Yerli ve yabancı video sitelerinin adreslerini bu başlık altında listeleyebiliriz. Böylelikle bir veritabanı oluşturulabilir. Hazırlanan videoların hangi sitelere gönderileceğini ele alabiliriz.
Konu Cem tarafından (22-09-2008 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.
Sanırım yerli sitelerin bizim videolarımızı yayınlamayacağını düşünüyorsun. Haklı da olabilirsin.
Yerli sitelere doğrudan doğruya belli bir yargıyı bildiren videolar yerine kişileri araştırmaya, düşünmeye itebilecek, deyim yerindeyse "soft" videolar koymaya çalışabiliriz. Örneğin çeşitli ayet ve hadislere yer verip ama yorum yapmayan, yargıyı izleyiciden bekeleyen videolar da etkili olur kanısındayım.
Bunun yanında kişinin ateist veya dinsiz olmadığı halde katılabileceği yorumlara yer verilebilir. Örneğin Kubilay olayını, Sivas Madımak faciasını veya günümüz İran'ını ele alan videolarımız pek çok yerli sitede de yer alabilir kanısındayım.
che21 güzel bir noktaya değinmiş bu başlıkta. Sümerler'in dine etkisini işleyen bir belgesel bilen var mı?
Böyle bir belgesel yoksa büyük bir eksikliktir diye düşünüyorum.
Kendimiz yapabilir miyiz desem, kendi video belgeselimizin bile yıllar aldığını düşününce dilim varmıyor teklif etmeye.
Bu konuda youtube da olan belgeseller var. Buraya link olarak mi asayim yoksa video olarak mi? Bende dizin halinde bulunmakta.
Niburu konusunda olan videolarda cok ilgincdir. Bunlarin hepsi Ingilizce oldugu icin simdiye kadar siteye asmayi düsünmemistim.
Sevgili K.C. ben Fransizca bilmiyorum fakat o filimi Fransizca bilen bir arkadasima izlettirecegim.