Envar";p="´isimli üyeden Alıntı
Bu yazıyı nereye gönderdi isem hep aynı cevabı aldım.Nedense bu güne kadar cevap verebilen olmadı.Bu da beni *size karşı acıma hissi ile doldurmaya devam ediyor.
|
Envar,senin tezlerin googleda'mı?

ve risalei nurların o eski türkçe bile olmayan karışık sözlerinde mi? sana soruyorum.''Yok bana kimse cevab veremedi,yok kimse tezlerimi çürütemez'' diye bir yanılgıya kapılmamanı tavsiye ederim.Kendini Çok büyük bir düşünce insanı mı sanıyorsun? İki tane risale nur parçasının bizleri değiştireceğini mi sanıyorsun? ben ve benim gibi bir sürü arkadaşım böyle yerlerden kopupta geldiler.Birçok insan ordan gitmek için adeta fırsat bekliyor.Ailesinin baskısı ve zoru ile kalanlardan tutun da,iş verdiği için kendini o insanlara karşı mecbur sanan bireylere kadar..Ben senin bütün iddialarına her türlü yanıt vermeye hazırım..ve o kadar da yazdım gerçekleri sana açıkladım ama sen bunları anlamıyorsan,sana birşey diyemem.Ayrıca önce kendine ve senin gibi olan zavalılara acı.Çünkü kendi hayatınıza bir bakın ot gibi yaşıyorsunuz ve böyle de yaşamaya devam ediyorsunuz.İşte benim de üzüldüğüm nokta bu...