Aliminyum";p="´isimli üyeden Alıntı
CHP'nin seçim beyannamesinde "Meslek liseliler bölümleriyle alakalı yüksekokullara girebilecek, girmelerinde kolaylık sağlanacak" gibi bir ibare bulunuyordu.
İyi de aslanım böyle bir kolaylık zaten sağlanıyor yıllardır, hatta AKP'den önce de sağlıyorlardı.
Adamın ülkede olup bitenden haberi yok, bir de bu adamlar ülke yönetecekler ya.
Sen kalk yarım asır önceki şeylerden bahset.
38'den sonra bitiyo icraatlar. 70 senedir bi halt yok. O çivilerin üstüne ne çiviler çakıldı, ayrıca o çivilerin yarısını da söktüler, üstelik çoğunu da millet memleket hayrına yaptıklarını da sanmıyorum, oğlunun (Erdal) *dolmabahçelerde gece alemlerine ses çıkarmayan bir milli şef ve millete hizmet... yok be mümkün görünmüyor.
|
Ne yazıyorsak bilerek yazalım, bilmiyorsak da öğrenmeye çalışalım.
CHP'nin Pusula 2007'sinden eğitim ile ilgili bazı ana başlıklar.
Lise öğrencilerin 2/3'ünü meslek liselerine yönlendireceğiz.
Meslek ve teknik yüksekokullarına sınavsız geçiş hakkı
Piyasa talebine uygun meslek eğitimi
Organize sanayii bölgelerine yatılı meslek lisesi
ÖSS'yi kaldıracağız
Her 1 milyon öğrenciye burs
Tüm üniversite öğrencilerine devlet yurdu
10 yıllık temel eğitim
Eğitimde tarikat kuşatmasına ve baskısına son
Çağdaş Üniversite reformu
....
....
Bunlar eğitim ile ilgili bir kaç madde, daha bir çok alt başlık var ama yazması uzun olur, o yüzden buraya almayacağım.
Şimdi bu kulaktan dolma bilginizi teyid edebileceğimiz bir şekilde Pulusa 2007'deki sayfa numarasını verin de ben de bulmakta zorluk çekmeyeyim size zahmet.
Sonra İsmet paşa ile ilgili o çirkefçe söylediğiniz sözleri de size aynen iade ediyorum.
Sizin boyunuz yetmez bu konularda yazı yazmaya.
Siz gidin de Pensilvanya'da CIA emrinde çalışan ilkokul mezunu, kendini mehdi zanneden ve halktan yürüttüğü 20 milyar dolar ile krallar gibi yaşayan o zat-ı muhteremin hayatını öğrenin.
Bilmiyorsanız ben size bir link vereyim de oradan okuyun:
http://www.irtica.org/
Tamam mı?