Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 14-07-2008, 21:35
walla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
walla walla isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
Standart Savcilar Beni Tutuklayin

Türkiye Cumhuriyetinin Zeki Savcıları, Aptal olan ben darbeciyi Tutuklayın...
Beni Tutuklayın, Ben darbe yapmayı planladım.
İşte beni ele veren belgeler:
*Ben bir orgeneral iken, komutam altında binlerce tam donanımlı silahlı asker varken, aptallık ettim, istanbulda bir gecekonduya darbede kullanılmak üzere birkaç elbombası sakladım.
*Ben aptallık ettim, darbeyi tek başıma sessizce yapabilecekken, Ticaret odası başkanından, gazetecilerden şundan bundan yardım dilendim.
*Ben aptallık ettim, darbe ile ilgili planlarımı, günlüğüme yazıp cümle aleme okuttum.
*Ben aptallık ettim, Ergenekon örgütünün kuruluş metnini, okumam yazmam yokmuş gibi başkasına yazdırdım.
*Ben aptallık ettim darbe ile ilgili tüm konuşmalarımı telefonla yaptım, azıcık aklım olsa telefonların dinlendiğini tahmin ederdim.
*Ben aptallık ettim, darbeyi ansızın değilde, ağır ağır yapmaya kalktım.
*Ben aptallık ettim bunca elimde güc varken bi darbeyi yapamadım, Ey Cumhuriyetin Zeki savcıları, beni tutuklayıp hapse atın, sizde bu deli zırvalarına inandığınız icin Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıklarına kapanın.
Sizin Bu Ergenekon İddaanamenize çocuklar değil kargalar bile güler, Sayın 2. CUMHURİYET SAVCILARIM.

Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
Alt 14-07-2008, 21:38
kandahar
Üye Değil

Ergenekon iddianamesi ile ilgili ele geçirilen bazı belgelerde örgütün bir tarikatvari olup 600 yıllık geçmişe dayandığı ve tarikatın isminin Agarta yani Ergenekon olduğu ifade edildi.
Alt 14-07-2008, 21:40
kandahar
Üye Değil

Darısı Haşhaşinler tarikatının başına.
Alt 14-07-2008, 21:45
aydoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aydoe aydoe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Walla rezil oldun,kimleri kimleri tutukladılar da walla seni tutuklamadılar.

İş yok bu 2. cumhuriyet savcılarıda işte yine 1. adam walla dışarda

''asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve ilmin gelişimini inkar etmek olur''
Alt 14-07-2008, 21:51
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

sevgili walla

Savcılar tutuklamaz, tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilir. Tutuklayan mahkemelerdir, hakimlerdir. O halde 2.cumhuriyet hakimleri olarak düzeltmen gerek yazını.

Bir de şu anda Türkiyede at izi it izine karşmış durumda, kaldı ki bugünkü açıklamalardan anlaşıldıgı kadar bu soruşturma genelkurmayın oluru ile yapılıyor. Darbe ile ilgili açıklamalar da bu şekilde.

Bu aşamada öyle ya da böyle kurunun yanında yaşın da yanabilirligi vardır elbette ama gözden kaçmaması gereken şey ise bazı kirli çamaşırların da ortaya döküldügüdür. Daha ortada bildigimiz hiç bir şey yok. Mahkemenin davayı kabul edip etmeyecegi belli degil. Dereyi görmeden paçayı sıvamamak gerekir.

Darbelere karşı çıkmak gerekir, açıga çıkmasını desteklemek gerekir ama darbelere ve darbecilere karşı olmak demek Akp yanında saf tutmak anlamına gelmez. Kaldı ki şu andaki iddianamede henüz orgeneral ismi yok. Veli Küçük var yanlızca. Elbette kandaharın yazdıgı gibi Kurtlar Vadisi iddiaları da var. İlhan Selçuk'u da bir yerlere sıkıştırmışlar. Bunlar biraz işin ciddiyetini bozuyor gibi.

Bekleyip görmek lazım.

saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com
Alt 14-07-2008, 21:52
Üye

Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...

Bu 2.Cumhuriyet Savcıları ve 2. Cumhuriyetciler, herşey ortaya cıktığında ne yapacaklar, hangi deliğe girecekler bir planları varmı kaçmak için.

Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
Alt 14-07-2008, 22:07
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

bugünkü baş savcının anlattıkları fosçıktı. ben dah doyurucu bir açıklama bekliyordum

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 14-07-2008, 22:23
kandahar
Üye Değil

Benim de iddianame ile ilgili haberlerde gördüğüm hiç ilginç bir şey yok. 1 senedir zaten aynı şeyler tekrarlanıyordu.
Alt 14-07-2008, 22:26
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

yahu iddianame yok ki daha ortada, ancak mahkeme davayı kabul ederse ayrıntıı olarak açıklanacak. Ortada savcılıgın terör örgütü suçlaması var, bir de asparagas haberler. Şimdi bu insanların tutuklu kalabilmesi için ya üstlerinde evlerinde ciddi belgeler çkıştır ya da üzerlerine ciddi ifadeler vardır. Çarpraz ifadelerle de bunlar neredeyse kanıt yerine geçmiş olması gerekir. Yoksa hakim öyle keyfi adamı 1 sene içeride tutamaz.

saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com
Alt 14-07-2008, 22:36
Üye

Hakim 2. Cumhuriyetin hakimi, ve savcı 2500 sayfalık iddaanamenin 15 gunde yiyip icmeden uyumadan okunamayacağınıda adı gibi biliyor, maksat AKP hükümetinin Mazlumları oynaması. Darbeyi önledik ama partiyi kapattılar, iktidar olmamızı engellediler, yapacaklarımızı yapamadık, falan filan...

Önerilen Siteler