-InVi-´isimli üyeden Alıntı
[I][B]zorunluluk.....
bu zorunluluk bir basi bosluk icinde mi oluyor ?
yani aslinda bizim insan olarak ortaya cikmamiz sadece zaman icindeki iklim ve gelisim sartlari ile ilgili....?!
cidden bilmedigimden soruyorum .....
gerci bazilari halen evrimi tam anlami ile gerceklestirememis, hayvanlar gibi sirf icgüdüsel tepkileri ile kendi sig fikirlerine bilgi diye yuturmaya calisiyorlar....ama cidden ögrenmek istiyorum....
madem bir evrim süreci var, ve bizde onun sadece birer parcasiyiz, bugünkü bilim insanligin hal ve hareketi ve görünümü hakkinda ilerki binlerce yillar sonra icin ne gibi bir verileri verebiliyor? insanlarin belli basli organlari yok mu olacak ? veya gözleri daha iyi mi görecek ?
yani ne gibi bir degisiklik degisen sartlar icinde ortaya cikacak ?
yoksa orasini simdilik sadece ALLAH mi bilir diyecegiz ?
|
Selamlar sayın İNVİ
Ben kendi bilgilerimi paylaşayım..En azından bilimsel olarak en yakında tarif de bu..
Giderek kısalıyoruz ve kısalmaya da devam edicez..Düşünsel anlamda yetilerimizi geliştirecek olduğumuz için..Yani zeka ve beynimizi kullanma kapasitemizi geliştireceğimiz için..Şu anki kafatası yapımız beynin gelişmesine engel oluyor..Tabi siz gibi biz gibi diğer beyinlerini zorlayan insanlar gibi bunu ne kadar çok kasla birleştirirsek ileride o kadar büyük bir kafamız olacak

ve o kafa kel olacak maalesef beyin enerjisinin bu saç genlerini yok edeceği düşünülüyor..
Gerçi gerçek saç yapacak bilimimiz olacağı için sanırım böyle bir sorun bizi enterese etmez..Ki ben zaten bu güzel saçlı insanların aramızda takıldıklarına inanıyorum zaten..
dişlerimiz olmayacak..Yemek ihtiyacı sanırım sağlıklı vücut nasıl oluru bulduğumuzda sadece haplarla ve içeriklerindeki bize yetecek besinlerle sağlanacak..insanlar düşüncelerle (telepati) anlaşabileceği için kulağa da gerek kalmıcak..
Koku alma duyusu olurmu bilemiyorum..hapın kokusunu alsan ne almasan ne..
O apandist zıkkımı da inşallah gider tabi temennimiz bu
Ama kabaca o uzaylı dediğimiz koca kafalı kısa boylu..Her naneyi düşünen tipler olucaz..Rengimiz ne olur bilmiyorum..
Bilim kabaca böyle bir tarif yapıyor..
Tabi bir de şunu ekliyor insanlar beyninin tamamını kullanabilseydi enerji olurdu.
Bu kadar kuvvetliyiz teoride..Tabi şimdilik mum ışığı modundayız..dibimize bile veremioz ışığı..bi taraftanda hepimize bir püf püf diyip söndürme gayreti olanlar var..onlar ayrı tabi