Lütfen dikkat edin.
Siz ateistler,hepiniz birer "Cennet Bileti"siniz.Hele Özgür Beyin,Dilaver gibi hararetli ateistler cennette 500 hurili,500 gılmanlı,swit daire bileti.Memlekette bilet bulmak zor.Son biletler Malatyada satıldı.Mesela hiç hayır sevap işleme,bir tane bilet al,cennetin garanti.Turan Dursun hocamız belkide yedi sülalenin bileti olmuştur.
* Değerli dostlarım size biraz latife yaptım.Sakın bunların benim fikrim olduğunu sanmayın.Gerçi gerici,yobaz takımından böyle düşünenler vardır ama bende biraz şakayı abarttım.
* Konuya böylece dikkatinizi çektikten sonra,bazı paranoyak fikirlerimi sizlere aktarayım.
* Son günlerde sitede neden amblemimiz yok,neden derneğimiz yo,biraraya gelelim falan gibi fikirler gözüme çarptı.Soruyorum sizlere,inançsızlığın ne birlik beraberliği olabilir.Mesela Galatasarayı tutmayanların bir amblemi veya derneği olabilirmi.Yada bunların biraraya gelmesinde ne mana olabilir.Bu sitede takılan arkadaşların bir fikir birliği v.s yokki.Herkezin inançsızlığı farklı seviyelerde.Tabular yüzünden aklından geçirmeye dahi korktuğu düşüncelerinin burada şekillenmişini görüp zevkle okuyanlardan (Çünki günahı yazana)Tanrı ve din düşmanlığını kendisine hedef edinmiş her yelpazeden kimse mevcut.Çoğu kişide dinle dinsizliğin sınırlarında dolaşanlar.Ayrıca birde ne maksatla yapıyorlar *bilemiyorum,Gökhan007,Spartan Troy gibi tipler var.Bunlar imanlı olduklarını söylüyorlar ama buraya yazdıkları yazılarla inandıkları tanrılarına sanki özellikle başkaları tarafından hakaret edilmesini sağlamaya çalışıyor gibi bir halleri var.İnançları konusunda yeterli bilgileride yok.İşi alıntılarla sürdürmeye çalışıyorlar.Yapmayın.Madem inanıyorsunuz,inandığınız değerlere başkalarının hakaret etmesine ortam hazırlamayın.Yoksa Zebaninin ucu ters çengelli sopasından kurtulamazsınız.

*
* Arkadaşlar,öncelikle site zaman zaman hack'leniyor.Sonrada normale dönüyor.Teknik bilgim fazla değil ama normal zannettiğimiz sitenin halen kötü ellerde olmadığını nereden bileceğiz.Site içerisinde kimlik tesbiti için aykırı fikirdeki elemanların Hatta Derin Devlet unsurlarının belkide en ateşli ateist olarak faaliyet gösterip,itimat kazanmaya çalışmadığını ne biliyorsunuz.Bu site istihbarat kurumları için çok güzel bir saha.Her türlü fikir ve bilgiler havalarda uçuşuyor.Böyle bir nabzı boş bırakmazlar.Mutlaka tutarlar.Bu kimseler site yöneticilerinin bile arasına girmiş olabilir.
* *"Yazılarını okudum,aynen bende senin gibi düşünüyorum,yazışalım,buluşalım,MSN ni ver mesaj atacağım"gibi itimat kazanıcı tufalara gelmeyin.İlişkileriniz burayla ve buranın ketumluğuyla sınırlı olsun.Buradan öteye gitmeyin.Birde yöneticiler bizleri sitenin güvenliği hakkında teknik olarak aydınlatırlarsa iyi olur.(Bu konu belkide sitede bir yerlerde yazıyodur,okumadığım için böyle yazdım)
* *Dikkat..Su uyur,mücahid,derin devlet uyumaz.
* *Baştada dediğim gibi bu fikirler birazda benim paranoyaklığım olabilir,ama yüzüme vurmayın olmazmı.Kesinlikle siteye kuşku,münafıklık falan filan sokmak niyetinde değilim.
* *Okuyun,gülün geçin,istiyende aklının bir köşesinde tutar.Sevgiler,saygılar.