Sayın kuranyeter artık sizin islami kaynakları bile doğru dürüst okuduğunuzdan şüphe ediyorum. *Aisenin gerdeğe 9 yaşında girdiği gerçeği ateistlerin uydurması değil bizzat Aisenin ifadeleridir. Bu sitenin ana asayfasını dikkatle incelemenizi tekrar tavsiye ederim. Aisenin kendi ifadesi ile yaşı hakkındaki bilgiler sahih-i buharidendir ve sitede mevcuttur. Buna yalandır veya değildir demeniz sizi bağlar.
http://www.turandursun.com/modules.p...showpage&pid=4
*TD dürüstlük göstererek kaynağı tamamen islami literatürden alarak aisenin ifadesine dikkat çekerken, sizin o çok *derin ilminizle bunu anlayabileceğinizi zaten beklemiyorum. Ama en azından acaba bunlar doğrumudur deyip bu kaynaklara bir göz atmanızı beklerdim. Ateistler bunları kaynak göstermeden ortaya atmazlar. O kaynaklar ise ateistlerin değil bizzat diyanetin yayınıdır. Lütfen dürüst olun ve inceleyin inanıp inanmamak sizin sorununuz.
* "-"Ve ben dokuz yaşındayken benimle gerdeğe girdi. Medine'ye göçmüştük. Haris İbn Hazrec oğullarına konuk olduk. O sırada sıtmaya yakalandım. Saçlarım döküldü. Saçlarım yeniden geldi; bölükler oluştu. Annem Ümmü Ruman bana geldi. Arkadaşlarım ile birlikte
salıncakta sallanıyorduk. Annem beni çağırdı. Yanına gittim. Benden ne istediğini bilmiyordum. Elimi tutup alıp götürdü. Evin kapısına gelince durdu. Soluk soluğa kalmıştım. Sonunda soluğum biraz yatıştı. Annem, sonra biraz su alıp yüzüme başıma değdirdi. Sonra beni eve soktu. Bir de baktım ki bir takım Medineli kadınlar. Evdeler. Bana şöyle demeye başladılar:
-Hayırlı, bereketli olsun. İyi şanslar.
Annem beni bu kadınlara teslim etti. Bunlar benim saçımı başımı yıkadılar, beni güzel bir biçimde hazırladılar. Peygamberle birden karşılaşmaktan başka hiçbir şey beni korkutmamıştı. Kadınlar, beni ona teslim ettiler. Ve ben o sıralar 9 yaşındaydım."" *TD Sahih-i buhari den
*"aslında karşı taraftan ziyade kendi içinizdeki şüpheleri çürütmeye çalışıyorsunuz."diyorsunuz
* Biz en azından ben o şüpheler nedeniyle *düştüğüm karanlıktan kurtulalı beri *çok yıllar geçti.
Umarım sizde bir gün anlarsınız... *Saygılarımla
*
"" Beni bilimle anla iki gözüm, felsefeyle anla ve tarihle yargıla......""