Black_TIGER´isimli üyeden Alıntı
surekli yasak aliyorum sebebi de hakaret mis .kendi yaptiklari ne ateistlerin burda yazdiklari hakaret dolu sozler.((
(karli kayin bunu yazan)
sonrada tanridan adalet bekleyen adaletsiz kisiler.tanrinin adaletini gormuyormusun hala sen yok sayiyorsun ben varoldugna inaniyorum ama ikimizde burda rahat yazabiliyoruz.sen sen inanmiyorsun allahın verdigi gozle okuyorsun bende sende benim gibi isitiyorsun ikimizde ayni yemekleri yiyoruz ..daha ornek vereyimmi.nerde tanrinni adaletsizligi
|
Sayın Black_TIGER;
Karlı Kayın adlı arkadaşın yazısında şahsen her hangi bir hakaret göremedim. Eğer kastettiğiniz üslup ve sizin değer yargılarınız ölçüsünde saygısızlıksa, yanılıyorsunuz. Bu sitede sizin değer yargılarınıza; tanrı, peygamber gibi kavramlara sizin kadar sahip çıkılacak, saygı gösterilecek olsaydı, sitenin bir anlamı kalmaz, katılan herkesin müslüman olması beklenirdi. Bir ateistin tanrıya veya Muhammet'e sizin kadar saygı duymasını, sahiplenmesini sizin mantığınız alıyor mu?
Ben, inanan birçok üyenin yazılarında özellikle ateistlere karşı çok daha ağır sözlere rastladım (akılsızlar, ahmaklar ve özellikle kafirler gibi). Bunlara da bir yaptırım uygulanmıyor sanırım. Kaldı ki, bir insanın sırf ateist olduğunu söylemesi dahi, siz müslümanlara göre "kafir" olmasına yetiyor ki, şu durumda kimse ateist olduğunu dahi söylemesin, çünkü islama "küfür" etmiş oluyor.
Ben, "Halaya giren mendil sallar" demiyorum, varın mendil sallamayın; ama, "Hamama giren terler" diyeceğim. Bu siteye giriyorsanız, bu tür sözleri, esprileri sık sık göreceksiniz ki, bunları ayrıca tahkir unsuru olarak değerlendirmemeye çalışın. Çünkü yukarıda da vurgulamaya çalıştığım üzere, sitenin varlığı dahi, siz inananlara göre hakarettir. Ne yapılmasını bekliyorsunuz, site kapansın mı?