Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 20-10-2007, 11:53
nereyekadar nereyekadar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Standart Selam!

Selam *28 yaşındayım.bu siteyi * bir arkadaş tavsiye etti. üye olmamdaki sebep paylaşım.

elinden ,dilinden kimseye zarar vermiyendir.güzel ahlakı örnek alan *,çalışkan,dedikodu,kibir,büyüklenmek gibi *hallere bürünmeyen,harama el sürmeyen, sabırlı ,kalp kırmayan *çalışkan *kuran yolunda yürüyen lere müslüman ,mümin denir.
ben güzel ahlakı dinimiz olan islamdan öğreniyorum. *ve herkezi bu kutlu yola davet ediyorum

sevgili nereye kadar , 10 mesajı doldurmadan başlık açamazsın(tüzüğümüze göre) açtığın başlıktaki yazını buraya taşıdım. başlığınıda sildim. ÖZGÜR BEYİN
Alt 20-10-2007, 12:00
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Re: selam

Hoşgeldin Nereyekadar.
Sahi nereye kadar?
Pazara kadar mı mezara kadar mı? *
Alt 20-10-2007, 12:01
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Dinlerden özgürlüğe hoş geldiniz nereyekadar,
Dini inancınız var mı? Varsa nedir?

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 20-10-2007, 12:03
Üye Değil

Hoşgeldin. Umarım düşünsel dünyanıza faydalı olan bir yer olur burası. Çok geniş bir bilgi arşivimiz var. Sıkılmazsanız salt incelemeniz bile haftalarınızı alabilir.

Aktif katılımınızı bekliyoruz.
Alt 20-10-2007, 12:04
nereyekadar nereyekadar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

bir haftadır *takip ediyorum sitenizi * ama *bu sitede ispata dayalı bir şey yok
Alt 20-10-2007, 12:13
deggial - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
deggial deggial isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

tebliğci kendileri hepimizi islama devate etmiş!

http://www.turandursun.com/modules.p...ewtopic&t=7162

sağolasın varolasın da *nereyekadar o yazdıkların ne kadar islamla örtüşür orası ayrı kou:wink:

All thinking men are atheists
Alt 20-10-2007, 12:32
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Sayın hocam ,nereye kadar (bilmem)'' ispata dayalı *bir şey yok'' diyorsun. Peki sen yaz ''ispata dayalı''
mevzularıda , öğrenelim. Olurmu?

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 20-10-2007, 12:34
HarunKAHYA HarunKAHYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

" Selam *28 yaşındayım.bu siteyi * bir arkadaş tavsiye etti. üye olmamdaki sebep paylaşım."
" bir haftadır *takip ediyorum sitenizi * ama *bu sitede ispata dayalı bir şey yok"

haklısın kardeş.. bende bikaç aydır takılıyorum.. tavsiye üzerine...ama yok.. hepsi boş iddia bunların.. Sen sağlam delillerden ayrılma...Birde..bunlar hemen *"Dinlerden özgürlüğe hoşgeldin" ayağına yatarlar. sakın kanma .Bak benide tezgaha getirdiler, hemen -dinlerden özgürlüğe-soktular.O kadar dilekçe veriyom, çıkarmıyolar.Yapıştı sakız gibi bu etiket üstüme.. Sen tam yerindesin.. ver tebliği..ver tebliği..Bunlara acımamak lazım.. ver gazı.. ver gazı.. *

Sadece kendini akıllı sanan salaklara bayılıyorum..
Onlar olmasaydı hayatımız ne kadar renksiz olurdu..
A.Einstein (Yaw benim böle bi lafım yokk..kim uydurdu bunu.. )http://image.donanimhaber.com/image....miley/hiho.gif
Alt 20-10-2007, 12:43
deggial - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
deggial deggial isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

"elinden ,dilinden kimseye zarar vermiyendir"

Tevbe/5. Haram aylar çikinca müsrikleri buldugunuz yerde öldürün; onlari yakalayin, onlari hapsedin ve onlari her gözetleme yerinde oturup bekleyin. Eger tevbe eder, namazi dosdogru kilar, zekâti da verirlerse artik yollarini serbest birakin. Allah yarligayan, esirgeyendir.

Nisa/89. Sizin de kendileri gibi inkâr etmenizi istediler ki onlarla esit olasiniz. O halde Allah yolunda göç edinceye kadar onlardan hiçbirini dost edinmeyin. Eger yüz çevirirlerse onlari yakalayin, buldugunuz yerde öldürün ve hiçbirini dost ve yardimci edinmeyin

"güzel ahlakı örnek alan"

müslümanlara göre 9 yaşındaki kız çocuklarını koynuna alanlar, el-emin, güzel ahlaklı, alemlere rahmet diye gönderilen falan filandır.

"çalışkan,dedikodu,kibir,büyüklenmek gibi *hallere bürünmeyen,harama el sürmeyen, sabırlı ,kalp kırmayan *çalışkan *kuran yolunda yürüyen lere müslüman ,mümin denir. "

çalışkan! evet! bütün müslüman ülkeler örnek alıncak pozisyondadır *şu anda! her türlü gelişmişlik onlardadır! çalışır, üretir ve insanlığa sadece sahip oldukları petrolden fazlasını vermek için yırtınırlar!

harama el sürmeyen! bu ülkede bir sürü yeşil sermaye holding yoktur! bunlar kesinlikle milletin paralarını dini duygularını sömürerek iç etmemmişlerdir! harama el sürmemek güya faiz yememektir. onu da kar payı adı altında fazi dağıtan islamcı kuruluşlardan kesinlikle el altından almaz müslümanlar!

kibir, büyüklenmek gibi hallere bürünmez müslüman! doğrudur imanın şartları altıyken. genelde iki tanesi unutulur. diğerleri kafirdir! kitapları bozulmuştur!

kuran yolunda yürüyen! bak bu doğru. o yolda geriye doğru yürürken, diğerlerinin tam tersi istikamete gittiğinden habersizdir. *sınava çekiliyoruz, tüm ezalar bundan diye bir edebiyat tutturmuştur müslüman.

"güzel ahlakı dinimiz olan islamdan öğreniyorum."

doğrudur. ayrıntılı olarak "kadınlar nasıl ezilirden" tut, "hangi durumlarda dövülüre" kadar her türlü ahlaki bilgi mevcuttur. bunlara ek olarak kafilerin nasıl öldürüleceği de ayrıntılı izah edilmiştir!

All thinking men are atheists
Alt 20-10-2007, 12:52
HarunKAHYA HarunKAHYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Kardeş sen bu deccala falan bakma.. bunlar Kuranı tersten okurlar.. 8O malum bunlar-kalbi mühürlü olanlar-
Sen gecikmeden başla vaaza..kalbini ferah tut, görevini yap, başka bir şeye karışma, senin görevin sadece tebliğ.. Mührü açacak olan Allahtır...

Sadece kendini akıllı sanan salaklara bayılıyorum..
Onlar olmasaydı hayatımız ne kadar renksiz olurdu..
A.Einstein (Yaw benim böle bi lafım yokk..kim uydurdu bunu.. )http://image.donanimhaber.com/image....miley/hiho.gif

Önerilen Siteler