ilahi komedya´isimli üyeden Alıntı
Hakikato
Zina dedigin işi ilk ademle havvanın bebeleri yapmış,
zinadan öte
erkek kardeş bacısını
Babası kızını
Oglu anasını
Bu nasıl yaratıcı ki insanlari bu şekil çoğaltım diyerek hava atiyor.
Buna ceva veremiyorsunuz zaten..veremediğiniz içinde ensestlik islam dinin temel prensibi diyebiliyorum.
Oglum yazıya başlar başlamaz zina ,mina ne ayaksın lan sen sende namus ar,utanma diye bir kavram yokmuki,başkasının namusuna dil uzatarak konuya giriş yapdın
Oglum senin allahın muhammede hela yapmayı ögretememiş ortalik yere sıçıp işiyorlarmış.kenef kûltürü yok yani.
Sen kalkmış yagmuru ellah yagdıriyor.yok bulutu dede gibi çikarıyor gibi saçma söylemlerle ne anlatmaya çalışıyorsun.
Oğlum sen.karından dogan çocukları ayni yatağa attıran sapık tanrina inanirmısın denyooo.
Deli saidi git evlendir gel önce.otuz bir çeke ceke geberdi desem kızıcan.
O zaman bu herifin kuş hiç ötmüyordu.
|
bütünü gör Allah kainatı ve insanı yaratabiliyorsa, Adem ve Havva'dan doğan çocukları da birbirlerine yabancı yaratabilir ayrıntıya hüküm haddim değil Allah'ın yaratıcı olduğuna iman eden ayrıntı görme paradoksuna düşmez şöyle bir örnek:
Hurma ve üzüm ağaçlarının meyvalarından da hem içki, hem de güzel gıdalar edinirsiniz. Şüphesiz ki bunda aklını kullanan kimseler için büyük bir ibret vardır.
Sonra üzerine onlar için kaynar bir içecek vardır.
Ey iman edenler! İçki, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fal okları şeytan işi birer pisliktir. Bunlardan kaçının ki, kurtuluşa eresiniz.
Ey Muhammed! Sana şarap ve kumardan soruyorlar. De ki: Bu ikisinde büyük bir günah, bir de insanlar için bazı menfaatler vardır. Fakat günahları, menfaatlerinden daha büyüktür. Yine sana neyi infak edeceklerini soruyorlar. De ki: İhtiyaçtan fazlasını infak edin. İşte böylece Allah, size âyetlerini açıklıyor. Umulur ki siz düşünürsünüz.
bu ayetleri neden çelişkili olarak görmüyorsun? çünkü anlaşılıyor ki içki kademeli olarak kaldırılmış o zaman bütünü anladın mı?
"İşte böyle; Allah dilediğini yapar." (Âl-i İmrân, 3/40);
"... O, bana kolaydır; daha önce, sen hiçbir şey değilken seni de yaratmıştım." (Meryem, 19/9)
Hz. Ademin anası da yok babası da yok Hz. İsa'nın yalnızca anası var ve kurana baktığımızda kardeşler birbiriyle evlenmiş diye bir şey yok o zaman bu olay seni, hz. isanın babası yoktur ben inanmıyorum demeyi ve Hz. Adem'in çocuklarının da çoğalabileceğini yapan Allah'ı reddetmeye kadar götürür mü? mucizeyi reddedersen Allah'ın gücünü reddetme paradoksuna düşüyorsun