeşler) gerek kurandan örneklerle gerek kaynak gösterip yazıya cevap verelim.

Öyle bir başlık açıp, bir adres vermekle olmuyor bu işler canikom

Bizim için iyi düşüncelerine gelince, dinin güzel birşey olduğunu düşünseydik, gerçek olduğunu varsayardık. Daha da önemlisi insanlara dinin, 500 lü yılların içi geçmiş toplumsal hayatının birebir aynası olduğu gerçeğini anlatmaya çalışmaz (tecavüzler, yerinde yurdunda yaşayanların müslüman yapılmak adına öldürülmesi, savaşlar, kölelik, vs. vs.) bunun için zamanımızı, emeğimizi ortaya koymazdık.

Edit: Eslemtu kardeşimizin ısrarla yazımızla ilgilenmemesi sonucu, dikkatini çekmek üzere, yazının ilgili kısmı koyu hale getirilmiştir, belki bu haliyle cevabımızı farkeder de, o çok güvendiği islami kaynakları bizimle paylaşır.

Edit 2: Eslemtu'nun sürekli konuyu değiştirip, baika başka şeylerden konuşmasından görünen o ki, bizim sorularımıza cevap vermek yerine yine kanıtı kendinden olan önermeleriyle sözlerinin gerçekliğini ispatadığını sanmakta. Napalım, biz siteye tebliğ yapmaya gelip, bir iki birşey yazıp, sorulanlara cevap vermeyenlere alışkınız, forumlarda Eslemtu benzeri (yekünde belki bi 50 tane - aslında bunun bi taraması yapılıp, bu tip kullanıcılar derlebilir, zamanım olduğu bi ara yapabilirm bunu, güzel fikir - ) bi ton kullanıcı var, onu da bu tip kullanıcılar grubuna ekleriz.

http://maddeoz.blogcu.com
Alırım anahtarını elinden şakirtt !..
Alt 11-03-2007, 16:41
mep
Üye Değil

Madde abim.

* * Ben bu yoldaki çakıl taşlarını temizliycem ama,Kocaman kara bi taş var
mübarek bi taş Hacer ül esvet onu nasıl temizliycem bilmiyom,şimdi taş mübarek
olurmu diyceksin de oluyo abi,millet birbirini çiğniyo o taşa dokunmak için.Kendi
koca taşlarına bakmazlar millete çakıl taşlarını temizleyin derler.Yani ben şimdi
çakıl taşlarını temizleyip o taşı kutsalmı kabul edeyim.Akıllımı olmuş olucam o zaman.
bu mudur doğruyu bulmak?gidip şeytan taşlamak,kabe etrafında dönmek,kurban kesmek
kainatı yaratacak kadar büyük bir güç olsa,böyle zırvalıklarmı ister insandan,Hadi bana namaz kılın,kabenin etrafında dönün,şeytana taş atın,oruç tutun aç kalın.ne bunlar? kainatı yaratmış
bi yaratıcının istekleri. Gelip bunları Allah dedi diyecek, bana yardım edicek ,bende inanıcam
kurtulucam.! *Allah akıl fikir versin size.
Alt 11-03-2007, 16:46
Kıdemli Üye

yazıda neresi çocuk yerine koyuoyr anlamış değilim..aşırı alıngansın mep...yarın ahırette zorla cennete götürülenleri gördüğünde belki fikrinde değişir..ama o gün fikirler değişse ne olur?!...
Alt 11-03-2007, 17:03
mep
Üye Değil

Zorla cennete filan kimse götüremez beni.
Sizler cennette olduğunuz için orayı özellikle istemiyorum zaten.
Sen götürülenleri görmüş gibisin valla,görmediysen araplar görmüş
anlatmış onlarımı anlatıyosun bize.kim ne görmüş,masal dediğim
bunlar işte,daha senin peygamberin anlattığında bile''Eskilerin masalları
bunlar '' diyen.1400 yıl önce yaşayan ve sizden daha iyi analiz edebilenler varmış
abim.Bak kaçtane ayet var ''Muhammet deli değildir '' diyen.senin Peygamber dediğin
o adamı deli diye taşlıyorlardı,Akrabaları güçlü olmasa Allahta kurtaramazdı onu.
sen şimdi kalkmış bana o adamın anlattıklarını,yaşantının bir parçası haline getirip
akıl veriyosun. Yok cennetmişte ırmaklar akıyomuş gölgeler varmış huriler varmış
Allahında hiç işi gücü yokmuş siz bunları yapın bende size bunları veriyim demiş.
bu mudur yani Allah.
Alt 11-03-2007, 17:49
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

ah be eslemtu, kardeş, bunların hepsi cehennem kütüğü. koskoca cehennem yakıtsızmı kalsın.
*cehennemde *doğal gaz yok, petrol yok, güneş enerjisi yok, rüzgar gülü yok, o gehennom nasıl çalışacak.
*işte odunlar burdan gidiyor. imam , rahip kim varsa din adamı olarak bunları kefenine azıcık çıra koydumu!
yakıt işi tamam. bırak bunlar cehennemi doldursun. bizde cennette alem yapalım. bunlarda fırınlarda kelle paça olsunlar.biz hurilerle köşe kapmaca oynayalım. boş ver bunlar hidayete ererse bize yer kalmaz.
allah korusun bayramdaki belediye otobüslerine döner cennet, sardalya konservesi gibi olur.
durumun iyiyse bunlara biraz para gönder rus karılarıyla alem yapıp biraz daha günaha girsinler.
yukarda yazısını okudun mep denen kafir izmir urla'ya eşşek gönderip, müslüman ahaliye eşşek etinden sucuk yediriyor. ondan sonrada senin gibilere benim gibi saf müslümanlara caka satıyor. bunların hapsini hamam böceği gibi yakmak istiyorum amma oram SANAL yakalıyamıyorum.
YÜCE RABBİM senin emeklerini zay'i etmez inşallah. selamun aleyküm imanlı MİSYONER kardeşim
Alt 11-03-2007, 18:16
Kıdemli Üye

Zorla *cennete *filan *kimse *götüremez *beni.
Sizler *cennette *olduğunuz *için *orayı *özellikle *istemiyorum *zaten.
Sen *götürülenleri *görmüş *gibisin *valla,görmediysen *araplar *görmüş
anlatmış *onlarımı *anlatıyosun *bize.kim *ne *görmüş,masal *dediğim *
bunlar *işte,daha *senin *peygamberin *anlattığında *bile''Eskilerin *masalları *
bunlar *'' *diyen.1400 *yıl *önce *yaşayan *ve *sizden *daha *iyi *analiz *edebilenler *varmış *
abim.Bak *kaçtane *ayet *var *''Muhammet *deli *değildir *'' *diyen.senin *Peygamber *dediğin
o *adamı *deli *diye *taşlıyorlardı,Akrabaları *güçlü *olmasa *Allahta *kurtaramazdı *onu.
sen *şimdi *kalkmış *bana *o *adamın *anlattıklarını,yaşantının *bir *parçası *haline *getirip
akıl *veriyosun. *Yok *cennetmişte *ırmaklar *akıyomuş *gölgeler *varmış *huriler *varmış
Allahında *hiç *işi *gücü *yokmuş *siz *bunları *yapın *bende *size *bunları *veriyim *demiş.
bu *mudur *yani *Allah.

Yine yanlış yorum yapmışsın..Hani sen diyorsun ya,zorla müslüman edilenler var diye..İşte onlar zorla cennete götürülenler;inanırsın,inanmazsın o ayrı bir mesele.

Bana delinin yazdığı bir kitap getir..Hiç deli,bir şiir dahi yazabilir mi?Bak gel buraya(-orada mahallenizin delisi yok galiba!..) sana deli kimlere denir,göstereyim?Bence sen daha deli kimdir?bunu bilmiyorsun..

Arkadaşınız mecnun değildir diyor ayet.Yani o sizin tanıdığınız biri,tanımadığınız biri değil..Hem deli diyorlar hem şair diyorlar ağızlarına geleni uydurup duruyorlar..

Kur'an gibi bir kitap ancak,şu kainatın sahibinin gönderebileceği bir kitaptır..Bunu anlamak lazım ilkönce..

Önerilen Siteler