ateist yapıda küfürlü konuşmak varmı ? biz herhangi bir küfür müdahalesinde bulunmadık ama senin "g.tundan uydurma" diye kulanğın teori sence mensubun olduğun dine yada teorinin temeliyle bağdaşmaktamır ?
cevap evet bağdaşmaktadır sa ? (bu Teori Ne Kadar Sağlıklı Olabilir)
Cevap Hayırsa: sa (yükümlülüklerini Kaldıramadığın Teorine Bağlı Olmayan Kişinin Teorsin ne Kadar savunabileceği tartışılır) ?
Onlar ki; Allahın Ayetlerini İnkar Ederler ve Onlar için Gerçekten Acı Bir Azap Vardır...
Bu forumun Üyeleri Aşmış Abi ben Belki bir İk Kelime Öğrenirler Diye biRaz Yazayım Dedim ama Bunlarla ğraşmaya Galiiba Pekde Değmez Zaten Kurban Olduğum allah Bunu bizlere Kur-an br Çok yerede bildirmiştir. (Furkan Suresi( ve Bir Çok Ayette "Onların Kalpleri Mühürlenmiştir ve Onlar artık göremezler" diye bizleri zaten uyarmaktır.
Benim bu Yazım bu fromalara Son Yazı niteliğindedir Belki arkamdan yazacapınız Şeyler Olabilir ama Forum Üyeleri ve yoneticilerinden Ricam Lütfen İislam dinini Bu Kadar Ayak Altına alıcı tavırlarda Bulunulmasın Müsade Etmemelerdir.
Sizlere Göre : Ateistlik Yada evrm Teorisi Doğru Olabilir ama bizlere Göre de İslam Doğrudur....
Formun geneline bakıldığında Tamamen İslam Hedef Alınmış ve Bütün Antitezler İslam Üzerine Yazılmıştır Lütfen beyler Bırakın Herkes Dendi Dinini dileği Gibi Yaşasın ve Dinlere Saygılı Olalım
Hepinize elveda ve Rahman Kalplernizi İslah Eder İnşallah...
Onlar ki; Allahın Ayetlerini İnkar Ederler ve Onlar için Gerçekten Acı Bir Azap Vardır...