"bu mesajı bir tek dinlerden özgürlük grubu için görüyor olabilirsiniz. Ayrıca varolan ama sizin göremediginiz yönetim forumları ve çalışma grubu forumları da var.
* Bir anlamda ayrım oldugu söylenebilir. Burası ateist bir yapılanmadır ve dinlerden özgür oldugunu iddia eden üyeler bu gruba kendi istekleri ile üye olabiliyorlar. Şayet siz de dinlerden özgür oldugunuzu savunuyorsanız bu gruba üye olabilirsiniz. Ama böyle bir tercih yapmayacagınızı biliyoruz.
Bu aslında size olan bir saygıdır, bu anlamda da ayrımcılık degildir. "

*

*Bu biraz durumu kurtarmak olmuş sevgili dilaver.
Site de inanlar ve inanmayanlar diye bu şekilde bir sembolik ayrımın nedeni ne ki?Bir yapılanmadır diyorsunuz.İşte bu yanlış bence.Bu şekilde bir yapılanmanın bizlerin gözleri önünde olması biraz ilginç.Şunu söyleyebilirsiniz elbet."Burası ateist bir site ve sizin zaten burada olmanız bile anlamsız.Ha burada isenizde bizim hegemonyamızda olan bir sitedesiniz dikkat edin "

Bunu söyleyebilirsiniz.O zaman hiç durmaz gideriz zaten.
İkincisi ve en önemlisi Onur Üyesi
Müslüman onur üyelerinzde var

Neden bu ayrım.Onur üyesi,Kıdemli üye gibi statüleşme kim olursa olsun düşündürür sayın dilaver.
Bir düşünün ,herhangi bir siteye üye oldunuz ,isminin altında onur üyesi,kıdemli üye şeklinde ifadeler olan zatlar var.Ve o üyelere farklı haklar veriliyor belki

Belkide örnek insan modeli onlar diye bir anlayış :? Ne düşünürsünüz?Tamam yönetim kurulu üyesi falan onlar admin olduğunuzun göstergesidir .Onur üyesi ne abi

Niye var daha doğrusu.
Üçüncü durum ise bazı topiklerin başlığı İslamiyet in eleştirisi üzerine.Tam girmek istiyorum.Ya bu başlığa hiç cevap gelmemiştir yada burası özel alandır gibi uyarıyla karşılaşıyorum.Abi ne dersen de bu hoş değil.Eer benim görmemin istenmediği bir durum varsa orda ben hiç görmesem daha iyi değil mi?
saygılar.