TÜRK SOLUNA ÖĞÜT
Basın mensuplarıyla sohbete Türk devriminin teorisyenlerinden Mahmut Esat Bozkurt’un “Atatürk İhtilali” adlı kitabından bahsederek başlayan Perinçek, Bozkurt’un Hazreti Muhammed’in “Yöneticileri fakir ölen milletler zengin olur, yöneticileri zenginleşen milletler de fakirleşir” sözüne yer verdiğini anlattı. İşçi Partisi’nin Türkiye’ye şeffaf ve saydam bir yönetim vaadettiğini kaydeden Perinçek, “Bizim kadrolarımızın en önemli özelliği bilgi, tecrübe ve namus birikimidir” dedi.
Perinçek bu sözleri üzerine, “Değiştiniz mi, namaz kılıyor musunuz?” sorusuna şu karşılığı verdi:
“Namaz kılmıyorum. Halkımdan hiçbir zaman gerçekleri gizlemiyorum. Ben cenaze namazlarına katılarak cemaatle birlikte duruyorum ve kaybedilen kişiye son görevimi yapıyorum. Hazreti Muhammed çok büyük bir devrimcidir. Dünyanın en büyük devrimcilerinden biridir. Bir kabile toplumundan çok büyük bir uygarlığa geçişe önderlik etmiştir. Hazreti Muhammet yalnızca peygamber olarak değil, aynı zamanda büyük bir devrim lideri olarak ele alınmalıdır. Doğu Perinçek’in değiştiği falan yok. Sadece tecrübemiz artıyor. Hep emekçi halka, vatanımıza, Atatürk devrimine bağlı kalacağız. Marks, Engels ve Hikmet Kıvılcımlı’dan öğrenmediyse sol da benden şunu öğrensin; Hazreti Muhammed büyük bir devrim lideridir. Bu aynı zamanda Türkiye’de laiklik konusundaki yanlışları da düzeltecektir. Laik, anti-laik kamplaşması ile ilgili bazı yapay, gerçeğe dayanmayan nedenler var, o nedenleri de ortadan kaldıracaktır.”
http://www.ntvmsnbc.com/news/414460.asp#storyContinues
Artık sanırım türk solununda aklının *başına gelmesi gerekiyor.İslamdan kurtulmak için İslamda olduğu gibi takiyye yapmak lazım sol adına.Baksanıza Perinçek akıllı adam bunu da görmüş diğer solcularda bir an önce kendine gelmeli söylemlerinde daha fazla Allah muhammet falan demeli şimdi dimi . %99,9999999 Müslüman olan bir ülkede nasıl olurda sol iktidar olabilir ki başka, bir an önce söylemlerde değişiklik lazım hatta toplu cuma namazları diliyorum tüm sol liderierine, bir de ulemayı bol bol ziyaret ederlerse belki bir daha ki seçimlerde (bu seçim için çok geç

*) büyük oy alırlar.Yoksa sol mol hikaye bu ülkede Din *karşısında.Tüm liderlere (daha günü değil ama) hayırlı Cumalar.
Perinçek de dalmış kuyuya bakalım ne kadar dibe dalabiliyor zaman gösterecek