Bu Moiz Koheni artık Türkçüler pek sahiplenmiyor,çünkü kökeni fazlasıyla biliniyor.Ama zamanında Türkçülüğün kurucuları arasında gösterilen Kohen Türkiyeden de ''vaadedilmiş topraklar'' olarak bahsediyor.
Ben burda İslamcılara hak vermiyor değilim,hem dönemin Musevileri,hem de kripto Yahudileri Türkçülüğe yakın durmuşdur,hatta öncülük etmiştir.
|
Sevgili tewderi ''Türkçülüğün Esasları''nı yazan Ziya Gökalp kürttür..
|
Bak ben bundan o kadar emin değilim,gerçi hiç farketmez,iddia edildiği gibi Yahudi değil de Aborjin de olabilirdi,benim için peş para etmez biri sonuçta...
Ayrıca sıkıyönetim mahkemelerinde Nihal Atsız'ın Gümüşhane'nin Midi köyünün ''dönme Yahudilerinden'' olduğundan bahseder.
|
sitenin rengi zatenbelli *erbakan tayfası. ona buna sabetay ,diye bok atıyorlar
|
Haklısın sevgili Özgür Beyin,adamların çizgisi belli,ama bu Tekinalp gibi bazı Türkçülerin İbrani kökenli olması gibi Türkiyenin etnik gerçekliklerini değiştirmiyor.Kürt sorunu konuşulmalı,bu ülkenin bir gerçekliği de Sabetayizm Moğolistan'ın gerçekliği mi?
Ayrıca sitenin İslamcı olması Tekinalp hakkında verdiği bilginin uydurma,hatta ''iftira''olduğu anlamına gelmiyor,aynı bilgileri Wikipedia gibi İslamcı olmayan popüler kaynaklardan da öğrenebilirsiniz.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Munis_Tekinalp