papillon´isimli üyeden Alıntı
bu vahsilerin gücaldigi yer cahil beyinlerdir o beyinleri biz kazanalim ama iki koldan
|
Cahille düşüp kalkmak istemem şahsen Papillon kardeşim .
Yüz tane cahil dostum olacağına , kendisiyle gerekirse aynı fikirde olmadığım MERT , KARAKTERLİ , BİLGİ YÜKLÜ bir düşmanım olsun bana yeter .
Hem ayrıca burası okul mu ki sevgili Papillon , insan eğitelim burada ?
Bir yığın din bağımlısı , kendi kafasında yarattığı Tanrıdan tirtir titreyen ödlek , gelmiş buraya tebliğ yapıyor ; bilgisiyle , görgüsüyle , eğitimiyle kendini çoktan aşmış buradaki ateist dostlarımızla adeta resmen dalga geçiyorlar .
Yüzlerce başlık açılmış burada . Ben nasıl tek tek açıp okuyorsam onlar da açsın okusunlar .
Ayrıca Papillon dostum ; kızma bana ancak , İslam budur , şeriat budur , din budur .
Bunun Türk'ü , Arap'ı yoktur .
Şeriat şeriattır , bunu öngörür . ( yani o , videoda izlediklerini ... )
Ülkemize getirilmek istenen düzen de işte bu köhne , her tarafı yiril yiril kokan , insanlık düşmanı rezil bir düzendir .
Türklerin din konusuna ılımlı yaklaşması , Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimleri sayesinde olmuştur .
Cumhuriyet öncesi ülkemizdeki durum farklı mıydı sanırsın ?
Ama sen de bilirsin ki son otuz yılda şark kurnazı politikacılar eliyle ülkemiz yeniden geriye doğru götürülmek istenmekte , önce türbanı bahane edip demokrasinin yumuşak karnına vura vura ilerleyen bu güruh ülkemizdeki tüm Cumhuriyet kazanımlarını tersyüz etmekte ; onun bunun (ABD'nin...) affedersiniz şeyi ile gerdeğe giren namussuzlar eliyle tüm kurumlar ele geçirilmektedir .
Liberal-şeriatçı işbirliği ile yürütülen bu hainliğin ve de alçaklığın varacağı son nokta , ülkemize sözde ''Ilımlı İslam '' adı altında adı konulmamış tipik Türkiş bir şeriat düzeninin hakim kılınacağıdır .
Şu anki yaşadığımız günler henüz daha iyi günlerimizdir .
Unutma ki Muhammet de bu taktikle ilerledi ; zayıfken ''senin dinin sana , benimki bana '' dedi . Ama ne zaman ki güçlendi ''sizin gibi olmayanları ve düşünmeyenleri bulduğunuz yerde öldürün'' diye Tanrı fetvaları yayınladı .
Lütfen siteyi iyi okuyunuz değerli kardeşim ; bu türden konularda , sadece Muhammet'in değil , onun Tanrıdan geldiğini iddia ettiği kendi uyduruğu Kur'an'ı da bir güzel deşifre eden yüzlerce başlık var .
Saygılarımla ...
Aydınus